• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm gecmis olsun cok üzüldüm Allah sabır versin, bnm de 7 aylik bebegimin kalbi durdu preeklampsi geçirmiştim ama doktorum anlamadi tani koyulmamisti:KK43:
Yapılan testlerim de kan pihtilasmam çıktı sende yaptirmadiysan bir daha ki hamileliginden once bu testi yaptir.
Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.
Sanada geçmiş olsun allah sabırlar versin hepimize ikinci bebeğe nasıl cesaret ederim bilmiyorum

Sanada geçmiş olsun allah sabırlar versin hepimize ikinci bebeğe nasıl cesaret ederim bilmiyorum
Amin öyle deme canm inan ki hep istyrsun bebek gördükçe ozeniyorsun evladim olsn dye korksan da cok istiyorsun...
bende hemen cesaret edemedim bir yıldan snra tekrar istedim korka korka oldu hamileligimi ogrendigim de de hem ağladım hem güldüm Rabbim insallah bebeğimi kucağıma almayı nasip eder suan çok küçük,
hergün göbekten igne vuruluyorum aspirin kullaniyorum ins hersey güzel olur.
Yaptirmadiysan testleri mutlaka yaptir hamilelik oncesi de aspirin verebiliyor doktorlar sıkı takiple ins bizim de kucaklarimiz dolucak.
Rabbim en kisa sürede saglikli evlatlar nasip etsn.

Bnm de 3.ayda durmustu kalbi zor .. bn de tam 1 yil snra cesaret edebildm.folik asit ck onemli cnm ya bide az hareket.. bidahakine daha bilincli oluor insan. Baskasinin hakkiymis demekki iyiki erken ogrendin yine cnm.. digeri gelicek emin ol yine ayni hisler olmuo 3ay tedirginlik oluo ama olsn saglkli olsn da..

Canım benim bence şimdiden ikinci bebeği düşünme biraz zaman geçsin kendine gel hamilelikle ilgili hicbirsey okuma görme bakma normal hayatına dön kendini işine ver veya başka şeylere odaklan. Ümitsiz olma. Allah sabır versin.

Kizlar yardimmmm
Mide yanmam agriya donustu gavisconsuz duramiyorum oneriniz varmi bulantim hic yok olsa belki biraz rahatlicam asidi aticam

Kızlar sizce nasıl ultrasyon bebek varmı

Eklentiler

• IMG_20160929_194627.webp
    IMG_20160929_194627.webp
    6 KB · Görüntüleme: 82
İyi akşamlar kızlar...
Ben 8. Hafta dayim 7 Mayıs 2017 doğum yapabileceğim söylendi.. Allah nasip ederse tabi.. Ama çikolata rengi leke geliyor 3 gündür. Eşim iş dolayısıyla yurt dışında ben de ailemin yanındayım çok kaygılıyım birşey de diyemiyorum hem üzülmesinler diye hem de zamane kızları diye başlayan cümleleri duymamak için. Bu normal mi acaba uff çok korkuyorum

Ya beni bi panik kapladı ya kalp atışını duyamazsam diye sürekli kalp atışı olmqzsq bi belirti olurmı diye yqzılqr okuyorum deliricem :kızgın::KK42:

İyi akşamlar kızlar...
Ben 8. Hafta dayim 7 Mayıs 2017 doğum yapabileceğim söylendi.. Allah nasip ederse tabi.. Ama çikolata rengi leke geliyor 3 gündür. Eşim iş dolayısıyla yurt dışında ben de ailemin yanındayım çok kaygılıyım birşey de diyemiyorum hem üzülmesinler diye hem de zamane kızları diye başlayan cümleleri duymamak için. Bu normal mi acaba uff çok korkuyorum

Back
X