- 8 Ağustos 2016
- 367
- 288
- 23
- 35
- Konu Sahibi endless love
- #6.061
Aynen..aklıma salca yağ soğan üçlüsü gelince bile kotu oluyorum o derece :)Ben de yemek yapamıyorum kokudan dolayı, pişmiş yemeği bile ısıtamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen..aklıma salca yağ soğan üçlüsü gelince bile kotu oluyorum o derece :)Ben de yemek yapamıyorum kokudan dolayı, pişmiş yemeği bile ısıtamıyorum![]()
Diğerleri normaldir belki de adet sancısı korkutmustu beni Dr.da anlatırım gittiğimde artıkAynıları bendede var canim normal sanirim
Bu sabah karnım cok agridi aklıma hemen kotu seyler geldi ama icimizi karartmayalım bisi olmaz insallah aynen doktoruna sor bizede söylersen sevinirim :) benim gitmeme 2 hafta var daha malesefDiğerleri normaldir belki de adet sancısı korkutmustu beni Dr.da anlatırım gittiğimde artık

Sağol canımmmmMaşallah kuzuya
Soylerim tabiki canım :) evet stres yapmamız lazım fazla etkilenmesin kuzularımızBu sabah karnım cok agridi aklıma hemen kotu seyler geldi ama icimizi karartmayalım bisi olmaz insallah aynen doktoruna sor bizede söylersen sevinirim :) benim gitmeme 2 hafta var daha malesef
Ya yuvarla olunca kız muhabbeti Dönüyor ya ondan sordumYuvarlak bence

Senin vücudunda kafein yıkını sağlayacak bir metabolizma var Ancak bebekte bu metabolizma henüz yok. Bundan dolayı da tüketilen kafein, bebekte daha fazla bulunur. Kafeininde bebeğe zararı var sadece kahve değil çayda aynı şekilde bana Dr yaptığı açıklama buydu bende Türk kahvesi çok severim ama içmiyorum artıkKızlar merak ettim türk kahvesi yasak mi. Bi fincan icsek zararı olur mu ???
Anladm canm ya onlar biraz nasıl desem batıl inanç demeyelimde hani bence eğlencesini yapılan tahminler .Ya yuvarla olunca kız muhabbeti Dönüyor ya ondan sordum![]()
Bende aynı şekilde göğüs ağrısı çok fazlaydı ama iki gündür yok. Ve bu sabah uyandığımdan beri sağ bacağım çok ağrıyorKızlar benim gögüs uclarımda agrı vardı ve o agrılar gitmiş sizce bişeymi oldu ve bugun sürekli sancılarım vardı![]()
Tabiki canım ama insan bir an önce öğrensek diyor demi cinsiyetleriAnladm canm ya onlar biraz nasıl desem batıl inanç demeyelimde hani bence eğlencesini yapılan tahminler .
aaa gerçekten. bu benim ikinci. gün gün okumuyorum. ilkinde hergün okuyordum. gün gün takip ediyordum. aa elleri oluşmuş aaa burnu oluşmuş. başlıyordum ağlamaya:)ilk çcuklarda hep öle oluyor.gun gun herşeyi takip ediyorsun
Kızlar benim koku hassasiyetim azaldı ya sizdede varmı böyle bişi
Benimde sabahtan beri sancılarım varBende aynı şekilde göğüs ağrısı çok fazlaydı ama iki gündür yok. Ve bu sabah uyandığımdan beri sağ bacağım çok ağrıyor
Aynen ya hem sağ bacağım hemde belim ağrıyor biraz korkuyorum açıkcası Dr arıcam şimdiBenimde sabahtan beri sancılarım var
aaa gerçekten. bu benim ikinci. gün gün okumuyorum. ilkinde hergün okuyordum. gün gün takip ediyordum. aa elleri oluşmuş aaa burnu oluşmuş. başlıyordum ağlamaya:)
Yok değilmiş :) Dün gittim pıt pıt gördüm kalp atışını :)6 haftalık ama dr. kalp sesini 7 haftalıkken duyabilirsin demişti bana erken değil mi?