2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Geceleri göbeğim ve belim cok kasiniyor benim ya acaba catlicak miyim diye korkmaya başladım. gunduzleri bisey yok ama gece 2 3 gibi uyaniyorum once kasinip sonra yag suruyorum psikolojik mi diye dusunmeye başladim daha gobegim pek çıkmadı çünkü. benim gibi kasinan var mi ya

Lierac , bio-oil , bebe yağı kullanıyorum canım... Sebamed ürünleri de sağlıklıymış onun da bebe yağından aldım ebebek web sitesinden ha bir de palmers'ın vücut losyonu , çatlak kremini aldım bunlar sipariş aşamasında faydasını ise doğuma kadar bilemeyeceğiz malesef. Bir tanıdığımız son 10 günde çatladı hem de baya kötü. Bol bol su içip içerden ve dışardan nemliliği desteklemek gerek
Bazen hastalık veya sevinçli mesaj arasında kalan mesajlar diğerleri daha mühim cvp beklediğinden atlanabiliyor bunu şahsi alma sakın canım tekrar sor görür cevap veririzz. Bazen mesajlar sayfa sayfa birikiyor ben aktif üyelerden biri olsam da gözden kaçıyor malesef.
Sütyen benim de almam lazım , emzirme sütyeni gibi değil de hem alttan destekli hem de yanları da toparlayıcı rahat 2 renk almak istiyorum çünkü yana doğru yayılma başladı , koltukaltımla sütyen arasında sııkışmasın sütler :)))) normalden 1 beden büyük alacağım ancak olur. Daha önce pentiden aldım bugüne kadar rahat ettim onlarla şimdi yine bakacağım.

Canım kaşınan yeri tırnağınla kaşıma elinle ovala.. Öyle duydum. Tenine çizikler atacak şekilde hunharca bir kaşıma yapma yani :))) krem sür bol bol.. Kuruyunca kaşınabilir..

Ay aynı ben bende şuan kullanıyorum onun toparlayıcı olanına bakıyordum işte seninki de toparlayıcı olan mı burda iki çeşit var biri normal penye gibi biri de toparlayıcı olan
Toparlayici olani kullaniyorum canim ben. vucut isisini diklestirmek ve toparlamak icin tekrar goguslere veriyormus alirken oyle dediler

yaparız ama hareketini tam hissedin daha iyi olur dediler o yüzden yapmadık sanırım önümüzdeki 1hafta içinde gidrceğim tekrardan kızıma bağlı:)
Öğlen arası için işten çıktım sağlık ocağından hemşirem aradı. Gel tetanozu yapalım dedi. Dedim ben daha hissetmiyorum tam olarak. 19. haftadasın oturup öyle tekme bekleme eğer seyirme varsa yeterli dedi. Bende seyirme hissediyordum ama gaz falan sanıyordum meğerse bebişmiş o. Neyse biraz önce tetanozumu oldum ben . 2 doz yapıcaz 3 sene koruyacak bizim için yeterli dedi. 12 aralıkta 2. doz için tekrar gidicem.

Gözünaydın canım, kızımız sakinnn oh maşallah uykuları da böyle güzel olur inşallah doğduğunda Ben de merak ediyordum ayrıntılıya giren olacak mı diye... Bizimki de haftaya bugünnn... Çok heyecanlıyım..

Canım kaşınan yeri tırnağınla kaşıma elinle ovala.. Öyle duydum. Tenine çizikler atacak şekilde hunharca bir kaşıma yapma yani :))) krem sür bol bol.. Kuruyunca kaşınabilir..
Ona dikkat edeyim o zaman gece uyku sersemi Allah ne verdiyse kasiyor olabilirim kremleri de iki uc gunde bir suruyodum her gun surmeye baslama zamani geldi sanirimm :)

Canım ben sorunu kaçırmışım. Ben pentiden aldım emzirme sütyeni giyiyorum artık. Daha rahat baleni falan yok. Bazıları bra tercih ediyorlar victoria secretta ve osho da varmış. Diğerleri polyester oluyor terliyorum ben. Cilt olarak hangi ürünü sordun bilemedim ama ben sebamed ve yves roche harici bir şey kullanmıyorum cilt, şampuan ve duş jeli olarak. Bir de çatlaklar için lierac. Sevgiler,

ben çok kaşınıyorum canım ama göbeğim baya baya çıktı :) bebe yağı sürüp hafif masaj yapıyorum iyi geliyor

Sana sezen aksu'dan geri dön geri dön şarkısınıı gönderiyorummmm ya nereye yaaaa hemen geri gel Bir kişiye kızıp tüm nisan annelerine arkanı dönmek olmazzz... Ben senin uyarılarını yorumlarını mesajlarını istiyorum banane!
Sen olmasaydın çocuğum paraben denizinde tek küreğini kaybetmiş bir sandalda akıntıda sürükleniyor olurduuuu :) superteyze'sin sen. Bir yere gitmek yok... Bu mesajla seni geri getirmek için yolu yarıladığımı umut ediyorum.

Mutlaka git benim de aşırı düşüktü 0,01 ve doktor hemen tedaviye başladı 2 aydır hap içiyorum bi şey olabilir de olmayabilir de ama bebek önemli olduğu için tedavi olmak zorundasın bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir,ayrıca sende aşırı yorgunluk yapar

Canım peki göğüslerine sürüyor Musun aldıklarını memeler de büyüyor çatlar diye en çok ordan korkuyorum ben. Sütyen penti çok kullanırdım ama burda beden ve istediğimi bulamıyorum internetten de almaya cesaretim Yok

Toparlayici olani kullaniyorum canim ben. vucut isisini diklestirmek ve toparlamak icin tekrar goguslere veriyormus alirken oyle dediler

Teşekkür ederim canım bakacağım tekrardan bugün

Çatlak önleyici olanı göğüslerine sürüyormusun bir de yves roche cilt temizleyicisi mi ? Sevgiler saygılar :))

Canım ben yurt dışından bir krem bir yağ aldım onlar da bitince lierac alacağım

Hayirli cumalar hanimlar
Rabbim tüm sıkıntıda olanlara ferahlik versin,hastalara şifa dertlilere deva,bebis bekleyenlere hayirlisindan bizim gibi hamişlere de sag salim evlatlarimiza kavuşmayi buyutmeyi uzun ömürlü hayirli evlatlar nasip etsin amiiin.sizde diyin icinizden
Malum bolgemizin ön kemigi var ya pubik deniyor ona o belli aylardan sonra yavas yavas rabbim hazirliyormus birbirinden ayriliyormus bayanlar doguma hazirlik.ben ilkinde de öyle olmustum yapi galiba.hatta ilk zamanlar yururken bile cok acirdi ayagimi kaldiramazdim.simdide oldu Allahtan hafifledi biraz.dogum yapiyosun aninda geciyo yada benim oyle oldu hele de son aylar bebekte baski yaptikca sormayin gitsin.cok fena olursa doktorlar korse oneriyo ama cok da yapcak bisi yok krem veriyolar bazen dinlen uzan diyolarbide benim kuyruk sokumu hasarli kucukken carpmistim o da sert yere yada fazla oturayim kalkmasi işkence oluyi bazen ruyama bile giriyo acısı sonra bide bel fitigim var bide epidurali yiyince iyice kaskati oldum.yani omurga sistemi benden sorulurAllah beterinden korusun.
Sonracıma gögüsler icin sonradan sarkmamasi icin asil simdi dikkat etmemiz gerekiyomus destekleme onemliymis yani iyi bi camasir gerekiyo ama ben malesef eve gelince foraaaabenim 75 c kucuktu sarkma yasamadim bundan sonra nolur bilmem
Sonracima bide bi arkadas uzulmus erken hamile kalmasina laf edenler oluyomus aklima bizim arkadasin cevabi geldi
Arkadasin yasi baya buyuktu 4.cocuguna hamileydi ama bizden bile sakladi biz 7 aylikken falan ogrendik bol giyiniyodu bide cocugun ahlaki acisindan büyük zatlar bebegin edebi acisindan gizlenmesini önerirlermis dikkt eden biriydi kisacasi.Velisinin biri gelmis aaaa hocam hangi ara oldu? diye sormus bizim hocada neye ugradigini sasirmis sinirlenmis o da iste o ara oldu demis imalıbosverin takmayin hanımlar bazen oluyo oyle seyler.

Benim doktorum da ayni sekilde soyledi ben şeker yükleme yapmicam dedi ara ara açlık tokluk şekerlerine bakcam dedi ben de çok mutlu oldum çünkü istemiyordum. artık doktorlarda bunun zararının farkında çok güzel bişey.

Çok tatlı bir his gerçekten o kadar ayrıntılı görmek, heyecanla beklemeye değer canım

gözün aydın canım benim de pazartesi günü senin gibi güzel haberlerle çıkarım inşallah

Kızlar az önce dayanamadım morhipodan iki tane cici aldım kızıma. Kargoda bedavaydı boyner indirimden aldım. Yarında marmara foruma gidicez. Joker baby, mothercare ve ebebeğe gidicez. Hepsi bir arada yorulmadan bakıcam herşeye. Bu mağzaların yanyana olmaları için avm araştırması yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…