- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.901
Canım ben de yemeden alıyorum doktorum aynen şöyle dedi eğer sağlıklı normal besleniyorsan korkma doğumda verirsin ayda bi kilo almak normalmis zaten 20+2 5 ayligim bi 7 hadi taş catlarsin 10 kg daha alsam 17 ya da 14 kilo ile dogururum yani hiç sknti yapmıyorum ben kuzende ebe hemşire o da sordurdu ayda bi kilo normalmis benim iki kg fazlam var ama onu da diyetten çıkmistim ona veriyorum artık sisiyorum he birde decavitten sonra kilo almaya başladım ben decavitten kilo yapıyormuş neden blmyormToplamda bende 7 aldım şok oldum ya ama kiloma bişey demedi doktorum kendide şişman ondan galibaanneme sordum hamilelikte 20 25 kilo arası almış ama vermişte galiba bende öyle olayacağım acayip şişko anne olcam kafana takma ama normal hiç almayanda var her bünye farklı aslında çokta yemiyorum
Ben de ödem baslamis. ellerim normal ama dr. bacaklarimi kontrol etti şişmiş bacaklarimCanım ben verdiği programa göre yiyorum zaten hatta daha az yiyorum bana nasıl dayanıyosn bu kadar yemekle diyorlar ama hareketsizlik ya da odem ayrıca beş aylık olduk beşinci reglim geldi her ay adet olmayınca siserdim iki kilo fazla çıkardım tartıda adetin bitince normal kiloda inerdim sanırım bende şişkinlik var yüzüm ellerim alyansimi takmiyorm yani öyle diyim..
Benimki sisman ama laf soylemekten geri kalmiyor iste. 20 kiloya sevincek durumdayim su anToplamda bende 7 aldım şok oldum ya ama kiloma bişey demedi doktorum kendide şişman ondan galibaanneme sordum hamilelikte 20 25 kilo arası almış ama vermişte galiba bende öyle olayacağım acayip şişko anne olcam kafana takma ama normal hiç almayanda var her bünye farklı aslında çokta yemiyorum
Oh oh gozun aydinAynen öyle canım :)
Herşey normalmiş oğluşum ile hasret giderdik çok şükür :)
Evet var aleni pipi resmi :))Teyzoşlar size bişi sorcam bebişlerinizin cinsiyetinin belli oldugu ultrason fotoları varmı?
Daha bi kac gun once 6 kilo idi.bugun 7 olmus su kan hapini icmek istemiyorum afedersiniz ama peklik oldu mahfetti beniSelam kizlar,
Alinan kilolar kac oldu toplamda ?
Benim bugun itibari ile +7 kg. cok moralim bozuk kafama agrilar girdi boyle giderse +30 kg ile gidicem doğuma
Ne yapicam bilmiyorum dr. kızdı
Benimde yuzum bacaklarim sisiyo.ben ki tatli delisiyim normalde gercekten hic aramiyorum eskiye nazaran bi tık fazla yiyorum 16 haftada 7 kilo alcak bisey yemedim yahu..Canım diyetisyen gideceğim bi durum yok çünkü gerçekten yemiyorum ben zaten diyetteydim diyetisyen kontrolünde diyeti bıraktım hamile olduğumu öğrenince valla kuzende ebe hemsire o da sormuş ona da eğer yemesi normalse olur demişler doktorum yardımcı doç o da böyle dedi karnında epey buyudu ben de sanırım odemde var yüzüm sisiyor ve ellerim çokta su iciyorum aslında:/ ama biz de genetik galiba bu durum çok kilo alıp gebelikten sonra hemen veriyoruz bu yüzden takmiyorm açıkçası spor ve diyeti bıraktım her ne kadar az yesemde hareketsizim sporu bıraktım bu yüzden de kilo artışım oluyo galiba
Yaparsin canim baska bir aksilik olmaz ise.ben birini 100 birini 96 kilo ile dogurdumBana da diyetisyen önerdi kizdi cokcok kilo alirsam normal dogumda yapamam heralde cok moralim bozuk
Benimki cok kizdi. Ben de hep bebege yararli seyler yiyiyorum yemedigimde vicdan azabi cekiyorum ama böyle de cok üzülüyorum diyetisyene gidicem ben baska türlü olmayacak
Ben de sorcam bende varmi odem diye geçen kuzenim 1 numarafasin var ama çok değil demişti bakalım artmismi bazen yüzüm burnum sisiyo bayaBen de ödem baslamis. ellerim normal ama dr. bacaklarimi kontrol etti şişmiş bacaklarim
Benimki sisman ama laf soylemekten geri kalmiyor iste. 20 kiloya sevincek durumdayim su an
Canım ben de öyle ya diyetten çıkınca hızlı kilo aldım bi de decavite başlayınca aldım 7 kg deyim 20 de 20 haftada 10 kg alırım heralde bi saatten sonra bebis alıyor en son benimki 206 gramdı şuan 400 den fazla D heralde uç hafta olduOh oh gozun aydin
Evet var aleni pipi resmi :))
Daha bi kac gun once 6 kilo idi.bugun 7 olmus su kan hapini icmek istemiyorum afedersiniz ama peklik oldu mahfetti beni
Benimde yuzum bacaklarim sisiyo.ben ki tatli delisiyim normalde gercekten hic aramiyorum eskiye nazaran bi tık fazla yiyorum 16 haftada 7 kilo alcak bisey yemedim yahu..
Yaparsin canim baska bir aksilik olmaz ise.ben birini 100 birini 96 kilo ile dogurdum
Oyy masaallah onun elinii yesinler.. Allah sana bagislasim pasayi annesi. Bizde cok iyiyiz sukur :) ye ic gez keyfimiz yerinde:)Merhabalar güzel Mayıs anneleri nasılsınız? Melekleriniz nasıllar? Bizim ufaklık erkekmiş teyzeleri geçen Cuma saat 10'da girdiğim ultrasonda göstermedi 3-4 kere tekrar girdim en son saat 3te gösterdi beyefendiBir ara kız mı yoksa dedim göstermeyince :) Keyfi yerindeydi parmağını emiyordu arkadaş :) Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin, yavrularımızı bize bağışlasın. Üçlü testim iyi çıktı bu arada çok şükür iyi gidiyoruz. 21 Aralık'ta ayrıntılı ultrasona giricem bakalım inşallah orada da iyi çıkar. Hepinize sevgiler
Canım ben de yemeden alıyorum doktorum aynen şöyle dedi eğer sağlıklı normal besleniyorsan korkma doğumda verirsin ayda bi kilo almak normalmis zaten 20+2 5 ayligim bi 7 hadi taş catlarsin 10 kg daha alsam 17 ya da 14 kilo ile dogururum yani hiç sknti yapmıyorum ben kuzende ebe hemşire o da sordurdu ayda bi kilo normalmis benim iki kg fazlam var ama onu da diyetten çıkmistim ona veriyorum artık sisiyorum he birde decavitten sonra kilo almaya başladım ben decavitten kilo yapıyormuş neden blmyorm
Ben de ödem baslamis. ellerim normal ama dr. bacaklarimi kontrol etti şişmiş bacaklarim
Benimki sisman ama laf soylemekten geri kalmiyor iste. 20 kiloya sevincek durumdayim su an
Ben ruyada gormuyorum annem kiz bebek dogurdugumu gormus16.haftanin sonunda kesinlesiyormus diye duydum senin de az
Kalmis cnm
Bence iki hafta sonra gitsen kesinlesir bir de ruya gormustm ben kiz bebek seviyodum riyalarn hep tersi cikiyo:)
Aynen valla hergun giderim doktora dayanamiyorum artk yani:)Kızlar ben de sizin gibi 12-13.haftalarda öğrenemedim, 16ya kaldı yani haftaya cuma 16+3ken gidicez. Daha önce gitmek istemedim iyice büyüsün, netleşsin ve soru işareti kalmasın diye, artık öğrenememe şansımız yok çünkü net bir şekilde belli ama sorun bebek göstermezse... bu sefer de öğrenemezsem napıcam bilmiyorum, sabırsızlanıyorumm açıkçası. Bebek göstermezse çikolata yiyip yiyip her gün kapısında bitmeyi düşünüyorum doktorun :))
Keske bulunmasaydi :) 11 haftalikken kemik yapisi kiza benziyo dedi 14 haftalikken erkek olma ihtimali kemik yapisina gore daha yuksek dediHaha çok hoşsunyaa bilemedim ki. Bnm randevuya daha 3 hafta var çok uzak sana daha önce cinsiyet tahmininde bulundu mu
Canım hurma rahimi açıyor erken doğum yaparsın mazallah sakın hurma yeme doğuma yakın yersin normal yapacaksanBir kilo olayinda bile ne kadar farkli doktor gorusu var.
İlk gebeligimde doktor basta kilo boy uzerinden hesaplama yapti en fazla 17 kilo alabilirsin dedi. Bende hakkini verdim 17 kilo aldim. 174 boy 63 kilo ile hamile kalmistim. Kolay bir dogumum oldu Allaha sukur.
Bu hamileligime 65 kilo basladim. Hedefim 80 kiloyu gecmemek.
Asil sorun hamilelik kilolari degil, sut olsun diye yenilen seylerin kilosu. Helva ye sut yapar, hurma ye sut yapar diye diye besilik oluyorsun
Benim her yer aynı karnimdan alıyorum kol bacak kalça hep aynı şişlik de yüzümde ve ellerinde oluyo sadece karnım sivri one doğru gidiyorVitamin hapı ve omega 3 takviyesi alıyorum akşamları süt içip yatıyorum eskiden spor çok yapardım bi anda bıraktım ve bunlardan dolayı aldığımı düşünüyorum üzülmüyorum ama normal baktım hem göğüslerm ölçüsü büyüdü hemde karnım birazda bacaktan yani toplamheryerden bir almışşım
Ayy masaallahh canimm. Gule gule kullansn kuzun. Bende minnakim icin bir odayi tamamen bosaltiyorum. Hali bakiyorum odanin iki kosesine minderler yaptrcam.. Babamz tv izliyor. O yuzden oturma odasindan bu sekilde kacicaz ins. :)Kizlar bugun besigim ana kucagim geldi ek olaraktan disari ciktm alt acmayla takim battaniyesini aldim kafayi yiyorum ben simdiden cinsiyetten sonra eve girmicem galiba :) besigi acayip begendim bukadarini beklemiyodum iyikide marka alip cok para bayilmamisim.hatta kraft markasindan daha cok begendim odanin ortasina kurduk bakiyoruz baktikca icim bi degisik oluyor sabirsizlikla bekliorum ona sarilacagim zamanlari daha gelmeden gelecegini bilmek bile bukadar guzelse geldikten sonrasini dusunemiyorum.
Oh oh gozun aydin
Evet var aleni pipi resmi :))
Daha bi kac gun once 6 kilo idi.bugun 7 olmus su kan hapini icmek istemiyorum afedersiniz ama peklik oldu mahfetti beni
Benimde yuzum bacaklarim sisiyo.ben ki tatli delisiyim normalde gercekten hic aramiyorum eskiye nazaran bi tık fazla yiyorum 16 haftada 7 kilo alcak bisey yemedim yahu..
Yaparsin canim baska bir aksilik olmaz ise.ben birini 100 birini 96 kilo ile dogurdum
Vardir o zaman ödem corap lastikleri sıkıyor mu ? benim sıkıyor dikkatimi cekmisti bugun dr. Bacaklarıma bakinca ödem basladigini soylediBen de sorcam bende varmi odem diye geçen kuzenim 1 numarafasin var ama çok değil demişti bakalım artmismi bazen yüzüm burnum sisiyo baya
Sut olsun diye yenilen seylerden alinan kilolardan bahsettim canim. Dogumdan sonrasindan bahsettim yani.Canım hurma rahimi açıyor erken doğum yaparsın mazallah sakın hurma yeme doğuma yakın yersin normal yapacaksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?