- 20 Temmuz 2016
- 147
- 52
- 13
- Konu Sahibi endless love
- #4.221
7. Hafta da duyduk çok şükür :)Hayirli olsun kacinci haftada duydunuz peki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7. Hafta da duyduk çok şükür :)Hayirli olsun kacinci haftada duydunuz peki :)
Pardon bişe sormak istiyorum hamilelik imzasını bi türlü yapamadım da nası yapılıyordu acaba :)Hayirli olsun kacinci haftada duydunuz peki :)
Bnce normal doktora be zmn gitceksn tekrar cnmkızlar bu arada ben 8+2 deyım bı 7 haftanın baslarında mıgde bulantım oldu daha da olmadı sukur ; sizler bu konuda ne duurmdasınız ; olmamasıda normal mı sızce
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimiPardon bişe sormak istiyorum hamilelik imzasını bi türlü yapamadım da nası yapılıyordu acaba :)
Onionci rumuzlu arkadasimiz canim.Kim dusuk yapti merwe????
Tamam canim sagolEvet ultrasona girerken sıkışık olması gerek idrarın canım
Ben gece sagdan sola donerken agrisina uyaniyorumKizlar göğüs agriniz nasil ? Benim dünden beri azaldi bastirinca acıyor salidan once yururken bile acirdi. Endiseleniyorumsabah olsa bi an once
Bugun 6+0 hic bulantim yok cok nadiren ogurme hissi oluyo oda kokuya hassasimdir normaldede olurduBir de mide bulantılarınız başladı mı? Benim tek belirtilerim yorgunluk ve göğüs hassasiyeti.
Bakalım oldu muhttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
Bu linki tikla canim ben ordan yaptim
Haklısın canm . O iğneler mahvediyor zaten insanı benim yaşım henüz 21 benimde 1 tüp bebek denemem oldu hem fiziksel hem ruhsal olarak çok zor günler gecirmisdim . Tanıdığım herkesin bebeği vardı etrafımda okadar çok bebek vardiki kıskanmak demeyeyimde insan hevesleniyordu istiyordu. Çok şükür bu doğal yolla geldi banabenim ilk tup tedavisinde bir oglum var cok sukur sonra 2 tane negatif tup tedavisi ardindan da yine pozitif tedaviyle kizim var biz bunlara sukur ediyorduk Rabbim bir de mucize gonderdi yedigim ignelerin ictigim ilaclarin haddi hesabi yok

Canim simdi paylasacagim linke tikla asagilara dogru in kan bagislama falan yazio onun altinda hatta hamilelik takvimi yazio dogum yapacagij tahmini tarihi yaz oraya araya - bunu kullanarak en alta inip degisiklikleri kaydet de olur canimBakalım oldu muayy olmamış yapamamışım
ayy olmuş tarihi 2017 gireceğime 2016 girmişim :)
Ayy yapmissin zaten ben simdi gordum:)Bakalım oldu muayy olmamış yapamamışım
ayy olmuş tarihi 2017 gireceğime 2016 girmişim :)
Benim de 17 temmuz sat benimdr geç döllenme canım :)16 eylül de duydum ama benim son adet tarihim 26 temmuz olduğu için aslında doğum tarihi 3 mayıs görünüyor. Ama doktor bana geç döllenme dediği için ben imzada 1 hafta geriden hesapladım. 16 sında gittiğimiz de de sadece 3 gün geri görünüyordu o yüzden benim olay 3 bilinmeyenli denklem![]()
Of sorma benimde mide bulantım var istifra etmiyorum ama çok bulanıyo yaNe güzel aman kimsede olmasın bu bulantışar mide sıkıntısı.. Ben beşinci haftadan beri çekiyorm 8 haftamdayım şimdi bulantım yok ama mide ağrısı yapıyor bi şey dokunmuş gibi 7/24 bu haldeyim sabahları uyanmaya korkuyormyemek yapamıyorm tiksinme felan yok ama midemden dolayı fazla ayakta duramıyorm eşim sağolsn idare ediyor okulada başlayamadm rapor aldım dua edin banada Rabbim hayırlısıyla geçirsin ilerisi için çok gözüm korkuyo
![]()
Doktor bana dediki ilerleyen haftalarda eger sat ile ultrasondaki gelisimi arasinda 1 haftadan fazla bir fark olursa hayali bir sat belirleyip dogumu buna gore hesaplariz dedi. 1 haftadan az olmasi sorun degilmis.Benim de 17 temmuz sat benimdr geç döllenme canım :)
Bnce normal doktora be zmn gitceksn tekrar cnm