- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
- #1.061
Hastane uzak 1 saat sürüyo gitmesi sence kötü birsey olurmu benim gibi olan varmıDr.unu ara canim be ya hemen git yekratdan hastaneye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastane uzak 1 saat sürüyo gitmesi sence kötü birsey olurmu benim gibi olan varmıDr.unu ara canim be ya hemen git yekratdan hastaneye
Kaç haftalık dedi Can'ım dr kaç cm kesen :) aynıyız ya ondan :)Kızlar çok şükür kesemizi gördük ilk resmimizi de aldık sağlıklı dedi doktor kese için çok mutlu oldum :)
Can'ım de git ve alttan şakın muayene ettirme Protestan verir sanaArkadaşlar yeni eve geldim hastaneden kahverengi akıntım gelmeye başladı ne yapıyon sizce korkuyorum
Benim ilk testim gibi cikmis :) gozun aydin canimkizlae baksaniza sanki bugun biraz daha belirginlesmis![]()
ayy oyle mi diyosun aksam kan testi yaptiriyim dicem ama korkuyorum da negatif olursa diyeBenim ilk testim gibi cikmis :) gozun aydin canim
Şuan köydeyiz servise binip gitmemiz bi buçuk saati bulur tehlikeli olabilir eczaneden alsam ilacı olurmu doktor yazmadı gerek yok dedi uzanıyorum şuan bugün çok ayakta durdum ondan olabilirCan'ım de git ve alttan şakın muayene ettirme Protestan verir sana
Alttan muayene etti kesin ondan oldu böyleCan'ım de git ve alttan şakın muayene ettirme Protestan verir sana
Yaa baya belirgin canım gözünaydınkizlae baksaniza sanki bugun biraz daha belirginlesmis![]()
Progestan düşük önleyici ağır bir ilaç belki iğnesini yapar belki vajinal olandan verir Can'ım bilmiyorum.Şuan köydeyiz servise binip gitmemiz bi buçuk saati bulur tehlikeli olabilir eczaneden alsam ilacı olurmu doktor yazmadı gerek yok dedi uzanıyorum şuan bugün çok ayakta durdum ondan olabilir
Yok canm ondan olmaz kanama yokken alttan muayene sıkıntı olmuyor ama kanama varken sıkıntı. Açıyor orayıAlttan muayene etti kesin ondan oldu böyle
gitme şansın yoksa doktorun telefonu varsa sende arayabilrsin, yoksa internetten araştırıp hastanenin numarasını bulursun. Acil bir durum, hastanede illa ki doğum vs olacağı için kadın doğumcu vardır. onunla irtibata geçip durumu izah edebilirsin. doktor ne yapman gerektiğini sana söyler. ihmal etme bence..Şuan köydeyiz servise binip gitmemiz bi buçuk saati bulur tehlikeli olabilir eczaneden alsam ilacı olurmu doktor yazmadı gerek yok dedi uzanıyorum şuan bugün çok ayakta durdum ondan olabilir
Şuan kanamam yok canım sadece biraz kahverengi akıntım geldi şuan durdu biraz uzandım belki geçer geçmez se hemen giderimYok canm ondan olmaz kanama yokken alttan muayene sıkıntı olmuyor ama kanama varken sıkıntı. Açıyor orayı
Teşekür ederim ilginiz için numarası var eşime diyimde arasın bi soriyim dedigin gibigitme şansın yoksa doktorun telefonu varsa sende arayabilrsin, yoksa internetten araştırıp hastanenin numarasını bulursun. Acil bir durum, hastanede illa ki doğum vs olacağı için kadın doğumcu vardır. onunla irtibata geçip durumu izah edebilirsin. doktor ne yapman gerektiğini sana söyler. ihmal etme bence..
Bu durumda 1,5 saat seyahat etmen doğru olmayabilir en sağlıklısı telefon ile irtibata geçmek olacaktır. Umarım ciddi bişey değildir sadece yerleşme kanamasıdır.Teşekür ederim ilginiz için numarası var eşime diyimde arasın bi soriyim dedigin gibi
Cnm yerlesme kanamasidr buyuk ihtimal insallh bisey cikmayacak bi sknti gornse doktor derdi zaten su olabilir bu olabilir die ama sen yine de icini rahatlatmak icin doktorla iletisme gecTeşekür ederim ilginiz için numarası var eşime diyimde arasın bi soriyim dedigin gibi
Yaa baya belirgin canım gözünaydın
Ben birdahaki aya inşAllah
Sezeryan olucağım için mayıs annelerine yetişirim bile belki![]()
kizlae baksaniza sanki bugun biraz daha belirginlesmis![]()
Kaç haftalık dedi Can'ım dr kaç cm kesen :) aynıyız ya ondan :)
Mrb arkadaslar bende gebeligimi yeni ogrendm araniza hosbuldum:)
Adetine kaç gün var canmya kan testi sonucunu görmeden sevinemicem galiba gecen ayda böyle olmuştu
selam güzel anne adayları mayıs annesi olacağımı 3 gün önce öğrendim bende:) umarım bu heyecanlı süreci hep birlikte sağ salim atlatırız.