2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım bence ihmal etme git bende gideceğim. doğum için çok önemli bir faktör çünkü..
ayy ne kadar güzel ne kadar sürdü canım uzun uzun görmüşsündür kızını
offf benimkide salı günü çok heyecanlıyım bende

Lierac'ı okudum arkasını göğse sürülebiliyor (görseldeki breast göğüs oluyor) ucuna gelmeyecek şekilde sürüyorum, bio oil de sürüyorum ama korkuyorum ondan çünkü tüyleri besliyor arttırıyor gibi geliyor :)))) karnımda minik bir maki örtüsü oldu göğsümde de istemem :)))
Lierac krem açılıştan itibaren 6 ay kullanın diyor ona da dikkat edin

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 76

Canım 1 saat sürdü aralarda kalktım yürüdüm hareket etsin diye. Gerçekten çok tatlı bir heyecan. Parmaklarına kadar görüyorsun tek tek. Yüzünü birazcık görebildik pozisyonu çok el vermedi ama ağzını burnunu gözlerini kulaklarını gördük

pinar5487 benim doğumum da 1 nisan 5.aydan sonra demişsin şimdi biz kaçıncı ayda oluyoruz kafam karıştı hafta hesabı yapıorm ben nette her site farklı almış ay hesabını
Canım 19 hafta 6 günlük benim hesabıma göre ama bebeğin gelişimi önden gidebiliyor benim en son ki ultrasonum da 4 gün ilerdeydi gelişimi

Oyyy cimcime güle güle sağlıklı günlerde giysin ne de yakışırr pembiş pembiş :)))
Bize de dün teyzemizden hediye geldiiii

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 83
gözün aydın canım herseyin yolunda olmsına cok sevindim. darısı bizim başımıza inşallah

Oyyy cimcime güle güle sağlıklı günlerde giysin ne de yakışırr pembiş pembiş :)))
Bize de dün teyzemizden hediye geldiiii
senin bebişde güle güle giyinsin inşallah saglıkla giyinsin cicişlerini :) bende cok beğeerek aldım ikiside kadife diye aldım :) kalın olsun kızım üşümesin mart nisanda :)

Merhaba kızlar. Cicileriniz cok güzel :) Rabbim saģlıkla giymesini nasip etsin meleklerimize.
Size bisey danısacagim. Benim kızım 16+4 günlük. iki gundur karnima agrılar giriyor cok surmuyor sonra tekrar oluyor. Sebebi rahmin buyumesi olabilirmi? sizde de olmusmuydu bu haftalarda acaba.
Birde bende kabızlık sorunu var. acaba gaz agrisi da olabilirmi?

Hanımlar benim birkaç haftadır aşırı dudaklarım ve ağzım,boğazım kuruyor..Sürekli su içiyorum.Gece bile kalkıp su içiyorum.Elimde su şişesi ile gezer oldum.Dün kontrolde doktora söyledim şeker olabilir dedi.Açlık ve tokluk şeker tahlili istedi.Dün kahvaltı yaptığım için test olamadım.Bu Sabah aç gidip kan verdim,sonra kahvaltı yapıp 1 saat sonra tekrar kan verdim.Kimseyi endişelendirmek istemem ama böyle şikayetleriniz varsa aklınızda bulunsun.Doktorunuza söyleyin mutlaka.

Benım gecen ay 0,16 cıkmıstı.. serbest T3 ve T4 sevıyeleri normaldi.doktor her ay yapalım demişti..ben de hıc yorgunluk olmadı..neyse onumuzdekı hafta randevu alayım olmadı başka doktordan..saol arkadasım :)

gözün aydın canım benim de pazartesi günü senin gibi güzel haberlerle çıkarım inşallah

gözün aydın canım herseyin yolunda olmsına cok sevindim. darısı bizim başımıza inşallah

Sağ olun kızlar darısı başınıza inşaallah

Evet canım 17. Haftadan beri ağrı , sancıma , kasılma oluyor (küçük tuvalet sırasında) . Ben de evham yapıp koşarak tit yaptırdım temiz çıktı doktorumu aradımm çok normal rahim büyüyor dedi ve gerçekten 2 haftadır karnım gözle görünür büyüdü... Doktor kanaman olmadığı sürece korkma dedi. Şayet farklı bir sıkıntı eşlik etmiyorsa normal kabul ediliyor

Benım gecen ay 0,16 cıkmıstı.. serbest T3 ve T4 sevıyeleri normaldi.doktor her ay yapalım demişti..ben de hıc yorgunluk olmadı..neyse onumuzdekı hafta randevu alayım olmadı başka doktordan..saol arkadasım :)
Aynıyız canım benim de t3 t4 normal ,beni fena etkiledi saçlarım döküldü ve aşırı yorgunluk oldu muhtemelen propycil verir canım tadı da berbat

Benim de sadece dudağım kuruyor bazen ama hava değişimlerinden de olabilir diye düşünmüştüm , önceden de bu mevsimlerde olurdu. Kuruluk şeker belirtisi miymiş? İnşallah çıkmaz canım şeker , tedbir için istenmiştir belki de.

sg26 canim ağız kurulugu bende de var. Normalde çok az su içen ben gebelikten beri 3 litre falan içiyorum. Gebeligi ogrendigimden beri kullandığım progestana bağlıyorum bunu. çünkü sadece 1 hafta kullanmadım baya azalmıştı o kuruluk. Kullandigin boyle bir ilac var mi? O ilacinda böyle bir yan etkisi olmuş olabilir. Kan tahlilimi düzenli yaptırıyorum gebelikten beri ama bisey çıkmadı şükür. Bugünde alıcam sonucumu bakalım inşallah yine bişey çıkmaz.

Dudaktan ziyade sanırım ağzım ve boğazım sürekli kuruduğu ve çok su içiyorum dediğim için istedi.Bunlar şeker belirtisi olabilirmiş.Az önce baktım sonuçlarım çıkmış.Rapora göre çıkan sonuçlar referans aralığına göre normal gibi görünüyor.Haftaya dr.göstericem umarım bir sorun yoktur.

Cnm evet suruyorum. Cilt temizleyicisi sebamed sabun cnm. Cildim yagli benim. Uzerine sebamed nemlendirici. Yves roche parfum dus jeli ruj.

Canim tit derken o ne oluyor :)
Kanamam yok cok sukur. Insallah benimde oyledir canim. 17 sinde kontrolum var . yoksa kafamda kurup durucam gibi kontrole kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…