2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende bulanti sebebiyle hep karbonhidrata yoneldim, simdi kendimi frenliyorum dikkat etmeye calisiyorum. Aksam ogunlerimi salata ve corba olarak yapiyorum. Birazda yuruyus yapmaya calisacagim. Kilo alimini yavaslatmak yararimiza olur tabiki

Oda yapmak cok heyecanli olur ya halisi perdesi falan :) ay vakit hic gecmiyo sanki sizde oylemisiniz
Ya aslinda ona oda yapamiyoruz malesef ama.boyle nasil desem rahat edebilecgmz bir alan sadece. Cunku salon soguk oluyor birde tv var. Ilerde odasini yapmakta nasip olur ins. Zaman geciyomu tam bilmiyorm. Cunku biri.sorduğu nda.kac haftalksn diye telefondaki tak ime bakiyorm ama.su bir kesin zaman bi an once gecsn kavusaym.istiyorumm

Off su dr larr

Tabi ki keşke herkes ideal kiloyu alsa ama psikolojik baskı olmasın diyorum ben çünki her bünye farklı insallah hepimizin cok güzel sonuçlanır süreci
Tabi aynen doktorun rahatlatıcı olması çok önemli. Benim kilon normal gidiyor şimdilik ama başıma gelmeyen kalmadı. Diken üstündeyim. Herşey kilo değil. Tiroid çıktı, 3-5 gün önce kanama oldu plesentam yırtılmış, ikili tarama sonucuma doktor çok kötü dedi. Tansiyonum çıktı vs. Ben ne duyuyorsam yaşıyorsam hep burada bilgilendirmeye çalışıyorum. Bir kişiye yararım dokunsa benim için kardır.

Bence de bitsin günler çabucak geçsin o günler gelsin çatsın burdan doğum Ağrı'larım başladı suni ağrıymış yok hastanedeyim bekliyorum lu muhabbetlere geçelim istiyorum level atlayalım istiyorum yani:))

Ay maşallah hayırlı olsun
Tarama için erken çağırmamış mı canım ya 20. Haftada bakılması en uygunu değilmi.. Bu arada 4lü tarama dediğin detaylı ultrason oluyo değil mi
Zamanını bilmiyorum ama sorun olduğu için olabilir belki.Hayır ayrıntılı ultrason daha farkli o 20.haftalarda galiba...

Evet sinir oldum ya
Bozma cnm moralini bişiy yoktur allahın izniyle ..bizimde ense kalınlıgı ilkinde 2.7 son gittiğmde düşünn 4.6 çıktı baska bı drda ense kalınlıgı ölctürdüm 1.8 ve sonuclarıma baktı bısıy yok dedi ama ense kalınlıklarının yuksek cıktıgı,kendı drum dna testı onerdi fakat bn bır sorun goremedım burun kemiği yerinde ilk cocugunuzdada yuksekmıs bazen yapısalda oluyor ense v.s ama yaptırsanızda iyi olur dna dedı bn bunu solemek zorundayım solemessem hasta cocuk olursada bana dersınız nıe solemedın dr dersınız dedi çıkarken fıyat sordum dna için bn bır sorun gormedım tbı sızın kararınız dedı bıde yanı dr dan dr cok sey degısıo gıt derım bı baska dr da sıkma bnce bısı yoktur ıcını ferah tut bnm yerımde baskası olsa 4,6.6 dna yaptırırdı ama allaha emanet dıyorum:/

Selam kizlar,
Alinan kilolar kac oldu toplamda ?
Benim bugun itibari ile +7 kg. cok moralim bozuk kafama agrilar girdi boyle giderse +30 kg ile gidicem doğuma
Ne yapicam bilmiyorum dr. kızdı

canım ben de karbonhidrat ağırlık beslenmekten şuan tartılmama göre 3 kg almışım
ama sanırım sabah aç karnına tartılmak gerekiyor
hafta olarak sizden 3 hafta geriden geliyorum
diyetisyene gittim ama tam olarak öğünlere uyamıyorum sonrada pişman oluyorum

Cok şükür bebegim saglikli o iyi olsun yeter ki napalim sikcaz disimizi vericez insallh Bizim de kilolar gider oyle

Allah yardimcin olsun canım insallah hersey iyiye gider

Ben sabah ac tartiliyorum 2 kiloyu son iki haftada aldim yani haftada 1 kg daha da 22 hafta var böyle düşününce etti mi toplam 29 kg neyse diyetisyene gidicem olmicak baska türlü

Canim hersey yoluna girer stres yapma olur mu, bolca dinlen Rabbim bol sifalar versin. Hepimizin her gun farkli bir sorunu cikiyor, bugun iyiysek yarini bilemiyoruzki. Rabbim bebislerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsin

bizimkide 11.haftadan itibaren hep kıpır kıpır :) Hatta kaydırak gibi kullanıyordu bir ultrasonda iceriyi, bi asagi ittiriyor kendini bir yukarı, sonra beyfendi zor gösterdi beyfendi oldugunu artık yavas yavas saglam tekmelerede basladık :) Esim cok usluymus bebekken, ben cok aglarmısım, bakalım ne cıkıcak :))))

Canım bacaklarimda kollarimda hiç bise yok ama yüzüm ellerim sisiyo iniyo akşama doğru sisiyo çok da şu iciyorum afedersin hep lavobadayim anlamadm sorcam doktora

Canim hersey yoluna girer stres yapma olur mu, bolca dinlen Rabbim bol sifalar versin. Hepimizin her gun farkli bir sorunu cikiyor, bugun iyiysek yarini bilemiyoruzki. Rabbim bebislerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsin
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…