- Konu Sahibi endless love
- #4.161
Gorunur belki kalp atisini da duyarsin canım biz 5 haftalıkken keseyi gördukhaftaya randevum var sat a göre haftaya 6 haftalık olcak ama kese görünür mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorunur belki kalp atisini da duyarsin canım biz 5 haftalıkken keseyi gördukhaftaya randevum var sat a göre haftaya 6 haftalık olcak ama kese görünür mü
Sagol canim Allah razi olsun:)Tesekkur ederim canim sorun mu var demstm byle surekli islaklik su gbi grunce korkmstm icim rahatladi:) senin de bebisin hayirli olsun
İnşallah canım alttan muayene ile mi göründü kese yoksa normal ultrason da gözüktü müGorunur belki kalp atisini da duyarsin canım biz 5 haftalıkken keseyi görduk
Evt burda paylasmak rahatlatiyor :)ins canim hepimiz mayisi goruruz :)Insallah cnm.allahim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin.benimde bundan onceki bos gebelikti.bende bu yuzden cok endiseliyim gozume uyku girmiyo.ama sagolsunlar burda kizlar moral veriyo paylasmak cok guzel.sagolun kizlar bu yolculugu hep birlikte tamamlariz insallah![]()
Yarin sabah gidicem dr.a kalp atışı icin insallah duyarızbende 6+5 canım sen kalp atısını duyabildin mi?
Peki beta hcg nasil artiyordu 2 kat mi 3 kat mi?Sen degistir o doktoru canım... Ne o öyle en sevmedigim insan tipiBöyle günlerde bir de onların afrasını mı cekecegiz yani..
Canım hayırlı olsun Rabbim bize de nasip etsin :)canlar bugun dr kontrolum keseyi gorduk cnm vajinal utrasonla bakixcak diye tedirgindim ancak karnimdan baktik ve gorundu minik 2 hafta sonra tekrar kalp atisi icin gidixez allah herkese hayirli guzeel haberler nasip etsin bende byle gectu bugun
2 ye katlanarak artıyor canımPeki beta hcg nasil artiyordu 2 kat mi 3 kat mi?
Normal de canimİnşallah canım alttan muayene ile mi göründü kese yoksa normal ultrason da gözüktü mü
Ben ilk hamileligimde tatlıdan tiksinmistim oğlum oldu 12.haftada doğru sonucu alamayabilirsin cinsiyet için. Ben doktoru çok zorlamistim birşey söyleyin ne görünüyor diye cinsiyeti.kız gibi dedi ama 16.haftada erkek çıktı.Kızlar benim canım hep tatlı istiyor Cinsiyetlerini merak ediyorumm 12. Hafta belli olabilirmiş sizin canınız ne çekiyor
Ozel hastanede 210 tl tuttu hemogram idrar ve rubella toksoplazma elisa vardiDoktora gittikten sonra kan testlerinizi nerede yaptirdiniz ve fiyat ne tuttu? Rubella toxoplazma ve kan testleri ile idrar testleri.
Ben daha hic tatli yemedim ogrendigimden beri canim istemiyor hic. genelde ekşili acili seyler istiyorum ve istahim cok açıldıKızlar benim canım hep tatlı istiyor Cinsiyetlerini merak ediyorumm 12. Hafta belli olabilirmiş sizin canınız ne çekiyor
benim oğlumda 19. Ayına girdi ama ben isteyerek Yaptım YAŞları yakın olsun istedikMerhaba arkadaşlar kısmetse ben de 2017 mayıs annesiyim.4 gün önce evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı ve bugün betaHcg ye baktırdım değer yüksek çıktı hamileyim.4+0 Bu benim Allah izin verirse 2.çocuğum olucak ,bir tane oğlum var ve 12.ayında .2.biraz erken geliyor ama hayırlısı diyelim.oğlum çok zor bir bebek aslında doğduğu günden beri bana çok düşkün.ama inanıyorum ki Allah 2.yi de nasip ettiyse bir hayır vardır .ilk öğrendiğimde sevinemedim ama bir kaç günde oturdu beynime yer etti İlk çocuğu olacak olan arkadaşlar dilerseniz zaman zaman deneyimlerimi paylaşırım.geçen senede oğlumda forumu hep takip ettim doğumlar olana kafar ama yazo hiç yazmamıştım bu sefer içimden geldi forumda aktif olucam![]()
İnşaallah duyarsın tatlım rahat olYarin sabah gidicem dr.a kalp atışı icin insallah duyarız
En iyisi ben Allah kismet ederse dogurursam hele bide normal dogum olursa hic korunmayacagim zaten yaş oldu 30 :)benim oğlumda 19. Ayına girdi ama ben isteyerek Yaptım YAŞları yakın olsun istedik
Hayatım oğlumda tuttu benim bundada erkek diyor Hayırlısı artıkKizlar cinsiyet deyince aklima geldi cin takvimine baktim benimkine erkek diyor. Kizimda tutmustu etrafimda kim baktiysa tuttu sadece ablamin ikinci bebegi tutmadi.
Merak edip bakan varsa yazsin tutan tutmatanlara bakalim