2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aminnn insallah en kisa zamanda seninde haberlerini aliriz insallahhhh dualarim seninle :)
Allah razı olsun canım gercekten cok teşekkür ederim çok ihtiyacım var buna nolur duanı eksik etme ismim Hatice :( Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin insaAllah

Allah razı olsun canım gercekten cok teşekkür ederim çok ihtiyacım var buna nolur duanı eksik etme ismim Hatice :KK43: Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin insaAllah

Aminn Haticecimm aminn rabbim seninde kucagi bos birakmasin insallahhhh tez zamanda haberlerini almak nasip olsun :KK68::KK68:
Rabbim senden de razi olsun insallah..

Amiiiiiiin canım inşallah. RABBİM bana da gösterir hepimize gösterir o günleri insaAllah. Sat kaç canım senin ? Bat kaçtı? Belirtilerin neler acaba??
Aminn Haticecimm aminn rabbim seninde kucagi bos birakmasin insallahhhh tez zamanda haberlerini almak nasip olsun :KK68::KK68:

Amiiiiiiin canım inşallah. RABBİM bana da gösterir hepimize gösterir o günleri insaAllah. Sat kaç canım senin ? Bat kaçtı? Belirtilerin neler acaba??

Benim sat 30 temmuz bat 27 agustostu
23 aguatosta silik ikinci cizgiyi gordum testte 24 agustosta beta hgc 14,87
26 agustosta beta hgc 63
29 agustosta beta hgc 228
30 agustosta beta hgc 430 cikti
Ben ilk sut inek kokuyo dedim, birde surekli karnim agriyordu esim sen hamilesin gecen sene bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum :( o zaman da surekli karnim agriyo bacagim agriyo dilemistin hep dedi sonra test yaptim cikti ve olmasaydi tup bebek icin tahlillere baslayacaktik bu bat ta ama rabbim kendiliginden nasip etti cok sukur... :)

26 agustosta beta hgc 63
Ben ilk sut inek kokuyo dedim, birde surekli karnim agriyordu esim sen hamilesin gecen sene bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum :KK43: o zaman da surekli karnim agriyo bacagim agriyo dilemistin hep dedi sonra test yaptim cikti ve olmasaydi tup bebek icin tahlillere baslayacaktik bu bat ta ama rabbim kendiliginden nasip etti cok sukur... :)
mininuhut mininuhut doktora gittin mi? Her hamilelik haberi alana soruyorum, ben henuz gitmedim.

26 agustosta beta hgc 63
Ben ilk sut inek kokuyo dedim, birde surekli karnim agriyordu esim sen hamilesin gecen sene bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum :KK43: o zaman da surekli karnim agriyo bacagim agriyo dilemistin hep dedi sonra test yaptim cikti ve olmasaydi tup bebek icin tahlillere baslayacaktik bu bat ta ama rabbim kendiliginden nasip etti cok sukur... :)
Çok şükür canım Rabbim nasip etmiş kaçıncı haftada durdu bebeğinin kalbi basın sağolsun canım kürtajdan tam olarak kaç ay sonra hamile kaldın ben de 5 şubatta 10 haftalık miniğim in kalbi durduğu için kurtaj oldum :(

Back
X