- Konu Sahibi endless love
- #53.781
Hiç açilman yok muyduSuni sancı almaya basladım. Hafiften agrılar var. Suan için normal dogum gorunuyor ama acılmaya göre karar verecekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç açilman yok muyduSuni sancı almaya basladım. Hafiften agrılar var. Suan için normal dogum gorunuyor ama acılmaya göre karar verecekler
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallahSuni sancı almaya basladım. Hafiften agrılar var. Suan için normal dogum gorunuyor ama acılmaya göre karar verecekler
Allah kolaylık versin. Haber bekliyoruz.Suni sancı almaya basladım. Hafiften agrılar var. Suan için normal dogum gorunuyor ama acılmaya göre karar verecekler
Allah yardimcin olsun canim Rabbim hayirli normal dogumlar nasip etsin bol sütün olsun insallahhhhHoca yatış verdi kızlar.
bugun ogleden sonra suni sancı ile normal dogumu deneyeceğiz.... olmazsa sezeryana alacak hoca.. dua edin olur mu
doktorum kadın. aslında erkek doktorlar daha iyi oluyor. bu ikinci hamileliğim bir sürü doktora gittim. en iyileri erkekti ama şartlarıma en uygun olanı kadın oldu. önceki hamileliğimde çok bilindik bir erkek doktora gidiyordum. çok rahattı. plesanta eskimiş dedi ultrasondan bakarken. ertesi gün ağrılarım başladı. iki gün sonra da doğum yapmıştım.Bu isin cinsiyeti olmaz ama doktorun erkek mi kadin mi? Erkek doktorda ister istemez stres oluyor insan
Saglikla alirsin ins bebisini kucagina, Allah kurtarsin...Suni sancı almaya basladım. Hafiften agrılar var. Suan için normal dogum gorunuyor ama acılmaya göre karar verecekler
Canım gözün aydın Rabbim Analı babalı buyutsun ins darısı bizlerin başına insallahKızlar ben de doğum yaptım bugün 2de. Suni sancıyla normal Doğum oldu. Şimdi iyiyim hepinize hayırlı doğumlar dilerim

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle . Evladınız saglıkla bi avazda alırsın insallah kucagınaSuni sancı almaya basladım. Hafiften agrılar var. Suan için normal dogum gorunuyor ama acılmaya göre karar verecekler

maşallah herşeyi halletmişşsin. benim hediyelik lohusa tacı gibi şeyler kaldı sen nerde yaptırdın acaba ?Hastane çantası, bebeğin odası, hediyelikler vs gibi tüm işler tamam. Evdeki düzenlemelerimi de yaptım. Yarın temizlikçi geliyor. Cumartesi son kontrolüm var. 15inde de kısmetse doğumumuz olacak. Artık koca göbeğimle yuvarlana yuvarlana yatıp beklemek kalıyor. İyi ki işleri çok sona bırakmamışım diyorum. Gerçekten insanın kıpırdayacak hali kalmıyormuş son haftalarda... Yemeğe bile zor kalkıyorum uzandığım yerden. Sürekli de uykum var, halsizim...
O tarz süsleri hep kendim yaptım canım. Biryerden almadım hiç. Halin varsa sen de yapabilirsin hem zaman geçermaşallah herşeyi halletmişşsin. benim hediyelik lohusa tacı gibi şeyler kaldı sen nerde yaptırdın acaba ?
becerebilir miyim ki patik ördüm onun bile biri biraz büyük oldu :) nasıl bişey seninki bide nerden aldın eminönünden mi?O tarz süsleri hep kendim yaptım canım. Biryerden almadım hiç. Halin varsa sen de yapabilirsin hem zaman geçer![]()
Saglkla gelsin bebisn insallh canmHoca yatış verdi kızlar.
bugun ogleden sonra suni sancı ile normal dogumu deneyeceğiz.... olmazsa sezeryana alacak hoca.. dua edin olur mu
Ne guzel şanlisin bizim doktorlarin agzindan normal dogum lafi bile cikmiyor..perine masaji yirtilma olmasin diye yapiyorlar.arada ben de deniyorum ama kendi kendime cok zor oluyor doktorun yapiyorsa yapsin işte ne guzel :)avrupada yayginDoktoru perine masaji yapan var mi ya? Benim doktor benim dogurmam icin her şeyi yapacak bu gidişle. Her gittiğimde alttan muayene edip masaj yapacakmis merdiven in çık yürü diyor devamlı. Suni sancı ile doğum yaptirmak istemiyor.
Ben de perine masaji istemiyorum. Ilk dogumumda çatı muayenesi bile yapmadı doktorum. Yarın kontrolum var. Doktor almanyadan gelmiş. Acaba orada bu masaj yaygın mı? Kimsede duymadım canim da cok yanıyor. Pifffff
bence artik vahim durumda kafam 
ikinci doğum için çok faydası yok diyorlar. eskişehirde yapılan araştırmalar sonucunda böyle bir sonuç çıkmış. yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. yine masaj yapacak. biraz daha dursun doğurmayım diyorum ama 39. hafta da doğum için erken değil sanırım. bebek ne kadar durursa iyi diyorlar. üç beş gün daha dursun yaa. hazır değilim henüz doğurmaya.Ne guzel şanlisin bizim doktorlarin agzindan normal dogum lafi bile cikmiyor..perine masaji yirtilma olmasin diye yapiyorlar.arada ben de deniyorum ama kendi kendime cok zor oluyor doktorun yapiyorsa yapsin işte ne guzel :)avrupada yaygin

Patik ördüysen herşeyi yapabilirsin. :) Ben Antalya'dayım, burada malzemeciden birşeyler alıp akşamları otururken yaptım. İstanbul'daysan eminönü baya uygun ve seçeneği olan biryer, değerlendirebilirsinbecerebilir miyim ki patik ördüm onun bile biri biraz büyük oldu :) nasıl bişey seninki bide nerden aldın eminönünden mi?
Güle güle kullan, çok ciciymişKapı süsü olarak arkadaşımdan hediye geldi, sağolsun , ben çok beğendim .
Hamile hediyesi yapan firmanın adı, instagram ve Facebook'ta sayfaları var, onlar yapmışlar
Allah hepimizin bebeğini sağlıklı, hayırlı, nasipli eylesin inşallah , hepsinin herşeyi birbirinden güzel olsun inşallah