- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.941
Benim de içtiğim zamanlar yiyesim gelirdi resmen kahvenin yaninda kac tane icebilirsem ama biraktim zerre kadar aramiyorum hatta esime de biraktirdimCanım çok haklısın ama inan bu mereti aşeriyorum resmen bnde kızıyorum kendime
Masallah size canım.enim oglan 18 aylikEvet canım 2. Oğlum 27 aylık. Seninkisi kaç yaşında ?
Ayy insallah tiksinirim kent swich iciyorum mentollu normal sigara icemiyorum ama denicem belki ise yarar sagol canim :))Bende sigara kullaniyorum malesef gunde bir paket bitiyodu.bicak gibi kesebilmek mumkun degil canim.ama tavsiye edecegim bi sigara var.kent titanyum.1 mg nikotin var icinde.yani bunun 10 tanesi normal bir sigaraya esdeger.ona gectim ben.esime dedimki bana 4 tane birak sabah paketi gotur.oyle yapmaya calisiyorum.suan tiksinmek icin erken 7 8 hafta bitsin bak nasil tiksiniceksin bi sure.ama o tiksinmede geciyor zamanla onemli olan o ara icmemisken tekrar baslamamak insallah basarabiliriz
Ben soyledim dr uma gunde 3 en fazla 5 dedi sonra bagirsaklarin calismocak daha kotu ama abartmadan dedi sonra baktim cok fazla stres yapiyorum e stres daha zararli diyorlar napcami bilemedim ama inanilmaz vicdan azaplarindayimAynen
aynı durumdayız canım bende öyle normalde bi paket içiyodum şimdi bıraksam kendimi iki paket içerim ama eski kullandıgımın yarı değerlerinde bi sigarayla değiştrdim günde 7-8 oluyo tutamıyorum kendimi daha fazla eski sigarama göre 4 tane fln içmiş oluyorum doktoruma da söyleyemedim üstüne basa basa sigara alkol kesinlikle yok dedi içerkende vicdan azabı çekiyorum ama durduramıyorumda kendimi
Sizede maşallah canım :) Cesaretli davranmışız :)Masallah size canım.enim oglan 18 aylik
Aynen canım :)benimki tup bebek olunca arkaarkayA yapalım dedik .dur bakalım tutumu bu bilmiyorum .ilk gebelikle ikinci gebelik belirtileri farklı olabiliyormuş senin nasıl olduSizede maşallah canım :) Cesaretli davranmışız :)
Nasil basardin birakmayiBenim de içtiğim zamanlar yiyesim gelirdi resmen kahvenin yaninda kac tane icebilirsem ama biraktim zerre kadar aramiyorum hatta esime de biraktirdim
İlkinde 7. Hafta da bulantilarim baslayana kadar en ufak bir rahatsiligim olmadi bunda kasik agrisi sirt agrisi var, hemen yoruluyorum. Senin yas kac canim?Aynen canım :)benimki tup bebek olunca arkaarkayA yapalım dedik .dur bakalım tutumu bu bilmiyorum .ilk gebelikle ikinci gebelik belirtileri farklı olabiliyormuş senin nasıl oldu
İlkinde 7. Hafta da bulantilarim baslayana kadar en ufak bir rahatsiligim olmadi bunda kasik agrisi sirt agrisi var, hemen yoruluyorum. Senin yas kac canim?Aynen canım :)benimki tup bebek olunca arkaarkayA yapalım dedik .dur bakalım tutumu bu bilmiyorum .ilk gebelikle ikinci gebelik belirtileri farklı olabiliyormuş senin nasıl oldu
Masallahhhh canim cok sevindim rabbim saglikla kucaklarimixa almayi nasip etsin insallahhh :)Kizlar biz keseyi gördük :) kese boyutuna gore 5+3'mus. SAT'a gore 5+1 ama ben zaten 2 gun once yumurtlamıştım :)
sivribiber sen gittin mi canim doktora??
Amin canim hepimiz insallaaah :))Masallahhhh canim cok sevindim rabbim saglikla kucaklarimixa almayi nasip etsin insallahhh :)
Sagol canim, insallah sen de hayirlisiyla gorursun :)Oyy masllh kalp atisini da duyarsn insallh.Ben de cumartesiye randevu aldm ama istedgm doktor ekim sonuna kadr dolu oldugu icin ilk kontorl3 baska doktora gidecm. Peki keseyi alttan mi bakti karndan mi cnm
Evet canım ona doktorlar üfürük diyor kapanıyor ama bunda öyle değil ve direkt doktor sigara kullanıp kullanmadigini sormuştu o yüzden dedim. Sağlıklı bir hamilelik geçirmek ce sağlıklı minikler dünyaya getirmek dileğiyle:)Canım bildiğim kadarıyla hemen hemen bütün çocukların kalbinde ufak delik oluyo doğumdan bi süre sonra kapanıyo ama sizinki devam ettiyse bişey diyemicem çok geçmiş olsun :/
Canım valla ümit yokdu 15 günlük gecikmeden sonra bende bekledim agrılar geldi kesin olurum die yapmadım:)sağol canım benim bu aydan o kadar umutluydum ki ama regl agrısı gelince ödüm patlıyor yabiliyorsunuz yasadınız
bende test yapmaya korkuyorum ama battan önce yapanlarada cok hevesleniyorum 9nda yaparım belki 8 gün gecikme iyi beklemişsin canım :)
Canım valla ümit yokdu 15 günlük gecikmeden sonra bende bekledim agrılar geldi kesin olurum die yapmadım:)
sonu bebiş olsunda bende beklemeye razıyım canım
hafiften agrılar var inşallah gelmez kırmızı kart
Az kaldi canim ama kirmizilari gorene kadar umut kesmiyoruz. Benim adet gunum gectikten sonra oldu dollenme bir hafta sonra silikcizgi gordum. Insallah sende haberini paylasicaksin stress yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?