2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım ben de yemeden alıyorum doktorum aynen şöyle dedi eğer sağlıklı normal besleniyorsan korkma doğumda verirsin ayda bi kilo almak normalmis zaten 20+2 5 ayligim bi 7 hadi taş catlarsin 10 kg daha alsam 17 ya da 14 kilo ile dogururum yani hiç sknti yapmıyorum ben kuzende ebe hemşire o da sordurdu ayda bi kilo normalmis benim iki kg fazlam var ama onu da diyetten çıkmistim ona veriyorum artık sisiyorum he birde decavitten sonra kilo almaya başladım ben decavitten kilo yapıyormuş neden blmyorm

Merhabalar güzel Mayıs anneleri nasılsınız? Melekleriniz nasıllar? Bizim ufaklık erkekmiş teyzeleri geçen Cuma saat 10'da girdiğim ultrasonda göstermedi 3-4 kere tekrar girdim en son saat 3te gösterdi beyefendi Bir ara kız mı yoksa dedim göstermeyince :) Keyfi yerindeydi parmağını emiyordu arkadaş :) Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin, yavrularımızı bize bağışlasın. Üçlü testim iyi çıktı bu arada çok şükür iyi gidiyoruz. 21 Aralık'ta ayrıntılı ultrasona giricem bakalım inşallah orada da iyi çıkar. Hepinize sevgiler

Ben de ödem baslamis. ellerim normal ama dr. bacaklarimi kontrol etti şişmiş bacaklarim

Benimki sisman ama laf soylemekten geri kalmiyor iste. 20 kiloya sevincek durumdayim su an

Aynen öyle canım :)

Herşey normalmiş oğluşum ile hasret giderdik çok şükür :)
Oh oh gozun aydin
Teyzoşlar size bişi sorcam bebişlerinizin cinsiyetinin belli oldugu ultrason fotoları varmı?
Evet var aleni pipi resmi :))
Selam kizlar,
Alinan kilolar kac oldu toplamda ?
Benim bugun itibari ile +7 kg. cok moralim bozuk kafama agrilar girdi boyle giderse +30 kg ile gidicem doğuma
Ne yapicam bilmiyorum dr. kızdı
Daha bi kac gun once 6 kilo idi.bugun 7 olmus su kan hapini icmek istemiyorum afedersiniz ama peklik oldu mahfetti beni
Benimde yuzum bacaklarim sisiyo.ben ki tatli delisiyim normalde gercekten hic aramiyorum eskiye nazaran bi tık fazla yiyorum 16 haftada 7 kilo alcak bisey yemedim yahu..
Yaparsin canim baska bir aksilik olmaz ise.ben birini 100 birini 96 kilo ile dogurdum

Ben de ödem baslamis. ellerim normal ama dr. bacaklarimi kontrol etti şişmiş bacaklarim

Benimki sisman ama laf soylemekten geri kalmiyor iste. 20 kiloya sevincek durumdayim su an
Ben de sorcam bende varmi odem diye geçen kuzenim 1 numarafasin var ama çok değil demişti bakalım artmismi bazen yüzüm burnum sisiyo baya

Canım ben de öyle ya diyetten çıkınca hızlı kilo aldım bi de decavite başlayınca aldım 7 kg deyim 20 de 20 haftada 10 kg alırım heralde bi saatten sonra bebis alıyor en son benimki 206 gramdı şuan 400 den fazla D heralde uç hafta oldu

Oyy masaallah onun elinii yesinler.. Allah sana bagislasim pasayi annesi. Bizde cok iyiyiz sukur :) ye ic gez keyfimiz yerinde:)

Vitamin hapı ve omega 3 takviyesi alıyorum akşamları süt içip yatıyorum eskiden spor çok yapardım bi anda bıraktım ve bunlardan dolayı aldığımı düşünüyorum üzülmüyorum ama normal baktım hem göğüslerm ölçüsü büyüdü hemde karnım birazda bacaktan yani toplam heryerden bir almışşım

Vitamin hapı ve omega 3 takviyesi alıyorum akşamları süt içip yatıyorum eskiden spor çok yapardım bi anda bıraktım ve bunlardan dolayı aldığımı düşünüyorum üzülmüyorum ama normal baktım hem göğüslerm ölçüsü büyüdü hemde karnım birazda bacaktan yani toplamheryerden bir almışşım

Bir kilo olayinda bile ne kadar farkli doktor gorusu var.

İlk gebeligimde doktor basta kilo boy uzerinden hesaplama yapti en fazla 17 kilo alabilirsin dedi. Bende hakkini verdim 17 kilo aldim. 174 boy 63 kilo ile hamile kalmistim. Kolay bir dogumum oldu Allaha sukur.

Bu hamileligime 65 kilo basladim. Hedefim 80 kiloyu gecmemek.

Asil sorun hamilelik kilolari degil, sut olsun diye yenilen seylerin kilosu. Helva ye sut yapar, hurma ye sut yapar diye diye besilik oluyorsun

İlk hamileligimde hic odem olmadi, bu hamileligimde de simdiye kadar olmadi cok sukur. İlk hamileligimin basinda kati meyve sikicagi almistik duzenli olarak meyve sikiyorduk, aksam iciyordum sabah yuzuklerim parmagimda donuyordu. Bana sikilan meyvelerin cok faydasi oldugunu dusunuyorum.

Aynen valla hergun giderim doktora dayanamiyorum artk yani:)

Kizlar bugun besigim ana kucagim geldi ek olaraktan disari ciktm alt acmayla takim battaniyesini aldim kafayi yiyorum ben simdiden cinsiyetten sonra eve girmicem galiba :) besigi acayip begendim bukadarini beklemiyodum iyikide marka alip cok para bayilmamisim.hatta kraft markasindan daha cok begendim odanin ortasina kurduk bakiyoruz baktikca icim bi degisik oluyor sabirsizlikla bekliorum ona sarilacagim zamanlari daha gelmeden gelecegini bilmek bile bukadar guzelse geldikten sonrasini dusunemiyorum.

Canım hurma rahimi açıyor erken doğum yaparsın mazallah sakın hurma yeme doğuma yakın yersin normal yapacaksan

Benim her yer aynı karnimdan alıyorum kol bacak kalça hep aynı şişlik de yüzümde ve ellerinde oluyo sadece karnım sivri one doğru gidiyor

Ayy masaallahh canimm. Gule gule kullansn kuzun. Bende minnakim icin bir odayi tamamen bosaltiyorum. Hali bakiyorum odanin iki kosesine minderler yaptrcam.. Babamz tv izliyor. O yuzden oturma odasindan bu sekilde kacicaz ins. :)

Insallah normal dogum yapmayi cok isterim sagol moral oldun üzüntüden kafam agridi sabahtan beri
Inanmazdim ama galiba gercekten vitaminler sisiriyor zaten kan hapi kabiz yapiyor ee kabızlık=fazla kilo zaten
Offf offff

Ben de sorcam bende varmi odem diye geçen kuzenim 1 numarafasin var ama çok değil demişti bakalım artmismi bazen yüzüm burnum sisiyo baya
Vardir o zaman ödem corap lastikleri sıkıyor mu ? benim sıkıyor dikkatimi cekmisti bugun dr. Bacaklarıma bakinca ödem basladigini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…