- 6 Ocak 2015
- 356
- 647
- 33
- 36
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.681
Can'ım aç olmana gerek yok. Msj.ı yeni gördümDoğru diyorsun canım
Canim bugun afp sonucum cikti temizmis cok iyi dedi doktor. Senin hangi degerin biraz yuksekti bide kac cikmisti?merve100
Senin kızında benimki gibi kardeşine ismi kendi koyarsa isim aramana gerek kalmaz belki:)ben çok içime sinmesede kızımın dediğini yapacak gibiyim.Kızlar telefondan bakıyorum çoklu alıntı yapamadım güzel yorumlarınız dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
Artık en zor kısma ben de geçebilirim yani isim bulma konusu
Çünkü bu konuda çok zorlanıyorum sizin de isimler belli olunca kopya çekebilirim haberiniz olsun
Benim kızım zeynep dedi cnm daha cinsiyeti belli olmadan da zeynep diyordu :) ama şimdilik zeynep ismini düşünmüyorum dediğin gibi içime sinmiyor ben bir türlü beğenemedim bir süre araştırcam son ana kadar bulamazsam belki o zaman düşünürüm :) liste yapıp yakinlarima oylamaya sunmayı düşünüyorum:) zor bir karar benim için çünkü bütün bir hayatını etkileyecek o isimle cagrilacak allah kısmet ederse o isimle is hayatında olacak ve isimlerin kesinlikle karakteri de etkilediğine inanıyorum inşallah hayırlı güzel bir isim buluruz hepimiz :)Senin kızında benimki gibi kardeşine ismi kendi koyarsa isim aramana gerek kalmaz belki:)ben çok içime sinmesede kızımın dediğini yapacak gibiyim.
Canim bugun afp sonucum cikti temizmis cok iyi dedi doktor. Senin hangi degerin biraz yuksekti bide kac cikmisti?merve100
Çok güzel bisey hakkaten böyle 1-2 arkadas olacaklar,beraber buyuyecekler düşüncesi :) şimdi gittiler eve. Nasıl mutlulardı canlarım :) Allah hepimizin gebeligini tamamına erdirsin amin..benimde komşum var bi ay arayla evlenmiştik ortak arkadaşlarımız vardı ama tanışmıyoduk.tanıştık evlendikten sonra arkadaş olduk.o hamile kaldı.bi iki ay sonrası için bende düşünüyodum çocuk korunmayı bırakıcaktım.beraber büyürler oynarlar aynı yaşıt olsunlar arkadaş olurlar falan diyoduk.malesef onun bebeği düştü.düşünce çok üzülmüştüm ağlamıştım hatta çok da hevesliydi.sonrasında ben hamile kaldım.kısmet oldu o da hamile kaldı tekrar :))) aramızda 5-6 hafta var şuanda.gebeliği de çok normal gidiyo.düşük falan oldu ama sonunda yine miniklerimiz istediğimiz gibi arkadaş olucaklar :)
şu diyorlarya ayy ne cabuk hamile kaldin , hangi ara hamile kaldin diyen kendini bilmez salaklar sanane evli barkliyim kocam var ankettmi yapsaydim size, diye bagirasim var . sanki evlenmeden hamile kalmisim gibi mal mal tuhaf bakanlar sinir oluyorum ya. ayyyy kizlar cok gergin im icimi dokmek icin yazmak istedim. koca koca karilar sinirimi bozdudaaa
Çok güzel bisey hakkaten böyle 1-2 arkadas olacaklar,beraber buyuyecekler düşüncesi :) şimdi gittiler eve. Nasıl mutlulardı canlarım :) Allah hepimizin gebeligini tamamına erdirsin amin..
Güzel anneler ben şimdi tetanoz aşımın ilk dozunu yaptırdım 1 ay sonrada ikinci doz vurulacakmış.. beni aile hekimliğinden ilk 2 ay düzenli aramışlardı sonra aramayı kestiler ben bugün arayıp sorduğumda gel yapalım dediler aşını.. onlar düzenli takip etmeyebiliyolar doktorunuz da unutursa aklınızda bulunsun aman aksatmayalım :)
Gözünaydın canımm sevindiiimm çok şükür bir test daha geride kaldı temiz güzel haberlerle... Maşallah oğluşuna..
Günaydın Canım ,Kızlar vajinada ağrı yaşayan var mıTuhaf bir şey çatı ağrısı gibi iki bacak arasında. Vajina kemiğinde sanki. Anlatamıyorum da tam tarif edemiyorum Bebek büyüdüğü için yada rahim büyüdüğü için mi acaba? Normal midir ki
Ayy canim aynisi bana oluyor 2 3 gündür neden oluyordur ki acaba.bide ayaklarim sisiyor daha simdiden tuzlu da yememeye calisiyorum .25inde gidicem doktora daha cok var
Canim hamilelerde oluyor huzursuz bacak sendromu gibi ellerde de karpal tünel sendromu var ellerde uyusma oluyor damarlarla alakali herkes yasamiyo.sen yine soyle doktoruna ama endiselenecek bisey sanmiyorum
benim bileklerde sinir sıkışması vardi tam hafiflemisken hamilelikle birlikte tekrar azdilar karpal tünel sendromu o canim rahatlasin istersen bileklikleri satiliyor gece uyurken tak uyu rahatlatiyor
pembepatiks daha once kizlar da yazmislar canim karpal tunel olma ihtimali var gibi bi doktoruna sor bakalim. benim belimde var sinir sıkışması soguk uygulamasinin agrili zamanda rahatlatacagini söyledi doktor. sen de deneyebilirsin istersen. bir de tuzlu yememeye calismak gerekiyor sanirim ödem tetikliyormus.
Canım bende de 8. haftadan beri özellikle elimde kolumda uyuşma oluyor. Hiç dr a da sormadım. Normale göre çok uyumaya başladım hamile kaldığimdan beri ondandır diye düşünüyordum şimdi senin yazını görünce dikkatimi çekti.
Evet başta korktum 6 çıktı diye ama neyseki yanlışmış. Çok değil canım 3.27 ilaçla çok kısa sürede düşer. Ben 50 olanları falan duydum o yüzden hiç endişelenme.Canim benim aldiklarimda yoktu buyuk ihtimal hic bir urununde yoktur. Losyon ve catlaklara karsi masaj kremi aldim ben. Bu arada senin degerlerin iyiymis benim 3.27 e cikti bu ay ilaci arttirdik duser insallah
amiinnnÇok güzel bisey hakkaten böyle 1-2 arkadas olacaklar,beraber buyuyecekler düşüncesi :) şimdi gittiler eve. Nasıl mutlulardı canlarım :) Allah hepimizin gebeligini tamamına erdirsin amin..
Yok canım benduyguevren tatlim canini sikma, arkadasin yorumunu bende gördüm ama meslegini bilmediği icin belki de sende bizler gibi kulaktan dolma biliyosun diye oyle demis olabilir baska bi niyeti yoktur. bende bugune kadar hef seferinde tok verdim kani. doktora da özellikle sordum farketmez demişti. sadece seker icin ac geliceksin demişti. sen elinden geldigince hepimize yardimci oluyorsun ve cok da olumlu yaklasimlarin var lutfen canini sikma. karnindaki minnosunu düşün guzel bir uyku cek, yarin her sey daha güzel olacak inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?