- 2 Kasım 2012
- 576
- 243
- 303
- Konu Sahibi endless love
- #6.081
Sizinle aynı gün gebeliğimiz :)Soylerim tabiki canım :) evet stres yapmamız lazım fazla etkilenmesin kuzularımızben haftaya cuma gidecegim bazı testlerde yapacakmış hem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinle aynı gün gebeliğimiz :)Soylerim tabiki canım :) evet stres yapmamız lazım fazla etkilenmesin kuzularımızben haftaya cuma gidecegim bazı testlerde yapacakmış hem
Benim koku hassasiyeti var hala ama migdem kotu ya daha dogrusu yemeklerden tiksinyorum mutfaga yaklasmak onunden yurumek bile istemiyorum evde o derece kotu bide ne Yemek yapsam ne yesem diye dusundukce migdem bulaniyo canim istemiyoKızlar benim koku hassasiyetim azaldı ya sizdede varmı böyle bişi
Aynen canim surekli sisim gaz var sok sukur birkac gundur lavabo sorunum kalmadi ama karnim agriyo normaldir herhalde cogumuzda varsaBende de sürekli şişkinlik ve alt karın ağrısı. 9 haftalık olduk ama sanki hala adet ağrısı gibi
Sorma canm ya merakdan catliyorum tabi basda hayırlısı ve sagliklisi ama kız olmasını daha çok isterimTabiki canım ama insan bir an önce öğrensek diyor demi cinsiyetleri
vallahi benim gönlümden de tam tersi erkek geçiyor gözüm hep mavilerde bakalım hayırlısıMerhaba kızlar :))) şöyle bir dikkat ettim de herkes KIZ Bebek istiyor :))) hep kız olsun kız olsun) bende dahil :) Bebek battaniyesi örüyorum onda Bile elim hep pembe renklere gidiyor
az önce içtim. yasak değil:)Kızlar merak ettim türk kahvesi yasak mi. Bi fincan icsek zararı olur mu ???
vallahi benim gönlümden de tam tersi erkek geçiyor gözüm hep mavilerde bakalım hayırlısıMerhaba kızlar :))) şöyle bir dikkat ettim de herkes KIZ Bebek istiyor :))) hep kız olsun kız olsun) bende dahil :) Bebek battaniyesi örüyorum onda Bile elim hep pembe renklere gidiyor
Eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı evlat olsunlar yeter.ama oğlum var gönlümden geceni Rabbim biliyor ki kızSorma canm ya merakdan catliyorum tabi basda hayırlısı ve sagliklisi ama kız olmasını daha çok isterim
on ağrı bende de gitti. tek belirtim oydu. o da kalmadı:)Kızlar benim gögüs uclarımda agrı vardı ve o agrılar gitmiş sizce bişeymi oldu ve bugun sürekli sancılarım vardı![]()
ben zararı yok diye biliyordum. yanlış mı biliyormuşumSenin vücudunda kafein yıkını sağlayacak bir metabolizma var Ancak bebekte bu metabolizma henüz yok. Bundan dolayı da tüketilen kafein, bebekte daha fazla bulunur. Kafeininde bebeğe zararı var sadece kahve değil çayda aynı şekilde bana Dr yaptığı açıklama buydu bende Türk kahvesi çok severim ama içmiyorum artık
Canım bana Dr söylediği buydu bende içmiyorum ama istersen aklın kalmasın kendi Dr da tekrar sorben zararı yok diye biliyordum. yanlış mı biliyormuşum![]()
erken evlendin galiba. erken evlliliğin bu artısı var işte. genç yaşta oluyor çocuklar büyüyor.32 yasindayim![]()
Kuzum senin haftandayken yoğurt bile kokuyordu bana bu ara pek yok geçiyormu anlamadımbende hiç olmadı aramızda ki hafta farkından olsa gerek![]()
Benim çoktu ya 2 3 gndür yokbende ara sıra oluyor koku hassasiyeti.. :S
Valla bende azaldı bulantı koku hassaiyeti canın yemeği isteyerek yiyorum artık :s nedenki belirti azalıyır die endişeleniyorumBenim koku hassasiyeti var hala ama migdem kotu ya daha dogrusu yemeklerden tiksinyorum mutfaga yaklasmak onunden yurumek bile istemiyorum evde o derece kotu bide ne Yemek yapsam ne yesem diye dusundukce migdem bulaniyo canim istemiyocok guzel bi corba cekmisti canim yapcaktim bu gun ama simdi istemiyorum mecbur yapip yicem saglikli beslenmem gerek artik
Bende aynı gaz çok agrı yapıyot karnımda ama lavabo sorunum yok bi kaç gündür benimdeAynen canim surekli sisim gaz var sok sukur birkac gundur lavabo sorunum kalmadi ama karnim agriyo normaldir herhalde cogumuzda varsa
kızlarrrr alt yollar ne durumda - kabızlık gaz ? benım kabızlık kendılıgınden duzelmeye basladı gıbı ama karnımın gergınlıgı hafta hafta degısmeye basladı
Bende aynı gaz çok agrı yapıyot karnımda ama lavabo sorunum yok bi kaç gündür benimde