- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.761
Benim rapor biraz daha farkli canim biraz daha karisik gibi. Doktoruna sordub mu preeklampsi neymis
merhaba kızlar. biz kontrolden geldik. maşallah oğlum iyiymiş boyu 21 cm ağırlığı 300gr olmuş. 26 kasımda detaylı ultrasona gün aldık. bu arada benim doktorum şeker yüklemesi yapmayacakmış açlık ve tokluk testi yapacağız dedi.
yolu yarıladık çok şükür. inşallah 9 ay sağlıkla mutlu ve bebeklerimizi kucağımıza alarak biter
ben salı günü 5. ayı dolduruyorum. 6. aydan gün alıyorum. 20 haftayı dolduruyorum yani. ama hafta hesabı yapıyoruz biz sonuçta, soranlara 5 aylık diyorum, cunku kaç aylıksın diye soruyorlar :)pinar5487 benim doğumum da 1 nisan 5.aydan sonra demişsin şimdi biz kaçıncı ayda oluyoruz kafam karıştı hafta hesabı yapıorm ben nette her site farklı almış ay hesabını
Teşekkür ederim canımCanım doktorum ayrıldı bende sormadım Çarşamba günü ayrıntılıya gidicem inşallah üniversiteye o zaman sorarım dedim
Maşallah annesi ne güzel büyümüş nazar değmesin
Maşallah canım göbüşün çok tatlı duruyor
oh maşallah dünürümmerhaba kızlar. biz kontrolden geldik. maşallah oğlum iyiymiş boyu 21 cm ağırlığı 300gr olmuş. 26 kasımda detaylı ultrasona gün aldık. bu arada benim doktorum şeker yüklemesi yapmayacakmış açlık ve tokluk testi yapacağız dedi.
yolu yarıladık çok şükür. inşallah 9 ay sağlıkla mutlu ve bebeklerimizi kucağımıza alarak biter
Maşallah bebeklerinize kızlar sağlıkla büyütmüşsünüz.oh maşallah dünürüm, benim kızım senden 8 gram kiloluydu gecen gün haha boyları aynıymış. biizmde 29 kasımda detaylımız. ben doktoruma şeker yüklemesi yapcak mı yapmayacak mı hiç sormadım ama gitmenden bir kaç gün önce watsaptan sorarım. dediğin iyi oldu.aklımda kalsın.
sağol canım. sağ salim büyüsünler devamı gelsin inşallah
Amin canım benim :)sağol canım. sağ salim büyüsünler devamı gelsin inşallah
Hanımlar bugün de ben trip atacağım dün sordum ama yanıt alamadım hangi cilt ürünlerini alayım diye yanıt alamadım bunun gibi arada kaynayan çooook sorum oldu hadi bu o kadar önemli değildiama kırılıyorum ha
Başka soru soruyorum şimdiİnternette baktım ama bulamadım göğüslerim aşırı büyüdü toparlayıcı sütyenler nasıl oluyor onlardan alabilir miyiz kullanışlı olur mu ? 80 göğüsler 95 olmuş
Tamam canım sor bakalım. Ben de araştırdım vücut yavaş yavaş normal doğuma hazırlık yapıyormuş. Aman yok yapmasın normal istemiyorumcanım ben yaşıyorum ofiste oturup kalkarken yatakta dönerken özellikle çok acıyor internette araştırdım çatı ağrısı diyor 5. aydan sonra normalmiş..pazartesi detaylı ultrasonum var doktoruma bir soracağım sana da yazarım
Canim ben dermologica ve kiehls ürünlerini kullaniyorum.kiehls genelde temiz icerik ama tek tek incelemedim.benim de goguslerim cok büyüdü ama simdilik eskielrle idare ediyorum.benim arkadasimin cok büyüktür nbb toparlayici kullaniyor.hakkaten guzel ve küçük duruyor
Çocukluğum hep kilolu geçti gençliğim de diyetlerle savaşarak üst bacağımda çatlak çok ama karnımda bir tane bile çatlağım olmadı çok şükür bu arada düşündüm de şampuan - bulaşık deterjanı - sıvı sabun dışında ürün kullanmıyorum ha bir de vazelin sürüyorum ellerime
Ben d öyle canım yaşlı hissediyorum soluk soluğa kalıyorum hemen. Allah'ım kolaylık versin. Bebişinde inşallah yukarı çıkar. Sağlıkla devam ettirsin Rabbim inşallah.
ay aynen annemlerde 4. katta eve çıkınca kendimi koltuğa zor atıyorum
canım sağlık ocağında olmama rağmen özel hastane de gibi muamele gördüm saolsun çok tatlı bir hemşireydi eli de çok hafifti aşıdan çok korkarım normalde ama inan hiç hissetmedim... şişme ve ağrı yapabilir dedi hafif masaj yaparsın üstüne diye uyardı ama hiç gerek kalmadı.. böyle sorunsuz atlatmanızı dilerim
Hanımlar bugün de ben trip atacağım dün sordum ama yanıt alamadım hangi cilt ürünlerini alayım diye yanıt alamadım bunun gibi arada kaynayan çooook sorum oldu hadi bu o kadar önemli değildiama kırılıyorum ha
Başka soru soruyorum şimdiİnternette baktım ama bulamadım göğüslerim aşırı büyüdü toparlayıcı sütyenler nasıl oluyor onlardan alabilir miyiz kullanışlı olur mu ? 80 göğüsler 95 olmuş
Canimm benim goguslerim normalde de büyüktü simdi iyice kocaman oldularuzun arastirmalar sonucu baki dalyancinin lovable serisinden iki tane aldim, sarkmasina engel oluyor, kucultuyor ve toparliyor. bu donemde en buyuk cekincem sarkmasi. 24 saat kullanilabiliyor diye bunu tercih ettim ve memnunda kaldim diger sutyenlere donup bakmiyorum bile. tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?