2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
pinar5487 benim doğumum da 1 nisan 5.aydan sonra demişsin şimdi biz kaçıncı ayda oluyoruz kafam karıştı hafta hesabı yapıorm ben nette her site farklı almış ay hesabını

Benim rapor biraz daha farkli canim biraz daha karisik gibi. Doktoruna sordub mu preeklampsi neymis

Canım doktorum ayrıldı bende sormadım Çarşamba günü ayrıntılıya gidicem inşallah üniversiteye o zaman sorarım dedim

Maşallah annesi ne güzel büyümüş nazar değmesin

Günaydın hamisler hepinize bizde 20. Haftamiza girdik
Eki Görüntüle 1910085

Maşallah canım göbüşün çok tatlı duruyor

pinar5487 benim doğumum da 1 nisan 5.aydan sonra demişsin şimdi biz kaçıncı ayda oluyoruz kafam karıştı hafta hesabı yapıorm ben nette her site farklı almış ay hesabını
ben salı günü 5. ayı dolduruyorum. 6. aydan gün alıyorum. 20 haftayı dolduruyorum yani. ama hafta hesabı yapıyoruz biz sonuçta, soranlara 5 aylık diyorum, cunku kaç aylıksın diye soruyorlar :)

oh maşallah dünürüm, benim kızım senden 8 gram kiloluydu gecen gün haha boyları aynıymış. biizmde 29 kasımda detaylımız. ben doktoruma şeker yüklemesi yapcak mı yapmayacak mı hiç sormadım ama gitmenden bir kaç gün önce watsaptan sorarım. dediğin iyi oldu.aklımda kalsın.

20+2 den merhaba kızlar :)
Ben de soran olunca hafa söylüyorum ama bazen kaç aylık yani diye diretince 4 aylık diyorum. Zira biz hafta sayarken kameri ay hesabıyla sayıyoruz. Yani her ay dört hafta dolayısıyla her ay bize göre 28 gün. Ama normalde takvimde bazı aylar beş hafta oluyor öyle olunca da karışıklık oluyor :) çünkü ben beş aylık deyince oooooo Doğum Ocak'ta mı diyorlar? İçimden Allah korusun vakitlice gelsin inşallah diyorum.

Maşallah bebeklerinize kızlar sağlıkla büyütmüşsünüz.
hayal_masal

Hanımlar bugün de ben trip atacağım dün sordum ama yanıt alamadım hangi cilt ürünlerini alayım diye yanıt alamadım bunun gibi arada kaynayan çooook sorum oldu hadi bu o kadar önemli değildi ama kırılıyorum ha
Başka soru soruyorum şimdi İnternette baktım ama bulamadım göğüslerim aşırı büyüdü toparlayıcı sütyenler nasıl oluyor onlardan alabilir miyiz kullanışlı olur mu ? 80 göğüsler 95 olmuş

Canim ben dermologica ve kiehls ürünlerini kullaniyorum.kiehls genelde temiz icerik ama tek tek incelemedim.benim de goguslerim cok büyüdü ama simdilik eskielrle idare ediyorum.benim arkadasimin cok büyüktür nbb toparlayici kullaniyor.hakkaten guzel ve küçük duruyor

Tamam canım sor bakalım. Ben de araştırdım vücut yavaş yavaş normal doğuma hazırlık yapıyormuş. Aman yok yapmasın normal istemiyorum

Canım teşekkür ederim bi bakayım onlara da , arkadaşın hamile mi ? Süt geliyor bazen benden toparlayıcı sıkar mı ki ? Bende eskilerle idare ediyordum dün farkettim ki alt kısım hava da duruyor üst kısımdan taşıyor bi meme ucunu kapatmış resmen

Ben kilolu degildim canim en fazla 5 6 kg oynamisti onu verip alirken ust bacagimda hafif catlaklar olusmustu benimde. O yuzden korkuyorum catlarmiyim diye. Karnimda bisey yok cok sukur. Hamilelik baska iste karin geriliyor illaki destek bisey kullanmak ve bol su icmek gerekiyor. Tabi kimileri sansli hic bisey kullanmasa da catlamiyor:) bende cok abartmiyorum acikcasi 2 3 gunde bir suruyorum su an ilerleyen haftalarda hergun surerim tabi.

Ben d öyle canım yaşlı hissediyorum soluk soluğa kalıyorum hemen. Allah'ım kolaylık versin. Bebişinde inşallah yukarı çıkar. Sağlıkla devam ettirsin Rabbim inşallah.

ay aynen annemlerde 4. katta eve çıkınca kendimi koltuğa zor atıyorum

Bende de kalp çarpıntısı ve yorgunluk fena. Nefes nefese kalıyorum. Dün tansiyonumu ölçtüm nabzım 168 çıktı. Yattım uyumuşum. Uyandım 120 atıyordu. Yorulacak bişey de yapmamıştım. Bazen çok sıkıştırıyor kardiyolağa mı gitsem acaba bilemedim

Ayrıntılı usg'den çıktım kızlar. Her şey yolunda şükür. 25 haftada tekrar bakıcam dedi. Doktorumun yönlendirdiği bir radyoloji uzmanına geldim. Ama benim kız biraz fazla sakin. Geçen sefer cinsiyet için hareket ettirememiştik. Şimdi de kafayı gömmüş gerilere, kafasını incelemek için çok uğraştık. Annem vardı yanımda. Annesi gibi uykucu olacak bu kız diyor. İnşaallah doğunca da sakin bir Bebek olur

Senin adına sevindim canım , inşallah biz de böyle hafif güzel atlatırız ...

Canimm benim goguslerim normalde de büyüktü simdi iyice kocaman oldular uzun arastirmalar sonucu baki dalyancinin lovable serisinden iki tane aldim, sarkmasina engel oluyor, kucultuyor ve toparliyor. bu donemde en buyuk cekincem sarkmasi. 24 saat kullanilabiliyor diye bunu tercih ettim ve memnunda kaldim diger sutyenlere donup bakmiyorum bile. tavsiye ederim

Ay aynı ben bende şuan kullanıyorum onun toparlayıcı olanına bakıyordum işte seninki de toparlayıcı olan mı burda iki çeşit var biri normal penye gibi biri de toparlayıcı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…