2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hosbuldm cnm :) bence guzel paylasimlarmz olack:) senin en son kan degerin kacti peki bi de gordn mu keseyi
Insallah guzel paylasimlarimiz olacak tatlim en son 30 agustosta 429 du hcg canim bugun kan verdim yarin ogrenirim yeni degeri insallah 5 eylulde de randevum var dun dr a gittim kese henuz goremedi ama kahverengi lekelerim oldugundan progestan kullaniyorum alttan bakamadigi icin de gorememis olabiliriz p.tesi goruruz insallah dedi :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Insallah guzel paylasimlarimiz olacak tatlim en son 30 agustosta 429 du hcg canim bugun kan verdim yarin ogrenirim yeni degeri insallah 5 eylulde de randevum var dun dr a gittim kese henuz goremedi ama kahverengi lekelerim oldugundan progestan kullaniyorum alttan bakamadigi icin de gorememis olabiliriz p.tesi goruruz insallah dedi :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ben alttan baktrmak istemiyrm acaba karindan gormek icin kacnci hafta olmasi lazm doktor demis miydi

Ben alttan baktrmak istemiyrm acaba karindan gormek icin kacnci hafta olmasi lazm doktor demis miydi
Pazartrsi randevuda gorucez insallah oanik yapma dedi ama ne zaman gorundugune dair bir bilgim yok tatlimm gorup goremeyecegimizde kesin degil acikcasi ama gidicem yine de :) :)

Dunku degerm 1040 ti cnm cumaya kadr 5000 leri bulur mu acaba sonra bayram tatili var hastanede doktor bulamayabilirm die soryrm
merak etme canım bulur ben pazartesi 304 perşembe verdiğimde 1581 di pazartesi 6355 olmuştu mutlaka çıkar seninde

kızlar bikaç akşamdır hep aynı saatler ateşim çıkıyomuş gibi hissediyorum gözlerim yanıyo gibi oluyo benim gibi olan var mı aranızda?

kızlar bikaç akşamdır hep aynı saatler ateşim çıkıyomuş gibi hissediyorum gözlerim yanıyo gibi oluyo benim gibi olan var mı aranızda?
Evet cnm grip olcakmis gibi ama hic bir seyin yokmus gibi de gozlerini boyle saatlerdir acik tutmussumda gozumu kirpinca yaniyo, menepoza girmis gibi bi yaniyorum bi usuyorum normalmis bunlar tatlim ozellikle de aksamlari oluyo :)

Seninle aynıyız bat tarihin kaçtı

Back
X