- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
- Konu Sahibi endless love
Yeni katılan hamş arkadaşlar sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AyyinsaAllah canım yasa inşallah tutunmustur civcivim bu akşam içini açtım baktım ikinci test de de incecik kıl gibi bi çizgi var.Canım heveslendirmek istemem ama ben oğlumu testi yaptıktan bir saat sonra silik çizgiyle görmüştüm
Bir sonraki idrarın dediğin gibi daha berraksa silik çizginin de çıkmaması normal, bol sıvı alıyorsan beta hcg yoğunlaşmadan test yapmış olursun o yüzden sBah ilk idrarı öneriyorlar,
Yarın ilk idrarla dene istersen yada direk kan tahlili, güzel haberler ver inşAllah![]()
Hep beraber inşAllahHepiniz hamile kalın sonra da bana dua edin olur mu![]()
Hep beraber inşAllah![]()
Hepinizee dua ediyorum her zamanHepiniz hamile kalın sonra da bana dua edin olur mu![]()
Pazar gününden beri kanamam var daha yeni başladım ilaca suan hala geliyo ya tuvalete gidince peçeteye kahverengi leke seklinde anlamadım ama daha az sabah aksam iki kere içiyorum 1 gün oldu ilaca baslayalı daha bakalım ne kadar devam edicek.Bugün vajinal ultrasonla baktı doktorum keseyi gördük çok şükür, progesteron düşüktü 12 çıktı o yüzden bana da progestan verdi başladım bugün hayırlısıyla inşallah kanamam olmaz artık görünce çok huzursuz oluyorum. Sen ne Zaman başladın ilaca, kaç günde geçti kanaman?
Hepinizee dua ediyorum her zaman
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah amiinn
Amin canım yarın ilk muyane ye gidiyoruz inşallah kesemiz sağlıklı güzel bi şekilde oluşmuştur çok merak ediyorumAyy allah razı olsun cnm seninde sağlıklı bi hamileliğin olur sağlıkla kucağına alırsın insallah
Amin canım yarın ilk muyane ye gidiyoruz inşallah kesemiz sağlıklı güzel bi şekilde oluşmuştur çok merak ediyorum
Bende pek bi belirti yok kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum o yüzdenAllah'ım isteyen herkese hayırlı, sağlık evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin.
Ya 6 haftalık olanlar sizde belirtiler ne durumda ben de iştahsızlık ve mide bulantısı var ya zorla su içiyorum su içerken bile midem bulanıyo
Ben de hiç öle hissetmiyorum ama iştahsızlık var ben de dogru dürüst bişey yiyemiyorum.Bende pek bi belirti yok kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum o yüzden![]()
Bende hiç belirti yok arada hala sancılarım oluyor adet olacak gibi. Bide saat 5.30 6 arası baş dönemeç oluyor ama hergün aynı saatte çok ilginç Protestan kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyoemmAllah'ım isteyen herkese hayırlı, sağlık evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin.
Ya 6 haftalık olanlar sizde belirtiler ne durumda ben de iştahsızlık ve mide bulantısı var ya zorla su içiyorum su içerken bile midem bulanıyo
Evet o bende de varBen de hiç öle hissetmiyorum ama iştahsızlık var ben de dogru dürüst bişey yiyemiyorum.
Ben de progestan içiyorum bugün ilk defa gözüm karardı başım döndü benimdeBende hiç belirti yok arada hala sancılarım oluyor adet olacak gibi. Bide saat 5.30 6 arası baş dönemeç oluyor ama hergün aynı saatte çok ilginç Protestan kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyoemm
Ben de bugün progestan içtikten sonra fena halde başım döndü, hatta o sırada oturuyordum içimden iyi ki ayakta değilim diye geçirdimBen de progestan içiyorum bugün ilk defa gözüm karardı başım döndü benimde
Benimde adet olacak gibi sancılarım oluyo bazenBende hiç belirti yok arada hala sancılarım oluyor adet olacak gibi. Bide saat 5.30 6 arası baş dönemeç oluyor ama hergün aynı saatte çok ilginç Protestan kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyoemm