- Konu Sahibi endless love
- #6.921
Cinsiyetini en erken ne zaman ogreniriz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henuz cok kucuk duyulmaz ama kizimda annemin steteskopunu asirmistim
Cok heyecanli oluyo o kalp atisini yakalayinca muthis hissediyo insan
Çok geçmiş olsun canm öncelikle . Ne güzel senin öğrenmeye baya az kalmış catliyorum merakdan yaa..Aslında çok erken değil canım. Benim bu hamilelikten önce bir düşüğüm var. O zaman 11.haftada recep has da ayrıntılı ultrason çektirmistim. Söylemişti cinsiyetini. Ama kucağıma almak nasip olmadı. Kızdı. Şimdi 31 ekim de yine randevum var. 12+3 olacak ve cok buyuk ihtimalle öğreneceğiz.
Amin canm gercekden öyle .Neden ucretler o kadar yuksekli bende ozel hastaneye gidiyorum 70 lira ucret cok sasirdim dogrusu. Devlet hastaneleri bitik Rabbim oralara mecbur birakmasin kimseleri.
Bendede oluyo bahsettigin şey cnmkizlar nasilsinizz buara cok fazla giremiyorumya bende uc gundur nefes verirken boyle bogazimdan degisik bisi oluyo anlatamiyorum da sanki sogukhava geciyomus gibi bi degisik ptesi doktora gittigimde anlaticam boyle bisi yasayan var mi
Canim ne desem.yalan olur hatirlamiyorum.ama ilerleyen aylardaydiYa ne zaman duyuluyor ki![]()
Canım hepimiz aynıyız sanırım gün içinde farklı farklı ruh hali içindeyim bendeKızlar mutlu olmamız gereken bu günlerde hep içim sıkılıyo hep böyle mutsuz gibiyim okulda da ne oldu bir sorun mu var diyorlar... İçten içe mutluyum ama değişik duygularım oluyo bazen.... Sizde de oluyor mu normalmiş aslında ama korku kaygı halsizlik hepsi üst üste geliyor gibi![]()
Canım bende de Angel sound var kızıma hamileyken almıştım 10 haftalık olsun deneyeceğim bakalım bulabilecek miyim kalp atışlarınıKızlar ben bugün stetoskop aldım![]()
Hic bir fikrim yok sadece ihtimal dahilinde olabilir diye aklima geldi soyledim valla.Sağol canım panik atak bu kadar uzun mu Sürüyor acaba anlık değil mi ki
Allah allah kahve leke kotu degil sanirim bilmiyomki benim doktor alttan bakinca bendede olmustu iliskiden sonrada oluyo galiba biz daha denemedik bilmiorum korkuyoruz. Benim oyle agir bi kasilmam olmadi insallah gecer kuzum kusura bakma ancak daha bu aksam firsat bulup baktim sayfayaBu kasılma beni rahasız etti canım herzamanki gibi olmadığını hissetim ve açıkkahve lekelenmem başladı şimdi gördüm((((
Gorumcemde 14 haftalikken falan soylediler 12. haftadan itibaren belli olabiliyo sanirimCinsiyetini en erken ne zaman ogreniriz acaba
Canim ne desem.yalan olur hatirlamiyorum.ama ilerleyen aylardaydi
Canım hepimiz aynıyız sanırım gün içinde farklı farklı ruh hali içindeyim bende
Canım bende de Angel sound var kızıma hamileyken almıştım 10 haftalık olsun deneyeceğim bakalım bulabilecek miyim kalp atışlarını
Kızlaar selam.
Kasıklarım 2 gündür çok ağrıyor, normal midir![]()
Yerleşme ağrılarıdir canım bende de batma oluyor.doktor normal demisti
Ah malesef o korku hiç geçmiyor 9 ay sürüyor.. kızımda hamileliğimi kendime zindan etmiştim bunda yapmicam dedim ama elimde değil sürekli ya kalbi durursa ya şöyle olursa ya boyle olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi.. hata ediyoruz çünkü stres bebeğe çok zararlı ama ne kadar istesem de rahat olamıyorum malesefBir şey olacak diye korkuyorum![]()
Benimde çok ağrıyor inşallah normaldir.Kızlaar selam.
Kasıklarım 2 gündür çok ağrıyor, normal midir![]()
Canim bende 8+1 im dedigin gibi iki kez gittim doktora biri kese diğeri kalp atımı en son gittiğimde 6+2 ydim..3 HAFTA sonra gel dedi doktor...bende hafty gidicem...Bi sıkıntı olmayınca boyle oluyo sanirim Banada cok uzun geldi bu ara ama napalim bekliyoruzKizlar mrbbb ben hamileligi ogrendgmden beri iki kez gittim doktora biri kese icin birde kalp atsi ikisindede bi skinti cikmadi. Simdi buyuk ihtimal 8 haftalik bebs. Bi skintimda yok. Bi yemk problemi var istahszm o kadar. Agrim sizim yok. Bu surecte millet harl harl doktora gidiyor ya kendimi garp hisdediyorum gitmelimiyim sizcee![]()