2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kizlar,
Alinan kilolar kac oldu toplamda ?
Benim bugun itibari ile +7 kg. cok moralim bozuk kafama agrilar girdi boyle giderse +30 kg ile gidicem doğuma
Ne yapicam bilmiyorum dr. kızdı

Selam kizlar,
Benim bugun itibari ile +7 kg. cok moralim bozuk kafama agrilar girdi boyle giderse +30 kg ile gidicem doğuma

Cnm ilk hamişligimde ben oleydim diyet verdiydi doktor çift kaşar. Yarım ekmek yapıodum öğünlerde 6kilo almısım diyetle dur dedi bana bide gebelik şekeri cıktıydı şimdi ztn mıde bulantısındn cok yıyemıom az az sık sık yıyorum suan +2görünüo bklm

Selam kizlar,
Canım tek değilsin ben de ,7 kg deyim doktoruma normal beslendigm halde alıyorum demiştim eğer sağlıklı alınıyorsa hemen gider takma bise olmaz dedi bende umursamiyorm

Canım tek değilsin ben de ,7 kg deyim doktoruma normal beslendigm halde alıyorum demiştim eğer sağlıklı alınıyorsa hemen gider takma bise olmaz dedi bende umursamiyorm
7 kg bence bu aylarda çok. Muhakkak diyetisyen kontrolünde beslenin rahat bir gebelik için. Benim bugün 16 bitiyor. Kadın doğumcu arkadaşım +1 e kızdı telefonda. 5 aydan sonra alacaksın diyor.

7 kg bence bu aylarda çok. Muhakkak diyetisyen kontrolünde beslenin rahat bir gebelik için. Benim bugün 16 bitiyor. Kadın doğumcu arkadaşım +1 e kızdı telefonda. 5 aydan sonra alacaksın diyor.
Canım diyetisyen gideceğim bi durum yok çünkü gerçekten yemiyorum ben zaten diyetteydim diyetisyen kontrolünde diyeti bıraktım hamile olduğumu öğrenince valla kuzende ebe hemsire o da sormuş ona da eğer yemesi normalse olur demişler doktorum yardımcı doç o da böyle dedi karnında epey buyudu ben de sanırım odemde var yüzüm sisiyor ve ellerim çokta su iciyorum aslında:/ ama biz de genetik galiba bu durum çok kilo alıp gebelikten sonra hemen veriyoruz bu yüzden takmiyorm açıkçası spor ve diyeti bıraktım her ne kadar az yesemde hareketsizim sporu bıraktım bu yüzden de kilo artışım oluyo galiba

Bana da kesin %100 diyorum dedi ama ben bilemedim. İnsan bir aşağıdan bakar, bir görüntü verir. Bebek yandan bakarken söyledi geçti...
Bazı doktorlar öyle canım bana zaten 14 haftada benziyor demişti 17 haftada kesin erkek dedi 20+2 oldum haftaya gidicem ayrıntiliya giricem bakalım nolcak:)

Belki zayıfsan ondan da olabilir. Zayıfların biraz daha fazla alması gerekiyor zaten mantıken. Benim boyum 175. 62 yle başladım 63 oldum. Maksimum 12 kg almam normal dedi doktor. Tabi ne olacak zaman gösterecek. Hafta olarak senden gerideyim daha zaten ben de alırım illaki 1 ayda.

Bana da diyetisyen önerdi kizdi cok cok kilo alirsam normal dogumda yapamam heralde cok moralim bozuk

Benimki cok kizdi. Ben de hep bebege yararli seyler yiyiyorum yemedigimde vicdan azabi cekiyorum ama böyle de cok üzülüyorum diyetisyene gidicem ben baska türlü olmayacak

Canım ben verdiği programa göre yiyorum zaten hatta daha az yiyorum bana nasıl dayanıyosn bu kadar yemekle diyorlar ama hareketsizlik ya da odem ayrıca beş aylık olduk beşinci reglim geldi her ay adet olmayınca siserdim iki kilo fazla çıkardım tartıda adetin bitince normal kiloda inerdim sanırım bende şişkinlik var yüzüm ellerim alyansimi takmiyorm yani öyle diyim..

Bu arada kuzenim 35 kilo aldı 110 kilo ile doğurdu diğeri de 90 la doğurdu gayette normal dogurdular canım tabi almsan daha iyi ama şuan biri 69 diğeri 62 kilo:) bizde sanırım şişkinlik oluyo tuzu kesiyorum ben

Selam kizlar,
Toplamda bende 7 aldım şok oldum ya ama kiloma bişey demedi doktorum kendide şişman ondan galibaanneme sordum hamilelikte 20 25 kilo arası almış ama vermişte galiba bende öyle olayacağım acayip şişko anne olcam kafana takma ama normal hiç almayanda var her bünye farklı aslında çokta yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…