- 30 Aralık 2015
- 1.550
- 4.266
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
Sagolun kızlar çok teşekkür ederim
@patitis@endleslove sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişlerimizle inşallah güzel günler görürsünüz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah güzel haberini bekliyoruzHamile olan arkadaşlar hayırlı olsun.
Benimde 20haziran -15temmuz ve son olarak 10ağustos adet tarihlerim, bu ay ilk defa korunmayı bıraktık sabırsızlıkla 5eylülü bekliyorum,
oğluma ilk ay hamile kalmıştım inşAllah kardeşi de bekletmeden gelir![]()
canım ALLAH meleğiğnin geliceği zamanı tayin etmiştir hayırlısı böyleymiş inşallah haziran ayında olur çok yakın arkadaşım 7. tüp bebek denemesinde bebeğine kavuşmuştu o herzaman hayırlısı derdi sabretti bekledi ve aldı bebeciğini kucağına sende pes etme eşinle el ele ver bir dahaki aya inşallahKızlar malesef kırmızılar bu ay bugun geldi dün çok yıprattım kendimi 1 gün önce geldi çok üzlsemde elden bişey gelmiyor Allah ne derse o olur .. Hayat işte nasip diyorumm ..İnşallah bizimde bi gün bizinde olur.
Kızlar mutlu huzurlu müjdeli bir hafta bizlerle olsunbenim bata 8 gün kaldı belirtinin b si yok
bu ayda olmadı sanırım
Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün
![]()
Canım benim umutlandırdın bak beniBende de belirti namına hiç birşey yok ama ilkinde de hiç olmamıştı erken döllenmeydi bata 5gün varken idrar testiyle çok silik görmüştüm ama şimdi yapmıcam 5eylüle kadar beklicem![]()
hadi inşallah canmSlm.kizlar ben de mayis ayina talibim beklenmeye adet tarihi 4 eylul. Buralar suan coknsessin teker teker hamile kaliriz insallah![]()
Biz iyiyizz bebişimin güzel teyzesiikizlae grup almis basini gitmis okuyamiyorum burdan yaziyim size dedim
nasilsiniz bebisler nasil![]()
Citolesgen
deli_mavi_59
Hoşbuldum Can'ım :))MissMervee
endless love kizlarr hosgeldinizz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizeee
![]()
oyy masallahh 8 haftalik olmus yaBiz iyiyizz bebişimin güzel teyzesii
Senden de mutlu haberler bekliyoruzz , seviliyorsun canımm![]()
Yarın 9 a giriyoruz büyüdük biz bayağıoyy masallahh 8 haftalik olmus yabende iyiyim canim napiyim bebis icin denemeler devam ediyo
senin bulantilarin nasil oldu? sende seviliyosunn
![]()