• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar merhaba. Normal Doğum yapan Canlar. Benim bugün bel ağrım oldu. Doktora gittim muayene etti. Serviks incelmiş. Yumuşamış dedi. Eve geldim bel ağrılarım devam ediyor. Ama ritmik değil. Ve sanırım nişan gelmesi oldu sütlü kahve renkte çok az bir akıntım oldu. Tuvalete gitme isteği de oluyor. Sizce ne kadar sonra Doğum yaparım? Doğum eyleminin başladığını nasıl anladınız ?
benim önceki doğumumda bel ağrım başladıktan iki gün sonra doğum yapmıştım. ama kişiye göre değişir. düzenli sancılarını bekle. suyun gelmediği müddetçe sancılardan emin olunca hastaneye gidersin. doktor 5 dakikada bir olunca gel demişti. suyun gelirse bebek korumasız olduğu için antibiyotik yapıyorlar. hemen gidiyorsun hastaneye.

benim önceki doğumumda bel ağrım başladıktan iki gün sonra doğum yapmıştım. ama kişiye göre değişir. düzenli sancılarını bekle. suyun gelmediği müddetçe sancılardan emin olunca hastaneye gidersin. doktor 5 dakikada bir olunca gel demişti. suyun gelirse bebek korumasız olduğu için antibiyotik yapıyorlar. hemen gidiyorsun hastaneye.
Benim doktorumda 5 dk da bir olunca gel dedi ama merak ettiğim 5 dk da bir ne kadar sürüyor sancı? Benim bel ağrım olunca 2-3 dk sürüyor sonra 2-3 dk geçiyor. Yeniden bel ağrım oluyor 10 dk sürüyor falan. Ama ağrısız dönemler 2-3 dkyı geçmiyor.

Yok kiz bakma benimki anca gelip gidip yokluyo bisy oldgu yok banada sen birden rahatsizlasr bebegni dogurursun gbi gelio :))) senin annen geliomus benimde babam gelio yurt disindan :KK70: once onlar gelsin hayrlisiyla sonrada bebisler durmasim gelsin insallah :KK70: biz emzignide kaynatp koyduk nerdeyse iki haftadr herseyimiz hazir cantasi al cik vaziyette her ihtimale karsi :KK70:
Canim unutmusum yazmayi. Sana cati muayenesi yaptilar mi. Ben bu gun devlete gttm oda saolsun dr yoktu. Ozele gttm sonra kadin sasrdi bu zamana kadar cati muayenesi yapilmamasina. 2 cm acilmam varmis. Bol yürüyüş yap. Cumartesi gel. Olmadi suni sancyla alalim dedi. Kizimda skinti yok hersey iyi şükür. Son bir kez daha devlete gidicm. Olmadi ozele gidicm artk. Özel de sezeryan yapar diye istemiyorum. Bakalm nasipp

Canim unutmusum yazmayi. Sana cati muayenesi yaptilar mi. Ben bu gun devlete gttm oda saolsun dr yoktu. Ozele gttm sonra kadin sasrdi bu zamana kadar cati muayenesi yapilmamasina. 2 cm acilmam varmis. Bol yürüyüş yap. Cumartesi gel. Olmadi suni sancyla alalim dedi. Kizimda skinti yok hersey iyi şükür. Son bir kez daha devlete gidicm. Olmadi ozele gidicm artk. Özel de sezeryan yapar diye istemiyorum. Bakalm nasipp
Bana doktorum agrinla gel oyle yapariz cati muayenesi dedi.

Ben de bugün doldurdum 40 haftayı ve muayeneyi bugün yaptı doktorum. Çatı muayenesi ille önceden olacak diye bi kural yok ki dogum başladığında bile yapılıyor. Bence açılman varsa ve bebegin durumu iyiyse bekle, zaten daha günün de var, belki de gününde gelir :)

Kızlar catı muayenesi oldum bir cm açılmam varmıs canım okadar yandıki size anlatamam ben normal dogum istemiorum diye söylenmeye basladım cok korkuyorum

kizlar benim.bebegim cok cadi ya :) beni taniyanlar biliyorlar 33 gun hastanede kaldim erken dogum.olmasin diye.ama simdide bebegim dogmak istemiyor tam bir inatci.dun dr randevum vardi dr um ayin 15 ine kadar gelmezse.kendi istegiyle .yatis yapicaz hastaneye suni sanci ile.dogum yapicam insallah :) gelmezse dedi dr kulagindan.tutup.cikaririz dedi sezeryan demek.istedi sanirim :)) ama bugunde benim cok agrim var belim catim alt kasigim sanki adet gorcek gibiyim.birde cok terliyorum ben ya uyuyorum uyaniyorum ter icindeyim hep

Ben de bugün doldurdum 40 haftayı ve muayeneyi bugün yaptı doktorum. Çatı muayenesi ille önceden olacak diye bi kural yok ki dogum başladığında bile yapılıyor. Bence açılman varsa ve bebegin durumu iyiyse bekle, zaten daha günün de var, belki de gününde gelir :)
Acemilik zor 2 cm acilma ne demk niye suni sanci verecek anlamadm yani :) bnde oyle yapicam ins. Bekliycm

Ben de bugun spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptim ogluma kavuştum.
Sezaryen sonrasi agrilar adet sancisi gibi dayanilmayacak agrilar degil zaten serumda agri kesici var
Tek mesela ilk ayagi kalkis ani o hallolunca sorun kalmiyor
Bi de memeyi tutturabilmek mesele :) o da zamanla tecrube ede ede olacak insallah

Ben de bugun spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptim ogluma kavuştum.
Sezaryen sonrasi agrilar adet sancisi gibi dayanilmayacak agrilar degil zaten serumda agri kesici var
Tek mesela ilk ayagi kalkis ani o hallolunca sorun kalmiyor
Bi de memeyi tutturabilmek mesele :) o da zamanla tecrube ede ede olacak insallah
Gozunaydin Allah anali babali buyutsun.yarin benimde tarih belli oluck ins darisi basima sizleri okudukca dahada hevesleniyorum♡

Canım naptın merak ediyoruz

Sezaryen ile bebişime kavustum. Cok istedim normal ama nasip olmadı.. suni sancı işe yaramadı. Acılma olmadı.. sonrasında da nst de bebişimin kalp atımları düşünce doktor riske almak istemedi. İyi de yaptı cok sukur sagsalim kavustuk cnm darısı tum bekleyenlerin basına

Benim doktorumda 5 dk da bir olunca gel dedi ama merak ettiğim 5 dk da bir ne kadar sürüyor sancı? Benim bel ağrım olunca 2-3 dk sürüyor sonra 2-3 dk geçiyor. Yeniden bel ağrım oluyor 10 dk sürüyor falan. Ama ağrısız dönemler 2-3 dkyı geçmiyor.
bel ağrısı değil. karında kasılma olması gerekiyor. regl sancısı gibi. benim bel ağrım hiç kesilmiyordu mesela. hiç kıpırdayamamıştım. ama doğum başlamamıştı. kasılmalar doğumu başlatıyor.

Sezaryen ile bebişime kavustum. Cok istedim normal ama nasip olmadı.. suni sancı işe yaramadı. Acılma olmadı.. sonrasında da nst de bebişimin kalp atımları düşünce doktor riske almak istemedi. İyi de yaptı cok sukur sagsalim kavustuk cnm darısı tum bekleyenlerin basına
Gozunaydim canim Allah anali babali buyutsun spinalmi genelmi nasil gecti bol emzirmeli gunlerin olsun ins:)♡

Back
X