2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benm zavalli hic tatli yemediki teyzesi surda iki haftadr cikolata yiyorum oda bitter. Bidakine bende yiyeyimde canlansn azcik garibimm:)))
Mide bulantisindan mi yiyemedin canim ?zaten çok yararli bir sey degil ama ben biraz hareketli görmek isteyince yiyorum .hareket edince çok mutlu oluyorum :)

Hergun bebegimmm diyerek uyanirken bugun kizim minik prensesim diyerek uyanmak güzel rabbim butun isteyenlere bu duygulari yaşatsın evlilik hamilelik hepsi hoş daha güzel gunler nasip etsin mevlam hepimize

Bayanlar gunaydinnn..benim bes alti gundur nezle bogaz agriis var hic ilac almadim..bugunde ucukla uyandim bi sikinti olur mu bebek icin dr a danisamadim henuz ((((

Canım çok geçmiş olsun..Bayadır giremedim...Neden kanaman oldu Şİmdi daha iyi misin?

Sağlıklı sıhhatli olsun canım özellikle kız isteyenlerin hep oğlu oluyo sanki :)

Bayanlar gunaydinnn..benim bes alti gundur nezle bogaz agriis var hic ilac almadim..bugunde ucukla uyandim bi sikinti olur mu bebek icin dr a danisamadim henuz ((((
Aman canım geçmiş olsun 15gündür ağır bi grip geçirdim antibiyotik serum bile inan fayda etmiyo kendinize dikkat edin hala tam iyleşemedim o yüzden siz siz olun hastalık başlamadan önleminizi alın çünkü hamilelikte gerçekten çok daha ağır

Bagısıklık sistemimiz bu dönemde baskılandıgı için ucuk cıkması normal bebeği etkileyecek bişey olacagını sanmıyorum zaten o virüsler vücudumuzda var fakat immün sistem baskılandıgından ortaya cıkıyor bazen. Bol meyve tüketmeye calış. Gecmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun..Bayadır giremedim...Neden kanaman oldu Şİmdi daha iyi misin?
Canım yavrumun plasentası aşağıdaymış. Tamamen rahim ağzını kapatmıyor ama bi kısmı ayak ucundaymış. Beyefendi bi güzel tekmelemiş. Müthiş fazla bi kanamaydı. Şimdi evde yatıyorum çok şükür iyiyim şimdi, Perşembe kontrol var düzelmiştir inşallah. Sen nasılsın?

Kanaman kesildi ama degilmi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…