- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.841
Ay bi dakka cilt ürünleri dedinmi orda durben o konuya takık durumdayım ama nasıl atlamışım kesin görmemişimdir soruyu yoksa kesin cevap yazardım ben:) vücut içinmi sormuştun? Ben vücut için sebamed kullanıyorum bence çok güzel ilk hamileliktede kullandım sonra zayıfladım çatlamadım şimdi 2. Kutum bitti. Karnıma belime ve göğüslerime sürüyorum her gün. Lierac tanda memnun olanlar var ben hiç kullanmadım.
Onun dışında kozmetik veya el yüz kremi, cilt temizleme, tonik vs için Yves Rocher bana en mantıklısı gibi görünüyor. Çünkü, amonyum sülfat ve paraben içermeyen ürünleri mevcut. Ama her ürünü öyle değil mağazada özellikle belirtmek lazım. Duş jeli ve şampuanımıda Yves Rocher den aldım şampuanı beğenmedim, duş jelini çok beğendim. Yine bunlardada pareben ve amonyum sülfat bulunmuyor. Şampuan için Rossman ve aktarlarda bulunan Otacı'nın Naturway şampuanı çok güzel.
Bunların dışındada doğal ürünler vardır ama benim bildiklerim ve kullandıklarım bunlar. Ürün alırken içerisinde paraben ve amonyum sülfat bulunmamasına dikkat etmen yeterli aslında.
canım benimde gösüm 80 den 90a çıktı. yine destekli sütyen aldımHanımlar bugün de ben trip atacağım dün sordum ama yanıt alamadım hangi cilt ürünlerini alayım diye yanıt alamadım bunun gibi arada kaynayan çooook sorum oldu hadi bu o kadar önemli değildiama kırılıyorum ha
Başka soru soruyorum şimdiİnternette baktım ama bulamadım göğüslerim aşırı büyüdü toparlayıcı sütyenler nasıl oluyor onlardan alabilir miyiz kullanışlı olur mu ? 80 göğüsler 95 olmuş
Hımm gülsuyu? Bilemedimki:) ama içinde kimyasallar yoksa bi zararı olacağını sanmıyorum canım sonuçta doğal ürünTeşekkür ederim canım bakacağım bende ben saçımı zeytinyağı sabunla yıkıyorum diğerleri için sormuştum peki Gül suyu bi yan etki yapar mı ?
Pruloton dimi vuruldugun iğne? Öyle beze gibi bi kitle oluyor ve kasınıyor. Ama ben bi çözümünü bulamamistimduyguevren benden sana iyi mesajlar var ama bir de sıkıntım var bakar mısın kaşıntıdan öleceğim simdi
bende oğluşa bunları aldım :)
Aynen o delirtiyor beni, en son geçen hafta vuruldum ama taa ilk baştaki iğne yerleri de dahil olmak üzere popom komple kasiniyor arada bacaklarıma iniyor kasintisiPruloton dimi vuruldugun iğne? Öyle beze gibi bi kitle oluyor ve kasınıyor. Ama ben bi çözümünü bulamamistim
Merhaba kızlar 10 tane etiketleme var bildirimlerimde su anda. hiçbirine bakmadım bakmayacağım. gerilmek istemiyorum çünkü. cevapta vermiycem. konu kapansın. bir ebe arkadaşımız daha var dilerse o cevap verir. lütfen beni etiketlemeyin. hepinizi seviyorum
Benimde oluyordu ama öyle ilk vuruldugum iğneye kadar değil. Yağlı olduğundan mi acaba böyle oluyorAynen o delirtiyor beni, en son geçen hafta vuruldum ama taa ilk baştaki iğne yerleri de dahil olmak üzere popom komple kasiniyor arada bacaklarıma iniyor kasintisi
:):)Canım belli ki senin tecrübelerin de farklı hastanelerde veya kurumlarda değişik uygulanabiliyor. Tiroide ac gitme konusu da buna kanit oldu. Hatta bizim kadın doğum doktorlarımız bile farklı farklı şeyleri dogru buluyor , farkkli zamanda farkli ilaclar veriyor. Paylastikca da biz bile bir durup acaba diyoruz. Annelik pskopatligi iste.. gecmis konusmalarda orneklerini bulabilirsin. Senin kötü niyetle kimseyi bile bile yanlış yönlendirmek istemen tabiki mümkün olamaz sen de annesin, anne adayisin. Ama karşındaki arkadaş da seni böyle bir şeyle suçlamadi, en azından önemli olan konularda yanıltıcı olmamak adına daha dikkatli yorum yapmak veya yapmamak Konusunda uyardı çünkü taktir edersin ki kaç senelik ebesin ve senin ağzından çıkan bir şey benim ağzımdan çikandan daha etkili. Kan vermeye giderken aç mı tok mu gitmeliyiz bunu öğrenmemis olmak da bizim hatamız. Bu da başka bir konu. Bana sorduğum sorularda yardımcı oldun, başka arkadaşlara da.. Eminim yardımcı olabileceğinizi başka şeyler de olacaktır bunun değerlendirmesi de senin elinde. Sorumluluk altına girmeyeyim dersen elbette cevap vermemek de hakkındır. Lütfen anlık şeylerle burdaki güzel paylaşım ağını iletişimi bozmayalım.bu konu da daha fazla uzamasın.
D DenizErenYaz orta yol bulup arkadaşımızın gönlünü mu almaya çalışıyorsunuz yoksa ittifak kurup fisteklemeye mi anlayamadım. Buranın seviyesi düşüktü ya hani olgun ordinaryus prof. olarak yaptığınız bu büyüklük de yine beni benden aldı. :))
Çok sağ ol canım teşekkür ederim aydınlatıci yorumun için :)Karatay ille yapılacaksa 2 dilim tatlı yiyip bakılsın diyor çünkü şekerli su kadar ani etki yapmıyor bu onun hamilelikle ilgili kitabını okumuştm orda da bahsetmiş ^_^
Canım ben 2 3 günde bir giriyorum. Hemşireyim ama konuyu anlamadım. Neyi cevaplayım? Seni ne kızdırdı hiç bişi anlamadımMerhaba kızlar 10 tane etiketleme var bildirimlerimde su anda. hiçbirine bakmadım bakmayacağım. gerilmek istemiyorum çünkü. cevapta vermiycem. konu kapansın. bir ebe arkadaşımız daha var dilerse o cevap verir. lütfen beni etiketlemeyin. hepinizi seviyorum
Evet yağlı olduğu içinmiş. çok yavaş enjekte edilmesi gerekiyormuş benimkini biraz hızlı verdiler galiba onun için böyle oldu zannedersem, geçsin artık ya bir tarafıma yatamiyorum bile hem acısı hem kasintisi yetiyor geçer umarımBenimde oluyordu ama öyle ilk vuruldugum iğneye kadar değil. Yağlı olduğundan mi acaba böyle oluyor
İlk gebeligimde son ayimda sorun yasadim.doktora gittim tansiyon 16 ya 7 kalbim kut kut muayene olduk bebisim 18 haftalik yuzde 90 kiz dedi 240 gr .sevindim.sonra tekrar olcturduk tansiyon normal.hastane ortami beni etkiliyor.hayirlisi ile tamamlasak insAaaa düşünme öyle 23 kasımda randevumuz merakla bekliyorum günler çabuk geçsin diye hem ne sorunu dua et sadece sağlıklıysan da şükret bebişlerimiz bizden daha güvende
Kansızlık mi var ciğeri niye önermiş sana? sen demir hapı kullanmıyorsun di mi kabızlık yüzünden, kanaman geçtiyse doktor vermedi mi ilaç?duyguevren canım cidden yanlış anlaşılma olduğu için bu şekilde bir durum oldu. Sen hepimize yardimci olmaya çalışıyorsun, bunu hepimiz görüyoruz.
Sağlık alanı cidden o kadar farklı ki görüş konusunda o yüzden bu şekilde oldu. Bak mesela bugün sana attığım kan değeri sonucumu veren hemşire eşime ciğer yemem gerektiğini söylemiş. Burda bi hastanede hemşire arkadaşım var ona sordum ciğer meselesini kesinlikle yeme sakatat zararlı diyor. Ben simdi ne yapayım dimi birini secicem ama ikisi birbirinden zıt iki farklı yorum :)
Dünkü meselede bu şekilde bi konudan çıkmıştı sanırım açlık toklukla ilgili. Olur böyle yanlış anlamalar. Üzülmeyelim böyle şeyler için :) Bebislerde uzulmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?