2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sana dinletmeselerde onlar ekranda kalp atisini goruolar canim.bi sıkıntı olsa solerlerdi icini ferah tut.

Reçetede bulantilari olanlar öğlen ya da akşam alabilir yazmış ben de akşam aldım hep bir de sabah almayi deneyeceğim baş ağrısı yaparsa içmicem doktora gidene kadar çok berbat bir ağrı oldu sanırım biraz kuvvetli geldi herhalde

Sanirim duygusallık fazla şu sıralar bende hep aklımda kötü düşünceler ya bişey olursa bebeğime karamsar bi aglamalar amin inşallah sağlıkla kucaģimiza alırız ne mutlu iki tane dünyaya getirmişsin çok imrendim doğrusu benim de hayallerimde var Allah nasip ederse

Boyuna göre kilon iyiymiş senin cnm bence takma kafana doktorun dediğini aksine biraz alman yakışmıştir bile

17 kilo almışsın ama sonra vermişsin ikicisine 62 başlamışsın maşallah boyuna göre de doğum yapan biri için güzel bir kilo vermeyi başaranlara hayranım doğrusu

Katılıyorum canım yemek yemek çok büyük bir nimet bulantilarimiz olsun da bol bol kusmak daha mı iyi ben çok şükrediyorum yiyebildigim için

Karnından hiç bakmadan mı alt muayenesi yapiyor

Bak canm 14 haftalikti minnak. Doktor bu ultrasonda %99 kiz dedi burdanda kiyaslayabilirsin. Ben anlamiyorm pek boyle seylerdn.

Eklentiler

• IMG-20161130-WA0002.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 55
Paylaşım yapalım canım ben burdan çok şey öğreniyorum düzelir canım üzülme stres de yapmamaya calis plasenta yırtıkligi iiçin ilaç vermedi mi

Deme deme ağlak olduk iyice cok sukur iki tane bahşetti rabbim seninde hepimizinde bu yavrularimizi dunyaya saglikla kolaylikla getirmeyi nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…