2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Masallah masallah darisi basimiza... Ne guzel anlatmissin. Iple cekiyorum.

Canım benim ya sen nasıl tatlısın zaten öyle gidiyorum gruptan ayrılıyorum değil sadece karışmayacağım cevap vermeyeceğim dedim:) burada birebir konuştuğum en baştada sen olmak üzere çok tatlı kk'nın en tatlı anne adayları var sizi zaten bırakmamda:) benim iyi niyetli bir uyarıma karşılık öyle agresifçe şeyler söylenmesi sadece sinirlendirdi beni. Neyse konuyu uzatmiyim artık 2017 nisan annelerini seviyorum

Ay bi dakka cilt ürünleri dedinmi orda dur ben o konuya takık durumdayım ama nasıl atlamışım kesin görmemişimdir soruyu yoksa kesin cevap yazardım ben:) vücut içinmi sormuştun? Ben vücut için sebamed kullanıyorum bence çok güzel ilk hamileliktede kullandım sonra zayıfladım çatlamadım şimdi 2. Kutum bitti. Karnıma belime ve göğüslerime sürüyorum her gün. Lierac tanda memnun olanlar var ben hiç kullanmadım.
Onun dışında kozmetik veya el yüz kremi, cilt temizleme, tonik vs için Yves Rocher bana en mantıklısı gibi görünüyor. Çünkü, amonyum sülfat ve paraben içermeyen ürünleri mevcut. Ama her ürünü öyle değil mağazada özellikle belirtmek lazım. Duş jeli ve şampuanımıda Yves Rocher den aldım şampuanı beğenmedim, duş jelini çok beğendim. Yine bunlardada pareben ve amonyum sülfat bulunmuyor. Şampuan için Rossman ve aktarlarda bulunan Otacı'nın Naturway şampuanı çok güzel.
Bunların dışındada doğal ürünler vardır ama benim bildiklerim ve kullandıklarım bunlar. Ürün alırken içerisinde paraben ve amonyum sülfat bulunmamasına dikkat etmen yeterli aslında.

Ayyy gozunaydın canımm darısı başıma pazartesi günü ayrıntılımm

Ya böyle ayrıntılı ultrason haberleri alalım! Çok çok sevindim benim tüm kabusum ayrıntılı ultrason herşey inceleniyor gerçekten ayrıntılıda kötü birşey çıkmadıysa herşey yolunda bebişin sapasağlam demektir. Benim ilk hamileliğimde ayrıntılıdan sonra hayatım alt üst olmuştu. O yüzden böyle haberler alınca çok seviniyorum. Burada ilk ayrıntılıya giren sensin galiba darısı biz daha girmeyenlerim başına:)

Çok teşekkür ederim, sen de bana çok moral verdin şu an geçmiş olsun bir önceki için, inşaallah sen de çok çok güzel atlatırsın canım

duyguevren canını sıkma tatlım ben ne oldu ne bitti tek tek okumadım ama senin şu an yaşadığın sıkıntıyı maalesef bende yaşadım ve çok üzüldüm neticede herkesin hür iradesi var, bu sayfa kimsenin şahsına ait bir yer değil Türkiyedeki ve dünyadaki herkese açık ve bunu bilerek geldik yazıyoruz, kendi şahsına fazla sahiplenip hoşuna gitmeyen yorumlar olduğu zaman maalesef böyle saldırılar olabiliyor ama yinede hoş görmek lazım çünkü her çeşit insan var.biz yine burayı takip etmeye devam edelim gereksiz detaylar olsa da bazen gerçekten işimize yarayan bilgiler konusunda bizlere yardımcı olan insanlar var ve burada konuşulan ve yorumlanan hiç bir bilgi kesin değildir neticede burada kimse perinatolog ya da kadın doğumcu değil onlar bile aralarında farklı düşünüyorlar ki sen bu işin içindesin bildiğim kadarıyla senin hiç kafaya takmaman lazım, boşver yazan yazsin, iyi bak kendine ve bebisine

duyguevren düşük önleyici iğne yaptırıyordum 4 hafta haftada 1 defa yapıldı. ama yağlı bir iğne olduğu için iğne yerlerinde kütleler oluştu henüz dağılmadı ve oralarım çok kasiniyor gece yatamiyorum o derece, alkol koy dediler koydum olmadı nasıl geçecek canım benim kaşıntim? resmen ciğerim sokuluyor kasirken

Merhaba kızlar 10 tane etiketleme var bildirimlerimde su anda. hiçbirine bakmadım bakmayacağım. gerilmek istemiyorum çünkü. cevapta vermiycem. konu kapansın. bir ebe arkadaşımız daha var dilerse o cevap verir. lütfen beni etiketlemeyin. hepinizi seviyorum

Rica ederim canım çok çok geçmiş olsun

benimle ilgilenen hemşire de öle çok tatlıydı çok ilgilendi saolsun:)

ben de bikaç kez hissettim yer değiştiriyor gibi geldi bana gaz da olabilir diye emin olamadım:)

@aras_u25 canım kendin de araştır kararını öyle ver şeker yüklemesini anne de şeker var mı diye yapıyolar sözde yoksa bile vücuda şekerli sıvı girdiği için bu da direkt kana geçtiği için insülin aniden artıyor insülin direnci geliştiriyor vücut yani şeker yoksa bile şeker hastası olabiliyorsun bunu Canan Karatay gibi halk sağlığını düşünen gerçek doktorlar önermiyor ben de biyoloji öğretmeniyim sağlık kitaplarıyla aram iyi araştırdm zararlı

Karatay ille yapılacaksa 2 dilim tatlı yiyip bakılsın diyor çünkü şekerli su kadar ani etki yapmıyor bu onun hamilelikle ilgili kitabını okumuştm orda da bahsetmiş ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…