- 28 Ağustos 2016
- 569
- 557
- 18
- Konu Sahibi endless love
Amiiiiiiin canım inşallah. RABBİM bana da gösterir hepimize gösterir o günleri insaAllah. Sat kaç canım senin ? Bat kaçtı? Belirtilerin neler acaba??
Çok şükür canım Rabbim nasip etmiş kaçıncı haftada durdu bebeğinin kalbi basın sağolsun canım kürtajdan tam olarak kaç ay sonra hamile kaldın ben de 5 şubatta 10 haftalık miniğim in kalbi durduğu için kurtaj oldum![]()
Gecen sene agustosta hamile kaldim 9,5 haftalikti kalbi durdu ekimde kurtaj oldum sonra mart ayinda kimyasal gebelik yasadim ve simdiki gebelik olustu cok sukur rabbime. Tam bir sene sonra oldu ama smear testi icin gitmistim dr a yumurtan catlamis son bir kez degerlendirin dedi ve hamile kaldim. Yumurta takibinin dr tarafindan yapilmasinin onemini anlamis oldum bu arada. :) insallah bu sefer her sey normal ve saglikli bir sekilde gider insallah gectigimiz hafta sonu kahverengi lekelenmeler yasadim progestan hap verdi dr um onu kullaniyorum ve surekli istirahat verdi su an kontrole kadar hep yaticam fazlaca sıkıcı ama kaybetmemek adina her seyi yapabilirim bu sefer

Bu arada sana da cok gecmis olsun cok yipratici bir durum ama ona takilip kalinca inan hamile kalmak daha zorlasiyo rabbine sigin ve dusunmemeye calis cnm