2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy masaallahh canimm. Gule gule kullansn kuzun. Bende minnakim icin bir odayi tamamen bosaltiyorum. Hali bakiyorum odanin iki kosesine minderler yaptrcam.. Babamz tv izliyor. O yuzden oturma odasindan bu sekilde kacicaz ins. :)
Oda yapmak cok heyecanli olur ya halisi perdesi falan :) ay vakit hic gecmiyo sanki sizde oylemisiniz

Oyy masaallah onun elinii yesinler.. Allah sana bagislasim pasayi annesi. Bizde cok iyiyiz sukur :) ye ic gez keyfimiz yerinde:)
Aminnn canım Allah tüm bebişleri annesine babasına bağışlasın Maşallah size oh keyfiniz bol olsun. Biz paralandık beyefendi yüzünden, bacak bacak üstüne atmış tek el ense altında tekinin de parmağını emiyor keyfine düşkün olacak herhalde arkadaş

Selam kizlar,
Alinan kilolar kac oldu toplamda ?
Benim bugun itibari ile +7 kg. cok moralim bozuk kafama agrilar girdi boyle giderse +30 kg ile gidicem doğuma
Ne yapicam bilmiyorum dr. kızdı
Tatlım moralini bozma sakın kiloya ben de aldım 5 kiloya yakın ama pek bişey yiyememe ragmen . Bazı kadınların vücudu cok ödem yapıyor. Emzirirken ve bebekle ilgilenmekten hepsi gidiyomuş kiloların cok kişiyle tanıstım ben öyle 30-40 kilo alanlar var, hamilelik farklı bişey işte. Her bünye farklı. Sen beneğinin saglıgına odaklan. Yürüyüş yap dogumu kolaylaştırıyormyş

7 kg bence bu aylarda çok. Muhakkak diyetisyen kontrolünde beslenin rahat bir gebelik için. Benim bugün 16 bitiyor. Kadın doğumcu arkadaşım +1 e kızdı telefonda. 5 aydan sonra alacaksın diyor.
Canım valla doktorlar öyle konusup duruyolarda acaba kendi hamilelikleri nasıl cok merak ediyorum , kimle konustuysam ideal denilen kilonun üzerinde doguma girmiş sonradında da hepsi vermiş. Maalesef idealle gercek ler farklı oluyor. Moral bozmak yerine yapıcı olan hekimleri takdir ediyorum ben.

Ama amaçları gebelerin sağlıklı doğum yapması. Yoksa biz çatlamışız, çok kilo almışız onlara bir zararı yok ki. Zaten istenenden çok alınıyor kesin. ilk aylarda mümkün mertebe dikkat edersek sonraları daha rahat edebiliriz. Söylenenden azını almak da iyi değil. İdeale yakın olalım yeter.

Bende toplamda 6kilo aldim, ama hep bulantilar yuzunden karbonhidrata yoneldim ve hep yattim. Bir haftadir karbonhidrati kestim ve hareket etmeye de basladim. Artik kilo alimi yavaslar bence. Zaten her bünye farklidir kimisi cok alir kimisi ise daha az Bebisler saglikli olsun da, dogumdan sonra diyetisyen kontrolunde veririz fazlaliklari Bende halimden memnun degilim ama yapcak bise de yok

Ben de kilo almaya çok müsaitim. Diyetisyenle verdim de öyle hamile kaldım. Belki diyetisyen tedavisinden çıktığım için beslenme alışkanlığım biraz değişmişti. Karbonhidratı baya kesmiştim. Biraz onun avantajını yaşadım galiba.

Tabi ki keşke herkes ideal kiloyu alsa ama psikolojik baskı olmasın diyorum ben çünki her bünye farklı insallah hepimizin cok güzel sonuçlanır süreci

Kızlar başka Dr ye randevu aldık pazartesiye .bizim Dr kafamızı karıştırdı sadece cinsiyet konusunda değil son 2 seferdir alttan muyane ediyor.bebeğin eşi önde filan dedi.bide Ayakları çömelmiş gibi acaba bir sorun mu var diye şüphelendim ama yok sanırım bir sorun Demiş eşime.eşimde bana bu gün söyledi sinirlendim başka Dr ye de gidecez

Amin insaallah canmm cumlemizinn senin pasaa pek bi keyfine duskun :))) keyfinden odunn vermedgnden cinsiyet bu gune kalms sanirim :))) bizim kizz 14 haftada yildiz yapmis sitt ustu yatiyordu :)) sere serpe anlayacagn. Doktor gorur gormez %99 kiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…