2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
duyguevren tatlim canini sikma, arkadasin yorumunu bende gördüm ama meslegini bilmediği icin belki de sende bizler gibi kulaktan dolma biliyosun diye oyle demis olabilir baska bi niyeti yoktur. bende bugune kadar hef seferinde tok verdim kani. doktora da özellikle sordum farketmez demişti. sadece seker icin ac geliceksin demişti. sen elinden geldigince hepimize yardimci oluyorsun ve cok da olumlu yaklasimlarin var lutfen canini sikma. karnindaki minnosunu düşün guzel bir uyku cek, yarin her sey daha güzel olacak inşallah hepimiz için

Senin kızında benimki gibi kardeşine ismi kendi koyarsa isim aramana gerek kalmaz belki:)ben çok içime sinmesede kızımın dediğini yapacak gibiyim.

Senin kızında benimki gibi kardeşine ismi kendi koyarsa isim aramana gerek kalmaz belki:)ben çok içime sinmesede kızımın dediğini yapacak gibiyim.
Benim kızım zeynep dedi cnm daha cinsiyeti belli olmadan da zeynep diyordu :) ama şimdilik zeynep ismini düşünmüyorum dediğin gibi içime sinmiyor ben bir türlü beğenemedim bir süre araştırcam son ana kadar bulamazsam belki o zaman düşünürüm :) liste yapıp yakinlarima oylamaya sunmayı düşünüyorum:) zor bir karar benim için çünkü bütün bir hayatını etkileyecek o isimle cagrilacak allah kısmet ederse o isimle is hayatında olacak ve isimlerin kesinlikle karakteri de etkilediğine inanıyorum inşallah hayırlı güzel bir isim buluruz hepimiz :)

Oo senin kızda bulmuş ismi yani:)Ben zeynepi çok severim ama en çok konulan kız isimlerinden.bende inanıyorum isimlerin gücüne ve hayatı etkilediklerine.size şimdiden kolay gelsin.

Çok güzel bisey hakkaten böyle 1-2 arkadas olacaklar,beraber buyuyecekler düşüncesi :) şimdi gittiler eve. Nasıl mutlulardı canlarım :) Allah hepimizin gebeligini tamamına erdirsin amin..

Komşucuğum... Bak ne demişler komşu komşunun külüne muhtaçtır ama sen mangalda kül bırakmamışsın... :))
Allah aşkınaa neden üzüyorsun kendini bu tarz insanlar için... 'Önceden sütçü'den yaptım çocuğu yoksa bu kadar çabuk olur muyduu teyzeeelerr' de onlara bir yüreklerine insin , tansiyon 20 ye vursun :))) bayılana gazoz ayılana limon verirsiniz cafenizin cirosu artar :))) böyle tiplerle eğlenmeyi öğrenmek gerek... Boşveeeeeerrrr

Çok güzel bisey hakkaten böyle 1-2 arkadas olacaklar,beraber buyuyecekler düşüncesi :) şimdi gittiler eve. Nasıl mutlulardı canlarım :) Allah hepimizin gebeligini tamamına erdirsin amin..

Amiiinn... İsteyen herkese de sağlıkla en hayırlı şekilde nasip etsin bu duyguyu...

Geçmiş olsun peki nasılsın canım? Yat etkisi vs oldu mu sende? Teşekkürler hatırlatma için tabi bizim de takip etmemiz lazım...

Günaydın Canım ,
Tam belirttiğin gibi bir ağrı yaşıyorum.

günaydın kızlar :)
dün eşim eve geldi geleli uzanıyorum oğluşu hissetmek için yok bi türlü hareket olmuyodu.gece de kaç kez uzanıp dinledim.en sonunda sabah bi gerilme oldu.bol kalsiyum proteinle beslenince bebeğin kemikleri daha güçlü oluyomuş ve daha güzel hissediliyomuş.bu günden itibaren daha da çok tüketicem süt peynir yoğurdu :)

Ayy canim aynisi bana oluyor 2 3 gündür neden oluyordur ki acaba.bide ayaklarim sisiyor daha simdiden tuzlu da yememeye calisiyorum .25inde gidicem doktora daha cok var

Canim hamilelerde oluyor huzursuz bacak sendromu gibi ellerde de karpal tünel sendromu var ellerde uyusma oluyor damarlarla alakali herkes yasamiyo.sen yine soyle doktoruna ama endiselenecek bisey sanmiyorum

benim bileklerde sinir sıkışması vardi tam hafiflemisken hamilelikle birlikte tekrar azdilar karpal tünel sendromu o canim rahatlasin istersen bileklikleri satiliyor gece uyurken tak uyu rahatlatiyor

sağolun kızlar cavaplarınız için doktora gider gitmez söyleyeceğim inşallah bunu buraya yazıyorum kızlar kimse benim düştüğüm hataya düşmesin diye 1 hafta önce idrarda iltihap çıktı dedi hemşire bol bol su iç geçmezse ilaç yazalım demişti dün akşam acayip yanma ve kasık ağrısı ile acile gitmek zorunda kaldım doktora anlattım bu suyla geçmezki dedi antibiyotik yazdı parol yazmış sabaha kadar lavaboya gittim ağrım şimdi azaldı ama çok korkuyorum inşallah bebeğime bişey olmamıştır kızlar yanma hissettiğiniz zaman hemen doktora gidin yani bol suyla geçecek bişey değilmiş

Canim benim aldiklarimda yoktu buyuk ihtimal hic bir urununde yoktur. Losyon ve catlaklara karsi masaj kremi aldim ben. Bu arada senin degerlerin iyiymis benim 3.27 e cikti bu ay ilaci arttirdik duser insallah
Evet başta korktum 6 çıktı diye ama neyseki yanlışmış. Çok değil canım 3.27 ilaçla çok kısa sürede düşer. Ben 50 olanları falan duydum o yüzden hiç endişelenme.

Yok canım ben duyguevren in mesleğini biliyordum bilerek yazdım zaten. Sadece iyi niyetle emin olmadan yazmayalım dedim. Ama herkes burada sinirlenmeye çok yatkın ağzına geleni söylüyor. Bakın o günki soran arkadaş aç gitmiş ve zaten aç gelecektin demişler. O arkadaş kimdi adını unuttum hatırlarsanız siz etiketlerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…