2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Umarım geçer canım ,ben de olmadı

Kizlaaar nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam. Başka çok az haberde bu kadar mutlu olurdum. O kadar güzel bir haber aldım. Bi arkadaşım var benim onunla aynı zamanlarda bebek düşünmeye başlamıştık 2 sene kadar önce. Bu akşam bize geleceklerdi,sık sık görüşürüz. Bende yine geniş kıyafetler giymeyi planliyordum hatta gobegim belli olmasin uzulur falan diye.
Mesaj atmis canim bi misafirimizde var sorun olur mu diye. Yok canim ne sorunu başımın üstünde yeri dedim. Sonra bir baktim bebek fotografi atti :) Aradim hamileymis. Nasıl harika bi haberdi :)) Çok sevindik eşimle. Yemek yapıyordum o heyecanla soganlar falan yandi bir kısmı haha :) Aksama guzel bir kutlama yapacagiz onlara surpriz. Pasta da yaptiralim dedik. Uzerinede hoşgeldin minik mucize yazdiriyoruz . Allah isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu..
Bu mutlulugumu sizinle paylasmak istedim.

Allah tüm hamilelere saglikla kucağına almayi,isteyenlere de hamile kalmayi nasip etsin canim benim.cok güzel bir haber.ben 5 senedir bekliyorum mucizemi.Allah herkesin gönlüne göre versin.

canım sen vitamin hapı içmiyor musun. belki b12 vitamin eksiklğin vardır. bol bol et tüketmeye çalış. bende de el uyuşması vardı yıllar önce b12 ekiskliği artı depresyon çıkmıştı.

Ben çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca olmayan herkese çok dua ediyorum bizimde var aile dostumuz onlarında olmuyordu ben hamile kalınca söyleyemedim hamileyim diye onlar gelince ya da biz onlara gideceğimizde hep bol bol giyindim karnım belli olmasın diye üzülmesin diye geçenlerde facede paylaştım oğlumuz geliyor diye o gün bugündür ses seda yok eşim çağırıyor gelin diye hep bir bahane buluyorlar ne yapacağımı şaşırdım konuyu açsa söyleyecektim ama hiç konuyu açmadı bende pat diye söylemek istemedim inşallah isteyen herkesin olur ben çok mutlu oluyorum hamile haberi alınca

canım sen vitamin hapı içmiyor musun. belki b12 vitamin eksiklğin vardır. bol bol et tüketmeye çalış. bende de el uyuşması vardı yıllar önce b12 ekiskliği artı depresyon çıkmıştı.
içiyorum cnm demir kan ve vitaminlerim var 2 ,3 gündür var artık endişelenmeye başladım bir yerdede stresten olduğunu okudum ilk 3 ay et yiyemedim ama artık iştahım açıldı yiyorum cnm çok sağol cvbın içinbakalım doktorum ne diyecek çarşamba tetanoz aşısı için gideceğim olmadı kan veririm bi baksınlar b12 ye inşallah bi sorun yoktur

bence bir sorun yoktur canım. zaten doktora elim uyuşuyor dersen hemen kan tahlili yapar. gecen gün gittim doktora doktor zayıfım diye hemen kanımı aldı. demir hapına devam dedi mesela. bana doktorum sık sık et tüket diyor mesela. demek ki bir bildiği var :)

Çok sevindim canım arkadaşın adına da .. Beraber büyütürsünüz ne güzel.. Gerçekten harika bir duygu... Ben tek çocuk olduğum için yakın arkadaşlarım kardeş gibidir. Dolayısıyla hem anne hem teyze olacağım için çok heyecanlıyım... Biri bu ay sonu doğum yapıyor , biriyle aramız 8 hafta, biriyle de 1 haftacık hem de onun da kıızz bebişkomun kuzeni olamayacak (eşim de tek çocuk) ama bir sürü kardeşi olacak inşallah. Tabi bir de nisan teyzeleri ve yeğenlerimizz varr. Kalabalık aileler olduk ne güzel...

cloud17 canim ne guzel bir dua :) Amin inşallah. Hepimizin hamileligini Allah tamamına erdirsin. Isteyen herkese nasip etsin..
pembepatiks canim benim sizin için çok sevinmislerdir emin ol ama kendileri için uzulduklerinden insanın bazen hamile tebrik etmeyi gözü görmüyor. Oda belki öyleyse onu anlayabiliyorum. Bir arkadaşım vardı sağ olsun durumumu bildiği halde gebeliginin en ince detayina kadar anlatirdi,kalp atim sesini kaydetmis bana atmisti, bunun gibi bi çok şey.. Onun için çok sevinmiştim ama kendime döndüğümde içim ezilmisti. Bi sure sonra attigi bikac biseye bende cevap vermemistim o arkadasimin.. Ama sen boyle biseyde yapmamissin bi tebrik edebilirlerdi en azindan. Iyi dileklerin için teşekkür ederim..

Valla bilmeden o kadar şampuan vs kullandım ki dikkat etmedim hiç. Dışarı çıkarken hafif de olsa makyaj yapıyorum. Güvendiğim markalar ama olsun yine de zararlı olabilir. Shiseido marka kapatıcı , pudra , makyaj temizleyici kullanıyorum ama hamile olunca durum değişiyor. Çatlamamak için de bir şeyler sürüp duruyorum.. Ben çatlamayacağım diye de bebişko alerjiden ondan bundan çatlamasın da Allahım korusun miniklerimiiizi dış şeylerden zararlı her şeyden...

Ayy canim aynisi bana oluyor 2 3 gündür neden oluyordur ki acaba.bide ayaklarim sisiyor daha simdiden tuzlu da yememeye calisiyorum .25inde gidicem doktora daha cok var

Merhaba kizlar.ben araniza yeni katildim.17haftalik hamileyim.doktora muayene icin gittim doktor bana ciftin ashagida.yatakda yatman lazim.hareket etmek yasak.10gun hastanede yattim.glukoza vitamin iyot ilaclari kabul ettim halada ediyorum.bana cocuk buyuyene kendini tutana kadar yatman lazim dedi.ama kan testi mikrop testi cok shukur temiz cikti.bu konuda bilgisi olan varmi cevaplarinizi bekliyorum.cinsel iliskide yasak bu arada

Bende de ağrı oluyor canım aynı tarif ettiğin gibi. Doktora sordum normal dedi ama yine de tedirgin oluyor insan

Çok teşekkür ederiz canim. Hakikaten sürekli gorustugun kişiler olunca insan kardeş gibi hissediyor :) Bizim oglumuzun gercek anlamda da istemediği kadar kuzeni olur muhtemelen aileler kalabalık olunca :) Ama arkadaslarimizin cocuklari ve Nisan teyzeleri ve yegenlerimizin yeri ayri :) hepsi ayrı kuzen :))

Canim hamilelerde oluyor huzursuz bacak sendromu gibi ellerde de karpal tünel sendromu var ellerde uyusma oluyor damarlarla alakali herkes yasamiyo.sen yine soyle doktoruna ama endiselenecek bisey sanmiyorum

Kizlar mehaba ben de insallah 2017 nisanda anne olucam :) kizimizi bekliyoruz. Ilk sayfadaki listeye isminizi nasil eklediniz?
Hayirli olsun canim. hosgeldin :) Citolesgen arkadasimiz kayit ediyor. Hangi ilde olduğunuz,bebeğinizin cinsiyeti,belliyse ismini yazıp arkadasimizi etiketlersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…