2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çocukluğum hep kilolu geçti gençliğim de diyetlerle savaşarak üst bacağımda çatlak çok ama karnımda bir tane bile çatlağım olmadı çok şükür bu arada düşündüm de şampuan - bulaşık deterjanı - sıvı sabun dışında ürün kullanmıyorum ha bir de vazelin sürüyorum ellerime

canım aynı sıkıntı bende de var. salı günü ayrıntılı ultrasonum var. dr um aynı gün kardiyolojidende randevu al bir kontrol yapalım dedi. hatta eşim sırf bu yüzden normal doğum yapmamı kesinlikle istemiyor. sen ne düşünüyosun sezeryanmı

Sadece Maaşallah deyin de öyle diyenlere genen de geri zekalının biri bana kaç yaşındasın diye sordu söyledim maaşallah de dedim

Arkadaşlar bundan sonra bana bişey sormayın. kimsenin tribiyle ugrasamam. kusura bakmayın. doktorlarınız daha iyi bilgi verecektir mutlaka. ben sizin bebekler dusunmuyormusum çünkü.
Ben buraya bişeyler yazarken mutlaka doktorunuz söyler şöyle der gibi ifadeler yazıyorum. neyse yaaa sonuçta ben buraya soru cevaplamak için gelmedim. zaten sinirim bozuk iyice zıpladı yani
Canım kasma kendini tabii ki cevap vermek zorunda değilsin her hastanenin her doktorun uygulaması farklı olabilir dün arkadaşın mesajını ben de okudum sen sadece fikrini söylüyorsun uygulamak bize kalmış hem saçma bir soruydu bana göre hani abartılacak bir şey değil tahlil aç mı yapılacak tok mu diye
ben sezeryan öncesi doktoruma beni doğuma erken almasını açlığa dayanamadığımı söylemiştim mesela

Evde ki huzursuzluk bu ara beni de çok etkiliyor ama eşleri de anlamak lazım bu aralar hepimiz hassasız ne kadar bebiş geliyor diye sevinsek de düzenimiz hayatımız her şey değişiyor yavaş yavaş

Kızlar günaydın :) 18.haftadan hepinize selamlar teyzeleri. Detaylıya son 13 gün. Günler geçmiyor resmen. deli_mavi_59 canım o agri sizi bana da oluyor bazen ama kısa süreli bisey geçiyor sonra.
@LaBoum canim olumsuz düşünme lütfen. Çok güzel haberler alacaksın annesi. Olumlu düşün.
Hepinizi seviyorum kızlar,kırılmayalım kırmayalım birbirimizi. Hayat guzel,annelik guzel,herşey güzel olsun herşeye rağmen..

Aaaa düşünme öyle 23 kasımda randevumuz merakla bekliyorum günler çabuk geçsin diye hem ne sorunu dua et sadece sağlıklıysan da şükret bebişlerimiz bizden daha güvende
Benim de ayin 23 üne bol bol dua edelim canım birbirimize bebislerimizin sağlıklı haberlerini alırız inşallah :)

Günaydın kıslaaaarrr
Ufak tefek sıkıntılar haricinde hepimiz iyiyiz sanırım süper Arada alınganlıklar olmuş sanırım olabilir tabiki böyle şeyler. Hepimiz burda farklı karakterlere sahibiz rahatsız olduğumuz kişilere ya da konulara bir daha yazmayız olur biter. Çok fazla üzmeyelim kırmayalım birbirimizi sonuçta hepimiz can taşıyoruz etkilemeyelim böyle şeyler için minnaklarımızı

Ben de çok takıntılıyım bu aralar. En ufak şeyi bile büyütüyorum. 1-2 hafta sonra yaşanabilecek bir konuyu bile yaşanmış gibi varsayıp kafam da kuruyorum büyütüyorum. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama bu seferde kendime zarar veriyorum. Normalde de böyleyimdir hamilelikte daha beter oldum

Yarın oğluşumu göreceğim çok heyecanlıyım. Haftaya cuma günü de detaylı usg miz var.

hayırlı cumalar güzel anneler ve onların tatlı bebekleri biz sağlık ocağından geldik şimdi gebelik kartı oluşturdk tetanoz aşısı yaptırmadık ilk dozu bebeğimin hareketlerini hissedemedim daha tam benim kızım sakin galiba :) kan verdim açlık şekeri,kalsiyum,demir değerimi öğrenmek için

bizimki de önceleri önde gidiyordu şimdi haftasında cıktı.. ama sanırım normal bir durum yoksa doktorumuz birşey emin ol söylerdi.. içini ferah tut canım

merhaba kızlar. biz kontrolden geldik. maşallah oğlum iyiymiş boyu 21 cm ağırlığı 300gr olmuş. 26 kasımda detaylı ultrasona gün aldık. bu arada benim doktorum şeker yüklemesi yapmayacakmış açlık ve tokluk testi yapacağız dedi.
yolu yarıladık çok şükür. inşallah 9 ay sağlıkla mutlu ve bebeklerimizi kucağımıza alarak biter

Aaaaa yapmadılar mı aşıyı? Ben de yarın doktoruma sorucam yaptırayimmi diye ne dicek bakalım.

Maşallah miniğe. Bak bu şeker olayına sevindim senin adına. Ben de yükleme yaptırmak istemiyorum. Doktoruma zamanı gelince söylicem seninki gibi yapar heralde açlık tokluğa bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…