2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben biri sorucakken lafini bitirmeden daha su kadarligim diyorum:) hatta esim her gun bugun sukadarlik olduk die alarm gibi otuyor :) cok iyi dusunmussun oda meselesini seninde babasininda rahat ettigi bi alan olmali herkes huzurlu olur biz simdiden neyi nereye koyucaz diye yakiniyoruz :)

O zaman erkektir yaa daha yakın ve netleştiği bir zaman bence
Esim benim icime hep erkek doguyor diyo zaten ben ruhsuzum hicbisi hissetmiyorum:) ama popo kemiginden tahminde bulundugu icin pek inanasim gelmiyor kafama takilan bebise bacak arasi hic bakmiyo doktor acaba yuzukoyun yatiyor diyemi

Canım neler yaşamışsın sen öyle çok geçmiş olsun giremiyordum sayfaya bayadır geçmiş olsun nasılsın ya benimde plasenta aşağıya inmiş ama seninki nasıl yırtılmış öyle ayy canım ya düzelir inşallah üzülme

Esim benim icime hep erkek doguyor diyo zaten ben ruhsuzum hicbisi hissetmiyorum:) ama popo kemiginden tahminde bulundugu icin pek inanasim gelmiyor kafama takilan bebise bacak arasi hic bakmiyo doktor acaba yuzukoyun yatiyor diyemi
Bnm eşimde kesin kız diyor bizimki için :) benimde genelde herkese tahminlerim tutar. Ama söz konusu kendimin olunca hiç hissedemedim. Alaa alaa popo kemiğinden nasıl oluyor acaba :) belki aradan bir çıkıntı görmüştür Dr yüzükoyun olsada

İnşallah canım benim. Hepimizinki düzelir inşallah da sağlıkla kucaklarız minişlerimizi

Yaklaşik 200gram çikolata yiyip gidince yerinde durmuyor :)benimki belki de yaramaz olacak :)seninki uslu anlaşilan annesi :)
Benm zavalli hic tatli yemediki teyzesi surda iki haftadr cikolata yiyorum oda bitter. Bidakine bende yiyeyimde canlansn azcik garibimm:)))

Bizimde oyle canm. Yatak odasinin dolabini atmistim bu dedgm odaya . onu simdi yatak odasina alcaz. Yatak odasi skiscak ama olsun oldugu kadar :) hersey minnaklar icin. Benm esim haftalardan anlamiyor hep kac aylk diyor :))))

Ayy degilmi bazrm canlaniyor gozumde ama kimi diyecek erken geldi kimi doyecek sezeryan oldum falan :))) sonra atarz fotolarini kuzularinn az kaldi ama.nerdeyse yariladik sukurr

Kızlar hareketleri hissederken neden hissetmiyorum artık dün ayrintili ultrason için gün almaya gittim ultrasonda bakıldı asistan baktı ama kalp atışını dinletmediler bi terslik olsa belli olurmuydu çok korkuyorum

Popo kemigi paralel olursa kiz ama 30 derecelik aciyla yukari kalkik olursa erkekmis ama herzaman tutmuyo bunlar yani o anki durus bile etkiliyo tahminimce zaten doktorda bende sabirsizligi gordu sakin alisveris yapma en net 16 haftada sonra belli olur dedi senim ultrason resmi varsa goreyim bakayim :)

Ay
Ayy degilmi bazrm canlaniyor gozumde ama kimi diyecek erken geldi kimi doyecek sezeryan oldum falan :))) sonra atarz fotolarini kuzularinn az kaldi ama.nerdeyse yariladik sukurr
Ay evet ya hepimizin dogumu birbirine yakin ne guzel nasip olursa ins dogum hikayelerimizi yazicaz buraya bebislerimizin rsimlerini koyucaz heyecanlandim♡

Bizimde oyle canm. Yatak odasinin dolabini atmistim bu dedgm odaya . onu simdi yatak odasina alcaz. Yatak odasi skiscak ama olsun oldugu kadar :) hersey minnaklar icin. Benm esim haftalardan anlamiyor hep kac aylk diyor :))))
Bizimki alisti artik kiyamam :) anneme teyzemlere ben su kadar haftalik oldum diyince kiziyolar o ne oyle bi saat hesap yapiyoz kafamizda kac ayliksin onu soyle diyolar :)))))

Bide onu deneyim bakalim ins ise yarar cok saol canim cvbin icin
Canım, ağzıma yaklaşık 1 çay kaşığı karbonat alıyorum, suyla bi güzel gönderiyorum onu içeri. Gaz da çıkartıyo rahatlatıyor baya. ( 1-2 saat sürüyor yalnız)

İnşallah canım benim. Hepimizinki düzelir inşallah da sağlıkla kucaklarız minişlerimizi
Canım plasentası yırtılan sen miydin? Kaç kişiyle karıştırdım seni:) çok geçmiş olsun, hareketlerine dikkat et. Dr un plasenta aşağıda falan dedi mi? Benim aşağıda ve geçen hafta sonu yoğun kanamayla gidince 3 gün yattım hastanede, şimdi de evde yatıyorum. Velhasıl o yırtılmanın sebebi ne imiş?

Dr sırt üstü yatarken söylemişti onu bize paralelse kız 30 derecelik ise erkek die. 12 haftalık var cnm bi resmi :)

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 50
Bir yırtılan daha vardı ama nedenini bilemiyorum. Ama doktor ilişki olmuş muydu diye sordu demek ki etkileyebiliyor. Bizim öyle bir durum yoktu ama kendimi biraz yormuştum. Göbek daha çıkmayınca insan hamile olduğunu unutabiliyor :) çok eğilip kalkınca zorlandı demek ki... ben ilaç kullanıyorum. Bakalım inşallah bir daha sıkıntı olmaz. Sana da çok geçmiş olsun canım.

Cok saol canim bide onu deneyim :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…