- 6 Ocak 2015
- 356
- 647
- 33
- 36
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.781
Hanımlar bugün de ben trip atacağım dün sordum ama yanıt alamadım hangi cilt ürünlerini alayım diye yanıt alamadım bunun gibi arada kaynayan çooook sorum oldu hadi bu o kadar önemli değildiama kırılıyorum ha
Başka soru soruyorum şimdiİnternette baktım ama bulamadım göğüslerim aşırı büyüdü toparlayıcı sütyenler nasıl oluyor onlardan alabilir miyiz kullanışlı olur mu ? 80 göğüsler 95 olmuş
Geceleri göbeğim ve belim cok kasiniyor benim ya acaba catlicak miyim diye korkmaya başladım. gunduzleri bisey yok ama gece 2 3 gibi uyaniyorum once kasinip sonra yag suruyorumpsikolojik mi diye dusunmeye başladim daha gobegim pek çıkmadı çünkü. benim gibi kasinan var mi ya
Toparlayici olani kullaniyorum canim ben. vucut isisini diklestirmek ve toparlamak icin tekrar goguslere veriyormus alirken oyle dedilerAy aynı ben bende şuan kullanıyorum onun toparlayıcı olanına bakıyordum işte seninki de toparlayıcı olan mı burda iki çeşit var biri normal penye gibi biri de toparlayıcı olan
Öğlen arası için işten çıktım sağlık ocağından hemşirem aradı. Gel tetanozu yapalım dedi. Dedim ben daha hissetmiyorum tam olarak. 19. haftadasın oturup öyle tekme bekleme eğer seyirme varsa yeterli dedi. Bende seyirme hissediyordum ama gaz falan sanıyordum meğerse bebişmiş o. Neyse biraz önce tetanozumu oldum benyaparız ama hareketini tam hissedin daha iyi olur dediler o yüzden yapmadık sanırım önümüzdeki 1hafta içinde gidrceğim tekrardan kızıma bağlı:)
Ayrıntılı usg'den çıktım kızlar. Her şey yolunda şükür. 25 haftada tekrar bakıcam dedi. Doktorumun yönlendirdiği bir radyoloji uzmanına geldim. Ama benim kız biraz fazla sakin. Geçen sefer cinsiyet için hareket ettirememiştik. Şimdi de kafayı gömmüş gerilere, kafasını incelemek için çok uğraştık. Annem vardı yanımda. Annesi gibi uykucu olacak bu kız diyor. İnşaallah doğunca da sakin bir Bebek olur
Ona dikkat edeyim o zaman gece uyku sersemi Allah ne verdiyse kasiyor olabilirimCanım kaşınan yeri tırnağınla kaşıma elinle ovala.. Öyle duydum. Tenine çizikler atacak şekilde hunharca bir kaşıma yapma yani :))) krem sür bol bol.. Kuruyunca kaşınabilir..
Canım ben sorunu kaçırmışım. Ben pentiden aldım emzirme sütyeni giyiyorum artık. Daha rahat baleni falan yok. Bazıları bra tercih ediyorlar victoria secretta ve osho da varmış. Diğerleri polyester oluyor terliyorum ben. Cilt olarak hangi ürünü sordun bilemedim ama ben sebamed ve yves roche harici bir şey kullanmıyorum cilt, şampuan ve duş jeli olarak. Bir de çatlaklar için lierac. Sevgiler,Hanımlar bugün de ben trip atacağım dün sordum ama yanıt alamadım hangi cilt ürünlerini alayım diye yanıt alamadım bunun gibi arada kaynayan çooook sorum oldu hadi bu o kadar önemli değildiama kırılıyorum ha
Başka soru soruyorum şimdiİnternette baktım ama bulamadım göğüslerim aşırı büyüdü toparlayıcı sütyenler nasıl oluyor onlardan alabilir miyiz kullanışlı olur mu ? 80 göğüsler 95 olmuş
ben çok kaşınıyorum canım ama göbeğim baya baya çıktı :) bebe yağı sürüp hafif masaj yapıyorum iyi geliyorGeceleri göbeğim ve belim cok kasiniyor benim ya acaba catlicak miyim diye korkmaya başladım. gunduzleri bisey yok ama gece 2 3 gibi uyaniyorum once kasinip sonra yag suruyorumpsikolojik mi diye dusunmeye başladim daha gobegim pek çıkmadı çünkü. benim gibi kasinan var mi ya
Hanımlar günaydın herkese:)
Bizim buradaki amacımız nedir? Tatlı tatlı sohbet ediyoruz, birbirimizi bilgilendiriyoruz, burada herkes birbirinden çok şey öğrendi ve öğrenmeye devam ediyor. Ben hep kibar konuştuğumı düşünüyorum. Ama buradaduyguevren in direk bana söylemiş olduğu "kimsenin tribini çekemem" çok yanlış olmuş. Benim yazdığım şey çok kibarcaydı. Herkes eşiyle, ailesiyle, patronuyla vs tartışıyor ama buraya gelip dertleşiyoruz. Sinirlenip öyle şeyler yazmıyoruz. Biraz ayıpladım. Neyse bende artık kimseye birşey yazmam uyarmam.
Hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum, kendinize bebişlerinize çok dikkat edin. Çok öpüyorum hepinizi
Mutlaka git benim de aşırı düşüktü 0,01 ve doktor hemen tedaviye başladı 2 aydır hap içiyorum bi şey olabilir de olmayabilir de ama bebek önemli olduğu için tedavi olmak zorundasın bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir,ayrıca sende aşırı yorgunluk yaparbenım troıdlerım cok düşük..düşük olması bebekte sorun yaratır mı_? dahılıye her ay kontrol edelım dedı 1ay gectı gıdemedım..randevu almaya calısıyorum 23 kasıma kadar dolu ..ne yapcam bılemedım
Lierac , bio-oil , bebe yağı kullanıyorum canım... Sebamed ürünleri de sağlıklıymış onun da bebe yağından aldım ebebek web sitesinden ha bir de palmers'ın vücut losyonu , çatlak kremini aldım bunlar sipariş aşamasında faydasını ise doğuma kadar bilemeyeceğiz malesef. Bir tanıdığımız son 10 günde çatladı hem de baya kötü. Bol bol su içip içerden ve dışardan nemliliği desteklemek gerek
Bazen hastalık veya sevinçli mesaj arasında kalan mesajlar diğerleri daha mühim cvp beklediğinden atlanabiliyor bunu şahsi alma sakın canım tekrar sor görür cevap veririzz. Bazen mesajlar sayfa sayfa birikiyor ben aktif üyelerden biri olsam da gözden kaçıyor malesef.
Sütyen benim de almam lazım , emzirme sütyeni gibi değil de hem alttan destekli hem de yanları da toparlayıcı rahat 2 renk almak istiyorum çünkü yana doğru yayılma başladı , koltukaltımla sütyen arasında sııkışmasın sütler :)))) normalden 1 beden büyük alacağım ancak olur. Daha önce pentiden aldım bugüne kadar rahat ettim onlarla şimdi yine bakacağım.
Toparlayici olani kullaniyorum canim ben. vucut isisini diklestirmek ve toparlamak icin tekrar goguslere veriyormus alirken oyle dediler
Canım ben sorunu kaçırmışım. Ben pentiden aldım emzirme sütyeni giyiyorum artık. Daha rahat baleni falan yok. Bazıları bra tercih ediyorlar victoria secretta ve osho da varmış. Diğerleri polyester oluyor terliyorum ben. Cilt olarak hangi ürünü sordun bilemedim ama ben sebamed ve yves roche harici bir şey kullanmıyorum cilt, şampuan ve duş jeli olarak. Bir de çatlaklar için lierac. Sevgiler,
Canım ben yurt dışından bir krem bir yağ aldım onlar da bitince lierac alacağımHanımlar bugün de ben trip atacağım dün sordum ama yanıt alamadım hangi cilt ürünlerini alayım diye yanıt alamadım bunun gibi arada kaynayan çooook sorum oldu hadi bu o kadar önemli değildiama kırılıyorum ha
Benim doktorum da ayni sekilde soyledi ben şeker yükleme yapmicam dedi ara ara açlık tokluk şekerlerine bakcam dedi ben de çok mutlu oldum çünkü istemiyordum. artık doktorlarda bunun zararının farkında çok güzel bişey.merhaba kızlar. biz kontrolden geldik. maşallah oğlum iyiymiş boyu 21 cm ağırlığı 300gr olmuş. 26 kasımda detaylı ultrasona gün aldık. bu arada benim doktorum şeker yüklemesi yapmayacakmış açlık ve tokluk testi yapacağız dedi.
yolu yarıladık çok şükür. inşallah 9 ay sağlıkla mutlu ve bebeklerimizi kucağımıza alarak biter
Çok tatlı bir his gerçekten o kadar ayrıntılı görmek, heyecanla beklemeye değer canımGözünaydın canım, kızımız sakinnn oh maşallah uykuları da böyle güzel olur inşallah doğduğundaBen de merak ediyordum ayrıntılıya giren olacak mı diye... Bizimki de haftaya bugünnn... Çok heyecanlıyım..
gözün aydın canım benim de pazartesi günü senin gibi güzel haberlerle çıkarım inşallahAyrıntılı usg'den çıktım kızlar. Her şey yolunda şükür. 25 haftada tekrar bakıcam dedi. Doktorumun yönlendirdiği bir radyoloji uzmanına geldim. Ama benim kız biraz fazla sakin. Geçen sefer cinsiyet için hareket ettirememiştik. Şimdi de kafayı gömmüş gerilere, kafasını incelemek için çok uğraştık. Annem vardı yanımda. Annesi gibi uykucu olacak bu kız diyor. İnşaallah doğunca da sakin bir Bebek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?