2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Şuan köydeyiz servise binip gitmemiz bi buçuk saati bulur tehlikeli olabilir eczaneden alsam ilacı olurmu doktor yazmadı gerek yok dedi uzanıyorum şuan bugün çok ayakta durdum ondan olabilir
Progestan düşük önleyici ağır bir ilaç belki iğnesini yapar belki vajinal olandan verir Can'ım bilmiyorum.

Şuan köydeyiz servise binip gitmemiz bi buçuk saati bulur tehlikeli olabilir eczaneden alsam ilacı olurmu doktor yazmadı gerek yok dedi uzanıyorum şuan bugün çok ayakta durdum ondan olabilir
gitme şansın yoksa doktorun telefonu varsa sende arayabilrsin, yoksa internetten araştırıp hastanenin numarasını bulursun. Acil bir durum, hastanede illa ki doğum vs olacağı için kadın doğumcu vardır. onunla irtibata geçip durumu izah edebilirsin. doktor ne yapman gerektiğini sana söyler. ihmal etme bence..

gitme şansın yoksa doktorun telefonu varsa sende arayabilrsin, yoksa internetten araştırıp hastanenin numarasını bulursun. Acil bir durum, hastanede illa ki doğum vs olacağı için kadın doğumcu vardır. onunla irtibata geçip durumu izah edebilirsin. doktor ne yapman gerektiğini sana söyler. ihmal etme bence..
Teşekür ederim ilginiz için numarası var eşime diyimde arasın bi soriyim dedigin gibi

Teşekür ederim ilginiz için numarası var eşime diyimde arasın bi soriyim dedigin gibi
Cnm yerlesme kanamasidr buyuk ihtimal insallh bisey cikmayacak bi sknti gornse doktor derdi zaten su olabilir bu olabilir die ama sen yine de icini rahatlatmak icin doktorla iletisme gec

kizlae baksaniza sanki bugun biraz daha belirginlesmis:dua:

Yaa var çizgi gördüm çok tatlış :)

Kaç haftalık dedi Can'ım dr kaç cm kesen :) aynıyız ya ondan :)

Bişey söylemedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi sadece ama güzel kesen oluşmuş güzel yerde dedi

Mrb arkadaslar bende gebeligimi yeni ogrendm araniza hosbuldum:)

Hoşgeldin kaç haftalık ;)

Back
X