2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Maşallah miniğe. Bak bu şeker olayına sevindim senin adına. Ben de yükleme yaptırmak istemiyorum. Doktoruma zamanı gelince söylicem seninki gibi yapar heralde açlık tokluğa bakar.
şeker yüklemesi konusunda doktorların zorlama yapacaklarını sanmıyorum ben de sizin gibi yaptırmayı düşünmüyorum

Maşallah canım bebise yolu yarilmamissin inşallah hep iyi haberlerini alırız

şeker yüklemesi konusunda doktorların zorlama yapacaklarını sanmıyorum ben de sizin gibi yaptırmayı düşünmüyorum
sıvı olduğu için direkt kana karışıyor aniden insülini artırıyor bu da ille bakılacaksa 2 dilim baklava yeriz olur biter:)Canan Karatay da yaptırmayın şeker yüklemesi sonucu çoğu anne ve bebek hastalanıyo diyo

yaparız ama hareketini tam hissedin daha iyi olur dediler o yüzden yapmadık sanırım önümüzdeki 1hafta içinde gidrceğim tekrardan kızıma bağlı:)

Ben de öyle çok net hissetmiyorum şimdiye kadar 2 kere falan hissettim ama. Bakalım haftaya yaptırırım olmazsa.

Ben Canan Karatay'ın fikirlerine ve bilgisine güveniyorum. Yurtdışındaki bütün doktorlar Karatayla aynı şeyleri söylüyorlar. Bir tek bizim doktorlarımız kadına düşman. Onun nedeni de belli ilaç sanayimize aman bir şey olmasın, avuç avuç içelim. Bir tek Amerikada bu şeker yüklemesi zorunluymuş. Hiç anneye seçenek sunmuyorlarmış o garibime gitmişti. Onu araştıracağım.

simarik83 ben de senin gibi düşünüyorum canım Karatay konusunda

Açlık tokluk testi bana göre de mantıklı ara da en sevdiğin tatlıyı fazlaca yiyip gitmek lazım

Bizim doktorları hastalardan çok röprezantlar ziyaret ediyor

duyguevren teşekkür ederim arkadaşım doktora gittim TİT istedi dediğin gibi enfeksiyonum varmış tedavi olacağım. Ama ben kasılma diyince doğrudan progesteron iğnesi yapalım 4 hafta dedi ve ayrıca bir de progesteron oral tablet yazdı. Umarım bebeğe çok zarar vermez. Bu konuda bilimsel bilgi ne diyor? Gerçi gelişimde sıkıntı yok annesi dedi 17 cm crl 200 g ağırlık dedi 17+3 günlüğüz bugün

sevgili kadınlar kulübü anne adayları bilginiz olsun, 30 yaş ve üstü anne adaylarında rahim ağzı kanseri taramasını devlet zorunlu hale getirmiş tabi yaptırıp yaptırmamak sizin isteğinize kalmış bugün sağlık ocağında söylendi ben 30 yaşında dğlm yapılmadı

benım troıdlerım cok düşük..düşük olması bebekte sorun yaratır mı_? dahılıye her ay kontrol edelım dedı 1ay gectı gıdemedım..randevu almaya calısıyorum 23 kasıma kadar dolu ..ne yapcam bılemedım

Geçmiş olsun peki nasılsın canım? Yat etkisi vs oldu mu sende? Teşekkürler hatırlatma için tabi bizim de takip etmemiz lazım...
canım sağlık ocağında olmama rağmen özel hastane de gibi muamele gördüm saolsun çok tatlı bir hemşireydi eli de çok hafifti aşıdan çok korkarım normalde ama inan hiç hissetmedim... şişme ve ağrı yapabilir dedi hafif masaj yaparsın üstüne diye uyardı ama hiç gerek kalmadı.. böyle sorunsuz atlatmanızı dilerim

Kizlar bu şeker yüklemesi konusunda benim bilgim yok maalesef. Hiç bi fikre sahip değilim. Bana bilgi verir misiniz?Yapan doktorlar neden yapmak istiyor veya neden bazılarimiz istiyor bazilarimiz istemiyor?

hayal_masal canim tebrik ederim :) hepimize güzel haberler nasip olsun.

canım ben yaşıyorum ofiste oturup kalkarken yatakta dönerken özellikle çok acıyor internette araştırdım çatı ağrısı diyor 5. aydan sonra normalmiş..pazartesi detaylı ultrasonum var doktoruma bir soracağım sana da yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…