2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
duyguevren ben gayet iyi niyetle güzelce bir uyarı yaptım. Bu atar bu sinir nedir ne kadar çok şey yazmışsın. Sende benim gibi bir cümleyle beni uyarabilirsin. O gün bu konuyu soran arkadaş kimdi gerçekten unuttum. Aç gitmiş işte. 10 yıllık meslek hayatına lafım olamaz ama 4 farklı uzman doktordanda daha iyi bilemezsin değilmi? Yada pardon 4 farklı doktordan daha iyi biliyorsun. Hepimizin meslekleri var ve hepimizin eksikleri var. Ama bu kadar sinirlenip ortalığı karıştırmak olmaz yani lütfen. Eşinle kavga etmiş olabilirsin ama bu burada sinirlenip bu şekilde bir tavrı gerektirmez. Burada eşiyle kavga eden arkadaşlar güzelce içlerini döküyorlar ve dertleşiyoruz.
Birde ek olarak tekrar okursan bebekleri düşünmüyorsun gibi birşey asla söylemedim lütfen tekrar oku.

Aynen öyle tiroid için hep aç karnına diyor doktorlar. Annemde guatr hastası yıllardır ilaç kullanıyor oda hep aç karnına tahlil yaptırıyor. duyguevren

Hanımlar günaydın herkese:)
Bizim buradaki amacımız nedir? Tatlı tatlı sohbet ediyoruz, birbirimizi bilgilendiriyoruz, burada herkes birbirinden çok şey öğrendi ve öğrenmeye devam ediyor. Ben hep kibar konuştuğumı düşünüyorum. Ama burada duyguevren in direk bana söylemiş olduğu "kimsenin tribini çekemem" çok yanlış olmuş. Benim yazdığım şey çok kibarcaydı. Herkes eşiyle, ailesiyle, patronuyla vs tartışıyor ama buraya gelip dertleşiyoruz. Sinirlenip öyle şeyler yazmıyoruz. Biraz ayıpladım. Neyse bende artık kimseye birşey yazmam uyarmam.
Hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum, kendinize bebişlerinize çok dikkat edin. Çok öpüyorum hepinizi

Bende de var o ağrıııı:/ yalnız değilsin. Her zaman olmuyor ama var.

Günaydın canım. Ne demek artık kimseye bişey yazmam uyarmam. Lütfen bana yaz beni uyar. evet birbirimizden çok şey öğreniyoruz bir yere gitme.

Bu konuda ben de hassasım 2 kuzenim 15-16 yıllık evliler maalesef bebişleri olmadı yine burda zayıflama yarışmasında arkadaşlar hamileyim deyinceye kadar onlara da söyleyemedim üzülürler diye neyse ki arkadaşlar hamile kaldı da rahat rahat söyleyebildim biri mayıs biri haziran annesi oldu

Rahatsız oluyolar demek ki bir de babaları anlasa onların rahatsız olduklarını dır dır etmezler
Evi ilk kez süpürmüştüm aylar sonra. Ama bu hafta sonu eşimden rica edicem süpürsün evi. Çok yoruluyorum benim kalp kapakçığımdan dolayı kalbim zaten hızlı çalışıyor hamilelikten dolayı da ayrı hızlı çalışıyor evi süpürürken inanılmaz yoruluyorum.

Ayy canim aynisi bana oluyor 2 3 gündür neden oluyordur ki acaba.bide ayaklarim sisiyor daha simdiden tuzlu da yememeye calisiyorum .25inde gidicem doktora daha cok var
Bol su içelim istemesek de hatta şimdi susuzum ve üşeniyorum gidip almaya kalktım şişemi doldurup geliyim

bende ananmlerin evinde asansör yok, merdivenlerde çok tıkanıorum çok yoruluyorum, kendimi çok yaşlı hissediyorum. tek tek cıkıyorum 4. kata kadar. evide süpürme dedi doktor bana yat dinlen dedi bebeğin daha yukarı çıkmamış dedi

Ben d öyle canım yaşlı hissediyorum soluk soluğa kalıyorum hemen. Allah'ım kolaylık versin. Bebişinde inşallah yukarı çıkar. Sağlıkla devam ettirsin Rabbim inşallah.

Hamilelik takviminde okumuştum kalbi sağlıklı olanlar bile daha hızlı çalışınca rahatsız hissederlermiş dikkat et madem ben yalnızım yaşadığım yerde yardımcı da alamıyorum mecburen temizlik çamaşır yemek hep kendim yapmak zorundayım şükürler olsun ki bir rahatsızlığım yok hamileliğim de rahat geçiyor

ay aynen annemlerde 4. katta eve çıkınca kendimi koltuğa zor atıyorum

Allah razı olsun benimde eşim çoook yardımcı oluyor.

Bugun de benim kontrolum var.cinsiyet kesinlesmedi.doktora gitmege istegim yok.sanki sorunla karsilasacagim gibi geliyor.bu duygudan kurtulmam lazim
Tam keyfini cikartamiyorum
Aaaa düşünme öyle 23 kasımda randevumuz merakla bekliyorum günler çabuk geçsin diye hem ne sorunu dua et sadece sağlıklıysan da şükret bebişlerimiz bizden daha güvende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…