2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Her doktor farkli soyluyor galiba canim bende anlamadimki yaa yaptiracak olanlar doktorlarina sorsunlar yanlis bisey soylemiyim hic:) canim ilk 3.60 mi ne cikmisti sonra ilaclar 2.75 dustu bu ay 3.27 e cikmis yine. Ilaci arttirdik mecbur. Senin nasil sonuclar?

dünyanın malzemesini aldım. haber verdiğin için teşekkür ederim canım.

Rica ederim canim isini gorduyse ne guzel:)

Canim bi losyonunun icerigine baktim yoktu paraben falan ama digerine bakmadim onda da yoktur diye dusunuyorum:) ben hergun surmuyorum ya catlamam insallah:) bi rahatlik var ustumde ama hayirlisi:):)

canim o bendede oluyo rahim buyudugunden oluyo o

benim bileklerde sinir sıkışması vardi tam hafiflemisken hamilelikle birlikte tekrar azdilar karpal tünel sendromu o canim rahatlasin istersen bileklikleri satiliyor gece uyurken tak uyu rahatlatiyor

Ay insallah dünürüm.bu bile büyük mutluluk.daha once 3 kere pit pit olmustu.tekmeleri sabirsizlikla bekliyorum
Benim yaramaz kız bugün 10 dk elime vurdu durdu. Öyle pıt pıt değil Çok güzel bir his dünürcüğüm ya Senin de çok yakın hissetmen cnm

@minikincir daha once kizlar da yazmislar canim karpal tunel olma ihtimali var gibi bi doktoruna sor bakalim. benim belimde var sinir sıkışması soguk uygulamasinin agrili zamanda rahatlatacagini söyledi doktor. sen de deneyebilirsin istersen. bir de tuzlu yememeye calismak gerekiyor sanirim ödem tetikliyormus.

Amin canım allaha emanetler. Zaten farkında olmadan yaptığımız bir sürü şey vardır. Allahın izniyle hiçbişe olmaz bebişlerimize. Ama ben bu paraben olayında hassaslaştım

Çok geçmiş olsun Cnm ya. Dur bakalım en kötüsünü düşünüp bebişle Can'ınızı sıkmayın. Geçer inşallah en kısa zamanda...
Tesekkur ederim canimm ben de hep iyi dusunmeye calisiyorum, iki gundur daha iyiyim cok şükür insallah tamamen iyileşirim

ikihayat Canım içinde pafaben olmayan hangisi bende hemen aliyim:)
Benim ilkinde 6 çıkmıştı ertesi gün 1.5, 2 gün sonra 1.5 civarı, 2 hafta sonra yine 1.5 civarı, 2 ay sonra yine 1.5 civarında çıktı.

Benim yaramaz kız bugün 10 dk elime vurdu durdu. Öyle pıt pıt değil Çok güzel bir his dünürcüğüm ya Senin de çok yakın hissetmen cnm
Bu grubun minikleri pek bir yaramaz canim :)) Ben henüz tekme olarak hissetmiyorum ama onun hareketi olduğunu hissediyorum. Bizimde böyle bir iliskimiz var oglusumla :) Nerde oldugunu biliyorum ama :))

Bu grubun minikleri pek bir yaramaz canim :)) Ben henüz tekme olarak hissetmiyorum ama onun hareketi olduğunu hissediyorum. Bizimde böyle bir iliskimiz var oglusumla :) Nerde oldugunu biliyorum ama :))
Ben de aksamlari yerini farkediyorum sertlikten ama o kadar :) oğluşumu hissetme mutluluguna henuz erişemedimm

benimde komşum var bi ay arayla evlenmiştik ortak arkadaşlarımız vardı ama tanışmıyoduk.tanıştık evlendikten sonra arkadaş olduk.o hamile kaldı.bi iki ay sonrası için bende düşünüyodum çocuk korunmayı bırakıcaktım.beraber büyürler oynarlar aynı yaşıt olsunlar arkadaş olurlar falan diyoduk.malesef onun bebeği düştü.düşünce çok üzülmüştüm ağlamıştım hatta çok da hevesliydi.sonrasında ben hamile kaldım.kısmet oldu o da hamile kaldı tekrar :))) aramızda 5-6 hafta var şuanda.gebeliği de çok normal gidiyo.düşük falan oldu ama sonunda yine miniklerimiz istediğimiz gibi arkadaş olucaklar :)

şu diyorlarya ayy ne cabuk hamile kaldin , hangi ara hamile kaldin diyen kendini bilmez salaklar sanane evli barkliyim kocam var ankettmi yapsaydim size, diye bagirasim var . sanki evlenmeden hamile kalmisim gibi mal mal tuhaf bakanlar sinir oluyorum ya. ayyyy kizlar cok gergin im icimi dokmek icin yazmak istedim. koca koca karilar sinirimi bozdudaaa

Canim benim aldiklarimda yoktu buyuk ihtimal hic bir urununde yoktur. Losyon ve catlaklara karsi masaj kremi aldim ben. Bu arada senin degerlerin iyiymis benim 3.27 e cikti bu ay ilaci arttirdik duser insallah

yavrucum bazi insanlar böyle.illa diyecek birseyleri var.kendi mutsuzluklarini baskalarina laf soylerek atlatmaya calisiyorlar.yiyecek ekmegini onlar mi verecek boşver.

Bir idrar tahlili yaptirsan iyi olur canım. kontrolünde söyle mutlaka doktoruna. belki rahim içi genişlemesi oluyordur o yüzden de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…