2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dogum hikayeleri okudum epey..sanki bilmiyormus gibi.agla agla icim cikti basima agri girdi.3. dogumum olucak ama inanin ilk hamileligimden farki yok.ayni heyecan ayni bekleyis.Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin kucaklari bos kalmasin.bak iyice duygusala bagladim.kalkiyimda kizimin odevlerine yardimci oluyum bari kafam dagilsin..ooyy oy gel teskeree gel teskere benden hepinize hediye

Ben bazen ictikten yarim saat sonra kusuyorum. afedersiniz geģirdigimde onun tadi geliyor ya o tad beni öldürüyor. kusmamaya calisiyorum ama yok kusarken de tadi geliyor. cok igrenc cok tiksiniyorum o ilactan
Aynennnn cnm aynı durumm pis bi kokusu var hmn ekmek alıom azıma ama yok konuscam kesın dr la sen sordunmu bişi dedimi dr ilaçla ilgili

Ne mutlu sana canım yaa bizde hissetmeye başlasak artık cok merak ediyorum bende :) bi yerde okumuştum bebişler biz ayaktayken uyuyo oluyormus yattıgımızdada onlar uyanık oluyormus ne kadar dogru bilmiyorum ama :)

Ne mutlu sana canım yaa bizde hissetmeye başlasak artık cok merak ediyorum bende :) bi yerde okumuştum bebişler biz ayaktayken uyuyo oluyormus yattıgımızdada onlar uyanık oluyormus ne kadar dogru bilmiyorum ama :)
Canım evet ben de hiç hissetmiyordum böyle 20 haftalık oldum hala tık yok dün gece bariz iki saat boyunca aralikli hissettim:) demek ki benimki ya gece uyanık ya da artık büyüdü :)

Oyleyms annesi daha anne karninda anne karninda etkileniyorms bizim duygularimizdan:) isin kötüsü ben dedesini sevmiyorum daha dogrusu dengesiz yapiyor beni sevip sevmeme arasi gidip geliyorm. Benm minnak.dedeyi gorunce hc durmuyormus hehehh. Bu arada insanlar kendi yerlerini kendileri belirlerler. Iyi olsun ozverili olsunlar herkesin basimizin uzerinede yeri olur dimi :)

Aynennnn cnm aynı durumm pis bi kokusu var hmn ekmek alıom azıma ama yok konuscam kesın dr la sen sordunmu bişi dedimi dr ilaçla ilgili
Doktor ilaci verdigi randevude 1 ay sonra gel dedi daha gitmedik doktora. sali gunu artik sorarim heyecandan unutmazsam. ferrum fordu biraz erteleyebilirsin kan degerlerin iyi demisti.

Teyzoşlar size bişi sorcam bebişlerinizin cinsiyetinin belli oldugu ultrason fotoları varmı?

Doktor ilaci verdigi randevude 1 ay sonra gel dedi daha gitmedik doktora. sali gunu artik sorarim heyecandan unutmazsam. ferrum fordu biraz erteleyebilirsin kan degerlerin iyi demisti.
Sor cnm bklm senınki be dicek mrk ettim bilgilendirirsin bizleride benden önce gidicen dr ne güzelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…