• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar hamileliğin belli dönemlerinde mutsuzluk ve kaygı oluyo geçen haftalarda bende yaşamıştım hatta buraya yazmıştım şimdi gayet normalim takmeyin kafanıza bizde yarn tam 9 haftalık oluyoruz bakalım ayın 20 si gbi randevumuz var herlde ikili testide yapar o arada bu arada ikili testte ayrıntılı ultrasonla mı bakıyolar yoksa normalle mi bilginz var mı

Aslında çok erken değil canım. Benim bu hamilelikten önce bir düşüğüm var. O zaman 11.haftada recep has da ayrıntılı ultrason çektirmistim. Söylemişti cinsiyetini. Ama kucağıma almak nasip olmadı. Kızdı. Şimdi 31 ekim de yine randevum var. 12+3 olacak ve cok buyuk ihtimalle öğreneceğiz.
Çok geçmiş olsun canm öncelikle . Ne güzel senin öğrenmeye baya az kalmış catliyorum merakdan yaa..

kizlar nasilsinizz buara cok fazla giremiyorum:KK200: ya bende uc gundur nefes verirken boyle bogazimdan degisik bisi oluyo anlatamiyorum da sanki sogukhava geciyomus gibi bi degisik ptesi doktora gittigimde anlaticam boyle bisi yasayan var mi
Bendede oluyo bahsettigin şey cnm

Kızlar mutlu olmamız gereken bu günlerde hep içim sıkılıyo hep böyle mutsuz gibiyim okulda da ne oldu bir sorun mu var diyorlar... İçten içe mutluyum ama değişik duygularım oluyo bazen.... Sizde de oluyor mu normalmiş aslında ama korku kaygı halsizlik hepsi üst üste geliyor gibi :KK43:
Canım hepimiz aynıyız sanırım gün içinde farklı farklı ruh hali içindeyim bende
Kızlar ben bugün stetoskop aldım :KK46::KK200:
Canım bende de Angel sound var kızıma hamileyken almıştım 10 haftalık olsun deneyeceğim bakalım bulabilecek miyim kalp atışlarını

Ay o angel sounddan ben de almak istiyorum ama çok kişi kullanmamış. Kendi nabizlariyla karışıyormus ses kararsız kaldım o yüzden

Bu kasılma beni rahasız etti canım herzamanki gibi olmadığını hissetim ve açıkkahve lekelenmem başladı şimdi gördüm:KK43:((((
Allah allah kahve leke kotu degil sanirim bilmiyomki benim doktor alttan bakinca bendede olmustu iliskiden sonrada oluyo galiba biz daha denemedik bilmiorum korkuyoruz. Benim oyle agir bi kasilmam olmadi insallah gecer kuzum kusura bakma ancak daha bu aksam firsat bulup baktim sayfaya

Canim ne desem.yalan olur hatirlamiyorum.ama ilerleyen aylardaydi

Duyarım inşallah yaaa :)

Canım hepimiz aynıyız sanırım gün içinde farklı farklı ruh hali içindeyim bende
Canım bende de Angel sound var kızıma hamileyken almıştım 10 haftalık olsun deneyeceğim bakalım bulabilecek miyim kalp atışlarını

Yaa anneler sound süper sanırım :)

Bir şey olacak diye korkuyorum :KK43:
Ah malesef o korku hiç geçmiyor 9 ay sürüyor.. kızımda hamileliğimi kendime zindan etmiştim bunda yapmicam dedim ama elimde değil sürekli ya kalbi durursa ya şöyle olursa ya boyle olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi.. hata ediyoruz çünkü stres bebeğe çok zararlı ama ne kadar istesem de rahat olamıyorum malesef

Kizlar mrbbb ben hamileligi ogrendgmden beri iki kez gittim doktora biri kese icin birde kalp atsi ikisindede bi skinti cikmadi. Simdi buyuk ihtimal 8 haftalik bebs. Bi skintimda yok. Bi yemk problemi var istahszm o kadar. Agrim sizim yok. Bu surecte millet harl harl doktora gidiyor ya kendimi garp hisdediyorum gitmelimiyim sizcee:KK49::anneadayı::KK200:

Kizlar mrbbb ben hamileligi ogrendgmden beri iki kez gittim doktora biri kese icin birde kalp atsi ikisindede bi skinti cikmadi. Simdi buyuk ihtimal 8 haftalik bebs. Bi skintimda yok. Bi yemk problemi var istahszm o kadar. Agrim sizim yok. Bu surecte millet harl harl doktora gidiyor ya kendimi garp hisdediyorum gitmelimiyim sizcee:KK49::anneadayı::KK200:
Canim bende 8+1 im dedigin gibi iki kez gittim doktora biri kese diğeri kalp atımı en son gittiğimde 6+2 ydim..3 HAFTA sonra gel dedi doktor...bende hafty gidicem...Bi sıkıntı olmayınca boyle oluyo sanirim Banada cok uzun geldi bu ara ama napalim bekliyoruz

Back
X