- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.801
canım bence ihmal etme git bende gideceğim. doğum için çok önemli bir faktör çünkü..Bende de kalp çarpıntısı ve yorgunluk fena. Nefes nefese kalıyorum. Dün tansiyonumu ölçtüm nabzım 168 çıktı. Yattım uyumuşum. Uyandım 120 atıyordu. Yorulacak bişey de yapmamıştım. Bazen çok sıkıştırıyor kardiyolağa mı gitsem acaba bilemedim
ayy ne kadar güzel ne kadar sürdü canım uzun uzun görmüşsündür kızınıAyrıntılı usg'den çıktım kızlar. Her şey yolunda şükür. 25 haftada tekrar bakıcam dedi. Doktorumun yönlendirdiği bir radyoloji uzmanına geldim. Ama benim kız biraz fazla sakin. Geçen sefer cinsiyet için hareket ettirememiştik. Şimdi de kafayı gömmüş gerilere, kafasını incelemek için çok uğraştık. Annem vardı yanımda. Annesi gibi uykucu olacak bu kız diyor. İnşaallah doğunca da sakin bir Bebek olur
offf benimkide salı günü çok heyecanlıyım bendefeministic Cnm ne kadar sürdü ayrıntılı ultrason nasıl bir his, çok mu yakından görülüyor?. Benimki (radyoloji uzmanının yapacağı) nasipse pzt. Heyecan yaptım. Kadın doğumcunun bakması 10-15 dk filan sürmüştü.
Canım peki göğüslerine sürüyor Musun aldıklarını memeler de büyüyor çatlar diye en çok ordan korkuyorum ben. Sütyen penti çok kullanırdım ama burda beden ve istediğimi bulamıyorum internetten de almaya cesaretim Yok
Teşekkür ederim canım bakacağım tekrardan bugün
Çatlak önleyici olanı göğüslerine sürüyormusun bir de yves roche cilt temizleyicisi mi ? Sevgiler saygılar :))
feministic Cnm ne kadar sürdü ayrıntılı ultrason nasıl bir his, çok mu yakından görülüyor?. Benimki (radyoloji uzmanının yapacağı) nasipse pzt. Heyecan yaptım. Kadın doğumcunun bakması 10-15 dk filan sürmüştü.
Canım 19 hafta 6 günlük benim hesabıma göre ama bebeğin gelişimi önden gidebiliyor benim en son ki ultrasonum da 4 gün ilerdeydi gelişimipinar5487 benim doğumum da 1 nisan 5.aydan sonra demişsin şimdi biz kaçıncı ayda oluyoruz kafam karıştı hafta hesabı yapıorm ben nette her site farklı almış ay hesabını
Kızlar az önce dayanamadım morhipodan iki tane cici aldım kızıma. Kargoda bedavaydı boyner indirimden aldım. Yarında marmara foruma gidicez. Joker baby, mothercare ve ebebeğe gidicez. Hepsi bir arada yorulmadan bakıcam herşeye. Bu mağzaların yanyana olmaları için avm araştırması yaptım :) Eki Görüntüle 1910106 Eki Görüntüle 1910107
gözün aydın canım herseyin yolunda olmsına cok sevindim. darısı bizim başımıza inşallahAyrıntılı usg'den çıktım kızlar. Her şey yolunda şükür. 25 haftada tekrar bakıcam dedi. Doktorumun yönlendirdiği bir radyoloji uzmanına geldim. Ama benim kız biraz fazla sakin. Geçen sefer cinsiyet için hareket ettirememiştik. Şimdi de kafayı gömmüş gerilere, kafasını incelemek için çok uğraştık. Annem vardı yanımda. Annesi gibi uykucu olacak bu kız diyor. İnşaallah doğunca da sakin bir Bebek olur
senin bebişde güle güle giyinsin inşallah saglıkla giyinsin cicişlerini :)Oyyy cimcime güle güle sağlıklı günlerde giysin ne de yakışırr pembiş pembiş :)))
Bize de dün teyzemizden hediye geldiiii
aynen canım bende 5 aylık diyorum hafta söylediğim de yani kaç aylık diyorlar tekrar :)ben salı günü 5. ayı dolduruyorum. 6. aydan gün alıyorum. 20 haftayı dolduruyorum yani. ama hafta hesabı yapıyoruz biz sonuçta, soranlara 5 aylık diyorum, cunku kaç aylıksın diye soruyorlar :)
Benım gecen ay 0,16 cıkmıstı.. serbest T3 ve T4 sevıyeleri normaldi.doktor her ay yapalım demişti..ben de hıc yorgunluk olmadı..neyse onumuzdekı hafta randevu alayım olmadı başka doktordan..saol arkadasım :)Mutlaka git benim de aşırı düşüktü 0,01 ve doktor hemen tedaviye başladı 2 aydır hap içiyorum bi şey olabilir de olmayabilir de ama bebek önemli olduğu için tedavi olmak zorundasın bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir,ayrıca sende aşırı yorgunluk yapar
gözün aydın canım benim de pazartesi günü senin gibi güzel haberlerle çıkarım inşallah
canım bence ihmal etme git bende gideceğim. doğum için çok önemli bir faktör çünkü..
ayy ne kadar güzel ne kadar sürdü canım uzun uzun görmüşsündür kızını
offf benimkide salı günü çok heyecanlıyım bende
gözün aydın canım herseyin yolunda olmsına cok sevindim. darısı bizim başımıza inşallah
Merhaba kızlar. Cicileriniz cok güzel :) Rabbim saģlıkla giymesini nasip etsin meleklerimize.
Size bisey danısacagim. Benim kızım 16+4 günlük. iki gundur karnima agrılar giriyor cok surmuyor sonra tekrar oluyor. Sebebi rahmin buyumesi olabilirmi? sizde de olmusmuydu bu haftalarda acaba.
Birde bende kabızlık sorunu var. acaba gaz agrisi da olabilirmi?
Aynıyız canım benim de t3 t4 normal ,beni fena etkiledi saçlarım döküldü ve aşırı yorgunluk oldu muhtemelen propycil verir canım tadı da berbatBenım gecen ay 0,16 cıkmıstı.. serbest T3 ve T4 sevıyeleri normaldi.doktor her ay yapalım demişti..ben de hıc yorgunluk olmadı..neyse onumuzdekı hafta randevu alayım olmadı başka doktordan..saol arkadasım :)
Hanımlar benim birkaç haftadır aşırı dudaklarım ve ağzım,boğazım kuruyor..Sürekli su içiyorum.Gece bile kalkıp su içiyorum.Elimde su şişesi ile gezer oldum.Dün kontrolde doktora söyledim şeker olabilir dedi.Açlık ve tokluk şeker tahlili istedi.Dün kahvaltı yaptığım için test olamadım.Bu Sabah aç gidip kan verdim,sonra kahvaltı yapıp 1 saat sonra tekrar kan verdim.Kimseyi endişelendirmek istemem ama böyle şikayetleriniz varsa aklınızda bulunsun.Doktorunuza söyleyin mutlaka.
Benim de sadece dudağım kuruyor bazen ama hava değişimlerinden de olabilir diye düşünmüştüm , önceden de bu mevsimlerde olurdu. Kuruluk şeker belirtisi miymiş? İnşallah çıkmaz canım şeker , tedbir için istenmiştir belki de.
Cnm evet suruyorum. Cilt temizleyicisi sebamed sabun cnm. Cildim yagli benim. Uzerine sebamed nemlendirici. Yves roche parfum dus jeli ruj.Canım peki göğüslerine sürüyor Musun aldıklarını memeler de büyüyor çatlar diye en çok ordan korkuyorum ben. Sütyen penti çok kullanırdım ama burda beden ve istediğimi bulamıyorum internetten de almaya cesaretim Yok
Teşekkür ederim canım bakacağım tekrardan bugün
Çatlak önleyici olanı göğüslerine sürüyormusun bir de yves roche cilt temizleyicisi mi ? Sevgiler saygılar :))
Canim tit derken o ne oluyor :)Evet canım 17. Haftadan beri ağrı , sancıma , kasılma oluyor (küçük tuvalet sırasında) . Ben de evham yapıp koşarak tit yaptırdım temiz çıktı doktorumu aradımm çok normal rahim büyüyor dedi ve gerçekten 2 haftadır karnım gözle görünür büyüdü... Doktor kanaman olmadığı sürece korkma dedi. Şayet farklı bir sıkıntı eşlik etmiyorsa normal kabul ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?