- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi endless love
- #4.041
Kaç haftalık canım bizimde cumartesi randevumz var , bende duymak istiyorum kalp atışını ama sanırım daha çok erken 5+1 iz henüz.Insallah canim kaldi son 26 saat :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık canım bizimde cumartesi randevumz var , bende duymak istiyorum kalp atışını ama sanırım daha çok erken 5+1 iz henüz.Insallah canim kaldi son 26 saat :)
Ay cnm benim cok sagol burasi iyiki var cok iyi geliyor bu yazilanlar. Yok efendim dusuk olabilir kendj kendjni eritmis olabilir daha neler neler dedi ama ongun once 61 olan deger 6256 ya yukselince diycek bisi bulamadi gebesin 15 gun sonra gel keseyi gorelim dedi. Kimlere emanet canlarjmjz valla cok uzuluyorum.Ya bu doktorlar moral bozmayı ne kadar çok seviyor. Bende de oldu kahverengi lekelenme. Doktorla telde konuştuk ilaca başladım. Ertesi gün yanına gittim ultrasonla baktı. Rahimde kanama alanı yok dedi. Kese de bozulma yok dedi. Korkma dedi. Tedbir amaçlı iğne de verdi. Fazla yürüme oturmak ve yatmak aynı istediğini yap dedi. Moral bozmak yerine moral verdi. Sizin doktorları duyunca cildiriyorum. Takma canım o ne derse desin. Sen moralini yüksek tut.
Senin kacinci haftanda olmustu kahverengi akintin cnmYa bu doktorlar moral bozmayı ne kadar çok seviyor. Bende de oldu kahverengi lekelenme. Doktorla telde konuştuk ilaca başladım. Ertesi gün yanına gittim ultrasonla baktı. Rahimde kanama alanı yok dedi. Kese de bozulma yok dedi. Korkma dedi. Tedbir amaçlı iğne de verdi. Fazla yürüme oturmak ve yatmak aynı istediğini yap dedi. Moral bozmak yerine moral verdi. Sizin doktorları duyunca cildiriyorum. Takma canım o ne derse desin. Sen moralini yüksek tut.
Aynen canım ya inan şuan tek derdim kalp atışını duymak . Ben henüz 5+1 im çok erken galiba duyulmazKızlar selam napiyosunuz? Zaman gecmek bilmiyor ya nasil olacak boylekalp atisini duysam rahatlicam. Birde yakinlariniza soylediniz mi? Benim sadece esim biliyor. 3 olana kadar soylemeyi düşünmüyorum bundan once bi dusugum oldugu icin riskli donemi atlatalim diyorum. Diger türlü insan daha cok üzülüyor
![]()
Aynen Can'ım ben de daha dün kese yi gördüm Az önce takvime bakıyordum ama en iyisi düşünmemek bende sadece aileler biliyor arkadaş ve akrabaya söylemedim inşallah 2-3 hafta sonra söylemeyi düşünüyorumKızlar selam napiyosunuz? Zaman gecmek bilmiyor ya nasil olacak boylekalp atisini duysam rahatlicam. Birde yakinlariniza soylediniz mi? Benim sadece esim biliyor. 3 olana kadar soylemeyi düşünmüyorum bundan once bi dusugum oldugu icin riskli donemi atlatalim diyorum. Diger türlü insan daha cok üzülüyor
![]()
Canim ben p.tesi gittim 5+5 tim sdece keseyi gorduk. Bebegi bile goremedimAynen canım ya inan şuan tek derdim kalp atışını duymak . Ben henüz 5+1 im çok erken galiba duyulmaz. Cumartesi randevumz var bakalım . Heyecandan uyuyamiyorum . Sen kaç haftaliksin
![]()

Canım benim bir arkadaşım var 6 haftalıkken vajinal ultrasondan duymuş bebeğin kalp atışını karından yapılan ultrasondan duyamamis doktor fakat vajinal ultrasondan duymuş. Bende şimdi cumartesi günü 5+4 oluyorum bi ihtimal belki duyulur diye düşünüyorum. Bende geçen hafta gittiğimde 4+4 iken sadece keseyi gormusduk 3 mm olduğunu söylemişti doktor canmCanim ben p.tesi gittim 5+5 tim sdece keseyi gorduk. Bebegi bile goremedimiki hafta sonra gel dedi. Ama nasil dayanayim cuma gunu baska dra gidicem
![]()
ay bende 6+1 ken gittim keseyi gördük bidahaki randevum 10 ekimdeCanim ben p.tesi gittim 5+5 tim sdece keseyi gorduk. Bebegi bile goremedimiki hafta sonra gel dedi. Ama nasil dayanayim cuma gunu baska dra gidicem
![]()

ayy sorma kayınvalidemin yanında ağzımdan kaçırıcam diye korkuyorum benim görümcemde hamile kız bişi sölüyo hee benimde öyle dicem tam tutuyorum kendimiKızlar selam napiyosunuz? Zaman gecmek bilmiyor ya nasil olacak boylekalp atisini duysam rahatlicam. Birde yakinlariniza soylediniz mi? Benim sadece esim biliyor. 3 olana kadar soylemeyi düşünmüyorum bundan once bi dusugum oldugu icin riskli donemi atlatalim diyorum. Diger türlü insan daha cok üzülüyor
![]()

Amin cnm.o guzel sesi duymak hepimize nasip olsun insallah.cok stresli bi surec.allah yardimcimiz olsun.bide buz gibi bi doktora gidiyorum agzindan tek laf cikmiyo.daha cok geriyo insaniAnladım Canım... Insan tereddüte düsmeden edemiyorBen de keseyi gördüm ama kalp atısı icin haftaya gidecegim. Umarım bir sıkıntı yaşamam
![]()
Seninle tarihlerimizde yakin cnm benimde 13 mayis dogum tarihi.sen bebegide gorebildin dimi.benim karindan bakti.senin nasil gordu bebegi alttanmiAnladım Canım... Insan tereddüte düsmeden edemiyorBen de keseyi gördüm ama kalp atısı icin haftaya gidecegim. Umarım bir sıkıntı yaşamam
![]()
Şükür canım yakın tarihler görünüyor seninle :)Selamlarrr...nasılmış bakalım güzel anneler?
Heycan doluyuz canimcim.bi bebisleri gorup seslerini duysak.rahatliycaz insallah :))Selamlarrr...nasılmış bakalım güzel anneler?
Canım alttan mı baktı bende cumartesi gideceğim acaba kalp atışlarını görebilir miyim? Benim geç döllenme söz konusu değil adetten hemen sonra yumurtlama günüm bakalım merakla bekliyorumEvet canım Cumartesi gördüm pazartesi kalp atışı için çağırdı bakalım
Vajinal ultrasonla duyduk canımAnladım canım çok sağol karından ultrasonlamı yoksa vajinal ultrasonlamı duydunuz
Cnm o hormon bunyeye gore degisiyormus.bi yazi okudum o deger bebegin gelisimiyle cok ilgili degil diyo.Selam mayıs anneleri :) tüm mesajları okuyamadım hoş görün,bende kan sonucumu bugün aldım sat a göre 4+6 fakat kan testinde 3.hafta yazıyor. B-hcg 915 çıktı değer de sizce yüksek mi
Canım benim bir arkadaşım var 6 haftalıkken vajinal ultrasondan duymuş bebeğin kalp atışını karından yapılan ultrasondan duyamamis doktor fakat vajinal ultrasondan duymuş. Bende şimdi cumartesi günü 5+4 oluyorum bi ihtimal belki duyulur diye düşünüyorum. Bende geçen hafta gittiğimde 4+4 iken sadece keseyi gormusduk 3 mm olduğunu söylemişti doktor canm