2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy insallah tiksinirim kent swich iciyorum mentollu normal sigara icemiyorum ama denicem belki ise yarar sagol canim :))

Ben soyledim dr uma gunde 3 en fazla 5 dedi sonra bagirsaklarin calismocak daha kotu ama abartmadan dedi sonra baktim cok fazla stres yapiyorum e stres daha zararli diyorlar napcami bilemedim ama inanilmaz vicdan azaplarindayim

Sizede maşallah canım :) Cesaretli davranmışız :)
Aynen canım :)benimki tup bebek olunca arkaarkayA yapalım dedik .dur bakalım tutumu bu bilmiyorum .ilk gebelikle ikinci gebelik belirtileri farklı olabiliyormuş senin nasıl oldu

Benim de içtiğim zamanlar yiyesim gelirdi resmen kahvenin yaninda kac tane icebilirsem ama biraktim zerre kadar aramiyorum hatta esime de biraktirdim
Nasil basardin birakmayi gerci bebek harici inanilmaz stresli bir donemdeyim belki ondan basaramiyorum ama birakmayi cok istiyorum

Aynen canım :)benimki tup bebek olunca arkaarkayA yapalım dedik .dur bakalım tutumu bu bilmiyorum .ilk gebelikle ikinci gebelik belirtileri farklı olabiliyormuş senin nasıl oldu
İlkinde 7. Hafta da bulantilarim baslayana kadar en ufak bir rahatsiligim olmadi bunda kasik agrisi sirt agrisi var, hemen yoruluyorum. Senin yas kac canim?

İlkinde 7. Hafta da bulantilarim baslayana kadar en ufak bir rahatsiligim olmadi bunda kasik agrisi sirt agrisi var, hemen yoruluyorum. Senin yas kac canim?

Oyy masllh kalp atisini da duyarsn insallh.Ben de cumartesiye randevu aldm ama istedgm doktor ekim sonuna kadr dolu oldugu icin ilk kontorl3 baska doktora gidecm. Peki keseyi alttan mi bakti karndan mi cnm morordek

Masallahhhh canim cok sevindim rabbim saglikla kucaklarimixa almayi nasip etsin insallahhh :)
Amin canim hepimiz insallaaah :))
Oyy masllh kalp atisini da duyarsn insallh.Ben de cumartesiye randevu aldm ama istedgm doktor ekim sonuna kadr dolu oldugu icin ilk kontorl3 baska doktora gidecm. Peki keseyi alttan mi bakti karndan mi cnm
Sagol canim, insallah sen de hayirlisiyla gorursun :)
Karından bakti canim :)

Canım bildiğim kadarıyla hemen hemen bütün çocukların kalbinde ufak delik oluyo doğumdan bi süre sonra kapanıyo ama sizinki devam ettiyse bişey diyemicem çok geçmiş olsun :/
Evet canım ona doktorlar üfürük diyor kapanıyor ama bunda öyle değil ve direkt doktor sigara kullanıp kullanmadigini sormuştu o yüzden dedim. Sağlıklı bir hamilelik geçirmek ce sağlıklı minikler dünyaya getirmek dileğiyle:)

Merhaba kizlar, ben de iki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Allah nasip ederse 14 Mayıs görünüyor dogum tarihimiz degisebilir de tabi:) henüz doktor randevusu almadim. Bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum, hem kesesi olusmus olur görürüz diye. Su an 4 +3 haftalik görünüyor dunku kan testimde 348 çıktı bhcg.

Masallah canim beklemek en iyisi gidince bebek yok diyip moral bozan doktorlarla karsilasmaktansa

Canım valla ümit yokdu 15 günlük gecikmeden sonra bende bekledim agrılar geldi kesin olurum die yapmadım:)

sonu bebiş olsunda bende beklemeye razıyım canım
hafiften agrılar var inşallah gelmez kırmızı kart

Az kaldi canim ama kirmizilari gorene kadar umut kesmiyoruz. Benim adet gunum gectikten sonra oldu dollenme bir hafta sonra silikcizgi gordum. Insallah sende haberini paylasicaksin stress yapma

Az kaldi canim ama kirmizilari gorene kadar umut kesmiyoruz. Benim adet gunum gectikten sonra oldu dollenme bir hafta sonra silikcizgi gordum. Insallah sende haberini paylasicaksin stress yapma

sağol canım benim eylül topiğinde görmüştüm seni sizi hamile görünce hem seviniyorum hem duygulanıyorum bizede sıra gelsin diyorum rabbime.
karnıma ufaktan sancılar bi girip bi çıkıyo korkuyorum elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…