2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bizim hastanede yapılıyor canım. hormon tahlilinde aç tok farketmez. sonuçta biyokimya vermiyorsun. birde geçen ay bende verdim tok alindi. emin olmasam yazmam.

Arkadaşlar bundan sonra bana bişey sormayın. kimsenin tribiyle ugrasamam. kusura bakmayın. doktorlarınız daha iyi bilgi verecektir mutlaka. ben sizin bebekler dusunmuyormusum çünkü.

Ben buraya bişeyler yazarken mutlaka doktorunuz söyler şöyle der gibi ifadeler yazıyorum. neyse yaaa sonuçta ben buraya soru cevaplamak için gelmedim. zaten sinirim bozuk iyice zıpladı yani

Tiroid testi için aç tok farketmez herşekilde yapılır. Tiroidle birlikte şekere falan bakılacaksa aç olmak gerekiyor. Daha yeni sağlık ocağında yaptırdım birşeyler yiyip geldim dedim. Yaptılar tahlili.

Ben buraya bişeyler yazarken mutlaka doktorunuz söyler şöyle der gibi ifadeler yazıyorum. neyse yaaa sonuçta ben buraya soru cevaplamak için gelmedim. zaten sinirim bozuk iyice zıpladı yani
Tepkinin sebebini anlamadım canım ne oldu kim kızdırdı seni. Bi yanlış anlaşılma olmuştur. Sen bize yardımcı olmaya çalışıyorsun ve oluyorsunda ama hepimiz bir birimize destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kendini üzme ve kırılma canım.

Eşimle tartıştım. birde üstüne bazı arkadaşlar tiroit testinin aç karnına yapıldığını benim yanlış bilgilendirdiğimi bebeklerimiz ı dusunmedigim gibi itaflarda bulunmus ki soruyu da o sormamış. öyle işte. inan ben buraya bişeyler sorulduğunda yardımcı olmak icin yazıyorum. bu çok büyük bi idda çok moralim bozuldu kuzum yaa

Tiroid testi için aç tok farketmez herşekilde yapılır. Tiroidle birlikte şekere falan bakılacaksa aç olmak gerekiyor. Daha yeni sağlık ocağında yaptırdım birşeyler yiyip geldim dedim. Yaptılar tahlili.
Arkadaşımızin biri 4 hastaneye sormuş aç yapılıyor demişler. ilginç degilmi. 10 yıllık meslek hayatımda ilk defa duyuyorum

Canım bende de 8. haftadan beri özellikle elimde kolumda uyuşma oluyor. Hiç dr a da sormadım. Normale göre çok uyumaya başladım hamile kaldığimdan beri ondandır diye düşünüyordum şimdi senin yazını görünce dikkatimi çekti.

Oy kuzum üzülme Can'ım o arkadaş seni üzmek için dememiştir ama bende aç karnına biliyorum çünkü düzenli olarak her ay yaptırıyorum o testleri ve hep aç karnına ver diyor doktorum. Belki açlık durumumda hep takip ettiği içindir. İşte hepimiz kulaktan dolma veya doktordan duyduğumuzda Hersek'te ettiğimizden bişeyler söylüyoruz sen bilerek konuşuyorsun. Üzülme hepimiz yardımcı olmak istiyoruz

Geceleri benim bacaklarım şişmeye başladı ya Çubuk kraker gibiydiler şimdi tombili oldular Hayatım boyunca 55 kiloyu görmedim sonumdan korkuyorum

Geceleri benim bacaklarım şişmeye başladı ya Çubuk kraker gibiydiler şimdi tombili oldular Hayatım boyunca 55 kiloyu görmedim sonumdan korkuyorum

millet birbirinin işine karısmaya cok meraklı.

iyi geceler güzel anneler, hic bisey icin moralinizi bozmayin.. suan karinlarimizda allahin mucizelerini tasiyoruz.. ben cok bekledim bu bebek icin, simdi aldigim nefeste sükredesim geliyor derken karnimdaki bebegim hareket etti.. :)) o her hareket ederken nefesimi bile tutuyorum iyice hissetmek icin.. kimsenin sizi yormasina üzmesin iizin vermeyin.. bosverin... tadini sonuna kadar cikarin... hepinize huzurlu geceler

Merhaba benim ilk oğlumda hep bir hafta geriden dedi doktor ama allaha şükür bişey yok zaten ben kilo alamamistim oğlumda az kilolu doğdu şimdi 3.buçuk yaşında allaha şükür sağlıklı...
Ayyy içime su serptiniz gerçekten. Allah razı olsun.. inşallah benim oğluşumda sağ salim sağlıkla gelir dünyaya canım. Çok teşekkür ederim..

Kızlar telefondan bakıyorum çoklu alıntı yapamadım güzel yorumlarınız dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
Artık en zor kısma ben de geçebilirim yani isim bulma konusu
Çünkü bu konuda çok zorlanıyorum sizin de isimler belli olunca kopya çekebilirim haberiniz olsun

Teşekkürler canım :)

Ayyy içime su serptiniz gerçekten. Allah razı olsun.. inşallah benim oğluşumda sağ salim sağlıkla gelir dünyaya canım. Çok teşekkür ederim..
Doktorun her dedigini takma canım kafana bana neler neler dedi hiçbirine aldırış etmedim sağlıklı olsun diye dua ettim allaha şükür sağlıklı oğlum oldu! Şimdide 16 haftaligiz ikinci bebise ve aynı 2-3gun geriden dendi allah hepimizi sağlıklı kavustursun inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…