- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.941
Bende bulanti sebebiyle hep karbonhidrata yoneldim, simdi kendimi frenliyorum dikkat etmeye calisiyorum. Aksam ogunlerimi salata ve corba olarak yapiyorum. Birazda yuruyus yapmaya calisacagim. Kilo alimini yavaslatmak yararimiza olur tabikiBen de kilo almaya çok müsaitim. Diyetisyenle verdim de öyle hamile kaldım. Belki diyetisyen tedavisinden çıktığım için beslenme alışkanlığım biraz değişmişti. Karbonhidratı baya kesmiştim. Biraz onun avantajını yaşadım galiba.
Bana tahmin yapan bile olmadı insan merak ediyor içindeki canlının cinsiyetini
Ya aslinda ona oda yapamiyoruz malesef ama.boyle nasil desem rahat edebilecgmz bir alan sadece. Cunku salon soguk oluyor birde tv var. Ilerde odasini yapmakta nasip olur ins. Zaman geciyomu tam bilmiyorm. Cunku biri.sorduğu nda.kac haftalksn diye telefondaki tak ime bakiyormOda yapmak cok heyecanli olur ya halisi perdesi falan :) ay vakit hic gecmiyo sanki sizde oylemisiniz
Off su dr larrKızlar başka Dr ye randevu aldık pazartesiye .bizim Dr kafamızı karıştırdı sadece cinsiyet konusunda değil son 2 seferdir alttan muyane ediyor.bebeğin eşi önde filan dedi.bide Ayakları çömelmiş gibi acaba bir sorun mu var diye şüphelendim ama yok sanırım bir sorun Demiş eşime.eşimde bana bu gün söyledi sinirlendim başka Dr ye de gidecez
Tabi aynen doktorun rahatlatıcı olması çok önemli. Benim kilon normal gidiyor şimdilik ama başıma gelmeyen kalmadı. Diken üstündeyim. Herşey kilo değil. Tiroid çıktı, 3-5 gün önce kanama oldu plesentam yırtılmış, ikili tarama sonucuma doktor çok kötü dedi. Tansiyonum çıktı vs. Ben ne duyuyorsam yaşıyorsam hep burada bilgilendirmeye çalışıyorum. Bir kişiye yararım dokunsa benim için kardır.Tabi ki keşke herkes ideal kiloyu alsa ama psikolojik baskı olmasın diyorum ben çünki her bünye farklı insallah hepimizin cok güzel sonuçlanır süreci
Benimkinin uyusuklugunun faydasini gordum gosterdi hemen:))) halada icerde ful yatiss yerinden oynamiyor hanim :)))Benimkinin de cinsiyeti belli değil ya 15 haftalik oldu kiz mi yoksakipirdak doktara uygun pozisyonu vermiyor bir türlü:)
Bence de bitsin günler çabucak geçsin o günler gelsin çatsın burdan doğum Ağrı'larım başladı suni ağrıymış yok hastanedeyim bekliyorum lu muhabbetlere geçelim istiyorum level atlayalım istiyorum yani:))Ya aslinda ona oda yapamiyoruz malesef ama.boyle nasil desem rahat edebilecgmz bir alan sadece. Cunku salon soguk oluyor birde tv var. Ilerde odasini yapmakta nasip olur ins. Zaman geciyomu tam bilmiyorm. Cunku biri.sorduğu nda.kac haftalksn diye telefondaki tak ime bakiyormama.su bir kesin zaman bi an once gecsn kavusaym.istiyorumm
Evet sinir oldum yaOff su dr larr
Zamanını bilmiyorum ama sorun olduğu için olabilir belki.Hayır ayrıntılı ultrason daha farkli o 20.haftalarda galiba...Ay maşallah hayırlı olsun
Tarama için erken çağırmamış mı canım ya 20. Haftada bakılması en uygunu değilmi.. Bu arada 4lü tarama dediğin detaylı ultrason oluyo değil mi
Bunun için sayfama bekliyorum heee❤Sagol çok heyecanlı yaa süslü tokalar simdiden gozumde
Bozma cnm moralini bişiy yoktur allahın izniyle ..bizimde ense kalınlıgı ilkinde 2.7 son gittiğmde düşünn 4.6 çıktı baska bı drda ense kalınlıgı ölctürdüm 1.8 ve sonuclarıma baktı bısıy yok dedi ama ense kalınlıklarının yuksek cıktıgı,kendı drum dna testı onerdi fakat bn bır sorun goremedım burun kemiği yerinde ilk cocugunuzdada yuksekmıs bazen yapısalda oluyor ense v.s ama yaptırsanızda iyi olur dna dedı bn bunu solemek zorundayım solemessem hasta cocuk olursada bana dersınız nıe solemedın dr dersınız dedi çıkarken fıyat sordum dna için bn bır sorun gormedım tbı sızın kararınız dedı bıde yanı dr dan dr cok sey degısıo gıt derım bı baska dr da sıkma bnce bısı yoktur ıcını ferah tut bnm yerımde baskası olsa 4,6.6 dna yaptırırdı ama allaha emanet dıyorum:/Evet sinir oldum ya
Yaklaşik 200gram çikolata yiyip gidince yerinde durmuyor :)benimki belki de yaramaz olacak :)seninki uslu anlaşilan annesi :)Benimkinin uyusuklugunun faydasini gordum gosterdi hemen:))) halada icerde ful yatiss yerinden oynamiyor hanim :)))
Selam kizlar,
Alinan kilolar kac oldu toplamda ?
Benim bugun itibari ile +7 kg. cok moralim bozuk kafama agrilar girdi boyle giderse +30 kg ile gidicem doğuma
Ne yapicam bilmiyorum dr. kızdı
Cok şükür bebegim saglikli o iyi olsun yeter ki napalim sikcaz disimizi vericez insallh Bizim de kilolar gider oyleTatlım moralini bozma sakın kiloya ben de aldım 5 kiloya yakın ama pek bişey yiyememe ragmen . Bazı kadınların vücudu cok ödem yapıyor. Emzirirken ve bebekle ilgilenmekten hepsi gidiyomuş kiloların cok kişiyle tanıstım ben öyle 30-40 kilo alanlar var, hamilelik farklı bişey işte. Her bünye farklı. Sen beneğinin saglıgına odaklan. Yürüyüş yap dogumu kolaylaştırıyormyş
Allah yardimcin olsun canım insallah hersey iyiye giderTabi aynen doktorun rahatlatıcı olması çok önemli. Benim kilon normal gidiyor şimdilik ama başıma gelmeyen kalmadı. Diken üstündeyim. Herşey kilo değil. Tiroid çıktı, 3-5 gün önce kanama oldu plesentam yırtılmış, ikili tarama sonucuma doktor çok kötü dedi. Tansiyonum çıktı vs. Ben ne duyuyorsam yaşıyorsam hep burada bilgilendirmeye çalışıyorum. Bir kişiye yararım dokunsa benim için kardır.
Ben sabah ac tartiliyorum 2 kiloyu son iki haftada aldim yani haftada 1 kg daha da 22 hafta var böyle düşününce etti mi toplam 29 kgcanım ben de karbonhidrat ağırlık beslenmekten şuan tartılmama göre 3 kg almışım
ama sanırım sabah aç karnına tartılmak gerekiyor
hafta olarak sizden 3 hafta geriden geliyorum
diyetisyene gittim ama tam olarak öğünlere uyamıyorum sonrada pişman oluyorum
Canim hersey yoluna girer stres yapma olur mu, bolca dinlen Rabbim bol sifalar versin. Hepimizin her gun farkli bir sorunu cikiyor, bugun iyiysek yarini bilemiyoruzki. Rabbim bebislerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsinTabi aynen doktorun rahatlatıcı olması çok önemli. Benim kilon normal gidiyor şimdilik ama başıma gelmeyen kalmadı. Diken üstündeyim. Herşey kilo değil. Tiroid çıktı, 3-5 gün önce kanama oldu plesentam yırtılmış, ikili tarama sonucuma doktor çok kötü dedi. Tansiyonum çıktı vs. Ben ne duyuyorsam yaşıyorsam hep burada bilgilendirmeye çalışıyorum. Bir kişiye yararım dokunsa benim için kardır.
Canım bacaklarimda kollarimda hiç bise yok ama yüzüm ellerim sisiyo iniyo akşama doğru sisiyo çok da şu iciyorum afedersin hep lavobadayim anlamadm sorcam doktoraInsallah normal dogum yapmayi cok isterim sagol moral oldun üzüntüden kafam agridi sabahtan beri
Inanmazdim ama galiba gercekten vitaminler sisiriyor zaten kan hapi kabiz yapiyor ee kabızlık=fazla kilo zaten
Offf offff
Vardir o zaman ödem corap lastikleri sıkıyor mu ? benim sıkıyor dikkatimi cekmisti bugun dr. Bacaklarıma bakinca ödem basladigini soyledi
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızıCanim hersey yoluna girer stres yapma olur mu, bolca dinlen Rabbim bol sifalar versin. Hepimizin her gun farkli bir sorunu cikiyor, bugun iyiysek yarini bilemiyoruzki. Rabbim bebislerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsin
O zaman erkektir yaa daha yakın ve netleştiği bir zaman benceKeske bulunmasaydi :) 11 haftalikken kemik yapisi kiza benziyo dedi 14 haftalikken erkek olma ihtimali kemik yapisina gore daha yuksek dedi
Boyu kilosu nasıldı canım:) çok merak ediyorm ne kadar oldular:)
endless love canımm bizim kızımızıda ekleyebilirmisin adımızda ❤KARACA❤ Olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?