- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.821
Masallah masallahCanım 1 saat sürdü aralarda kalktım yürüdüm hareket etsin diye. Gerçekten çok tatlı bir heyecan. Parmaklarına kadar görüyorsun tek tek. Yüzünü birazcık görebildik pozisyonu çok el vermedi ama ağzını burnunu gözlerini kulaklarını gördük
Canım benim ya sen nasıl tatlısınSana sezen aksu'dan geri dön geri dön şarkısınıı gönderiyorummmm ya nereye yaaaa hemen geri gelBir kişiye kızıp tüm nisan annelerine arkanı dönmek olmazzz... Ben senin uyarılarını yorumlarını mesajlarını istiyorum banane!
Sen olmasaydın çocuğum paraben denizinde tek küreğini kaybetmiş bir sandalda akıntıda sürükleniyor olurduuuu :) superteyze'sin sen. Bir yere gitmek yok... Bu mesajla seni geri getirmek için yolu yarıladığımı umut ediyorum.
Tit tam idrar tahlili canım kısaltmasıCanim tit derken o ne oluyor :)
Kanamam yok cok sukur. Insallah benimde oyledir canim. 17 sinde kontrolum var . yoksa kafamda kurup durucam gibi kontrole kadar
Ay bi dakka cilt ürünleri dedinmi orda durHanımlar bugün de ben trip atacağım dün sordum ama yanıt alamadım hangi cilt ürünlerini alayım diye yanıt alamadım bunun gibi arada kaynayan çooook sorum oldu hadi bu o kadar önemli değildiama kırılıyorum ha
Başka soru soruyorum şimdiİnternette baktım ama bulamadım göğüslerim aşırı büyüdü toparlayıcı sütyenler nasıl oluyor onlardan alabilir miyiz kullanışlı olur mu ? 80 göğüsler 95 olmuş
Ayyy gozunaydın canımm darısı başıma pazartesi günü ayrıntılımmcanım bence ihmal etme git bende gideceğim. doğum için çok önemli bir faktör çünkü..
ayy ne kadar güzel ne kadar sürdü canım uzun uzun görmüşsündür kızını
offf benimkide salı günü çok heyecanlıyım bende
Ya böyle ayrıntılı ultrason haberleri alalım! Çok çok sevindim benim tüm kabusum ayrıntılı ultrasonAyrıntılı usg'den çıktım kızlar. Her şey yolunda şükür. 25 haftada tekrar bakıcam dedi. Doktorumun yönlendirdiği bir radyoloji uzmanına geldim. Ama benim kız biraz fazla sakin. Geçen sefer cinsiyet için hareket ettirememiştik. Şimdi de kafayı gömmüş gerilere, kafasını incelemek için çok uğraştık. Annem vardı yanımda. Annesi gibi uykucu olacak bu kız diyor. İnşaallah doğunca da sakin bir Bebek olur
Ya böyle ayrıntılı ultrason haberleri alalım! Çok çok sevindim benim tüm kabusum ayrıntılı ultrasonherşey inceleniyor gerçekten ayrıntılıda kötü birşey çıkmadıysa herşey yolunda bebişin sapasağlam demektir. Benim ilk hamileliğimde ayrıntılıdan sonra hayatım alt üst olmuştu. O yüzden böyle haberler alınca çok seviniyorum. Burada ilk ayrıntılıya giren sensin galiba darısı biz daha girmeyenlerim başına:)
Hımm anladım canım. bende isteyim ozaman doktorumdan gidince. cok tesekkur ederim ilgine :)Tit tam idrar tahlili canım kısaltması
Özele yazayım canım tamam bakiyorumduyguevren benden sana iyi mesajlar var ama bir de sıkıntım var bakar mısın kaşıntıdan öleceğim simdi
Rica ederim canım çok çok geçmiş olsunduyguevren teşekkür ederim arkadaşım doktora gittim TİT istedi dediğin gibi enfeksiyonum varmış tedavi olacağım. Ama ben kasılma diyince doğrudan progesteron iğnesi yapalım 4 hafta dedi ve ayrıca bir de progesteron oral tablet yazdı. Umarım bebeğe çok zarar vermez. Bu konuda bilimsel bilgi ne diyor? Gerçi gelişimde sıkıntı yok annesi dedi 17 cm crl 200 g ağırlık dedi 17+3 günlüğüz bugün
benimle ilgilenen hemşire de öle çok tatlıydı çok ilgilendi saolsun:)canım sağlık ocağında olmama rağmen özel hastane de gibi muamele gördüm saolsun çok tatlı bir hemşireydi eli de çok hafifti aşıdan çok korkarım normalde ama inan hiç hissetmedim... şişme ve ağrı yapabilir dedi hafif masaj yaparsın üstüne diye uyardı ama hiç gerek kalmadı.. böyle sorunsuz atlatmanızı dilerim
ben de bikaç kez hissettim yer değiştiriyor gibi geldi bana gaz da olabilir diye emin olamadım:)Öğlen arası için işten çıktım sağlık ocağından hemşirem aradı. Gel tetanozu yapalım dedi. Dedim ben daha hissetmiyorum tam olarak. 19. haftadasın oturup öyle tekme bekleme eğer seyirme varsa yeterli dedi. Bende seyirme hissediyordum ama gaz falan sanıyordum meğerse bebişmiş o. Neyse biraz önce tetanozumu oldum ben. 2 doz yapıcaz 3 sene koruyacak bizim için yeterli dedi. 12 aralıkta 2. doz için tekrar gidicem.
@aras_u25 canım kendin de araştır kararını öyle ver şeker yüklemesini anne de şeker var mı diye yapıyolar sözde yoksa bile vücuda şekerli sıvı girdiği için bu da direkt kana geçtiği için insülin aniden artıyor insülin direnci geliştiriyor vücut yani şeker yoksa bile şeker hastası olabiliyorsun bunu Canan Karatay gibi halk sağlığını düşünen gerçek doktorlar önermiyor ben de biyoloji öğretmeniyim sağlık kitaplarıyla aram iyi araştırdm zararlıKizlar bu şeker yüklemesi konusunda benim bilgim yok maalesef. Hiç bi fikre sahip değilim. Bana bilgi verir misiniz?Yapan doktorlar neden yapmak istiyor veya neden bazılarimiz istiyor bazilarimiz istemiyor?
@hayal_masal canim tebrik ederim :) hepimize güzel haberler nasip olsun.
Karatay ille yapılacaksa 2 dilim tatlı yiyip bakılsın diyor çünkü şekerli su kadar ani etki yapmıyor bu onun hamilelikle ilgili kitabını okumuştm orda da bahsetmiş ^_^@aras_u25 canım kendin de araştır kararını öyle ver şeker yüklemesini anne de şeker var mı diye yapıyolar sözde yoksa bile vücuda şekerli sıvı girdiği için bu da direkt kana geçtiği için insülin aniden artıyor insülin direnci geliştiriyor vücut yani şeker yoksa bile şeker hastası olabiliyorsun bunu Canan Karatay gibi halk sağlığını düşünen gerçek doktorlar önermiyor ben de biyoloji öğretmeniyim sağlık kitaplarıyla aram iyi araştırdm zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?