2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aaaa düşünme öyle 23 kasımda randevumuz merakla bekliyorum günler çabuk geçsin diye hem ne sorunu dua et sadece sağlıklıysan da şükret bebişlerimiz bizden daha güvende
Allah razi olsun kizlar ..Sukur canim iyi gecti
Kendimi sakinlestiremedim tansiyon 16 ya 7 doktora ciktim bebegim yuzde 90 kiz 240 gr 18 haftalik...kalp atisini duydum.tabi ben sut kuzusu oldum.20 dk sonra tekrar olctuk normal cikti .hemsire cok heyecan yapma dedi bebege zarar verir dedi
Doktorum ecoprine baslatti.kullanan arkadaslar var mi

Kadrolu öğretmenseniz aylık yatırdığınız primlerin dekontunu mutemete vermeniz gerekiyor. ama sözleşmeli iseniz onun işlem aşamaları daha farklı sanırım beyanname vermeden vergiden stopaj adı altında kesiliyor sözleşmeli beyanname vermiyor bildiğim kadarıyla. yani çalışan bütün ücretliler faydalanabilir diyor kanunda. bizim kurumda sözleşmeli çalışan olmadığı için onu net bilmiyorum

Son düzenleme:

Canım.. burda kimseyi bir diğerinden daha fazla tanimiyorum. Sadece gerçek alemde de sanal alemde de bir haksızlık veya yanlış anlaşılma varsa susamam , düzeltmek isterim. Karakterim böyle. Burdaki herkese de saygı duyuyorum herkesi seviyorum şu kızcağız hariç. Sizle muhattap olmuyorum , level atlamaniz lazım havasında takılıyor ama birilerinin arkasından taş atıp duruyor fırsatını buldu mu.. tepkim o yüzden. Neyse boşver..
E bebekte inanılmaz indirim var güzel kampanyalar yapmışlar. Ona bakıyorum ben de bir taraftan.

Bayıldım harikalar , erkek bebish ler için de çok güzel şeyler var gerçekten evet belki pembe değil ama kesinlikle çok cici şeyler var. Güzel günlerde giydir canım benim..

yok değil var ama kız bebeklere olduğu kadar çok değil yinede.birde daha bi cicili bicili pembiş olunca işte hep gözüm kız bebek kıyafetlerine kayıyo :)

Arkadaşlar benim arada bi tansiyonum yükseliyor. Bugün 15'e çıktı büyük tansiyon. Normal bişey değil di mi? Kardiyolağa mı gitsem? Yakınlarda doktora gidecek olan var mı benim için soruverse?

Arkadaşlar benim arada bi tansiyonum yükseliyor. Bugün 15'e çıktı büyük tansiyon. Normal bişey değil di mi? Kardiyolağa mı gitsem? Yakınlarda doktora gidecek olan var mı benim için soruverse?

Hamilelikte tansiyon yükselir diye okudum evet ama 15 fazla gibi canım..
Hem de şuan erken gibi sanki..
Normalde tansiyon yükselince limonlu su içilir, başını kalp seviyesinden yukarıda tutacak şekilde yatılır / oturulur. Sarimsak yemek de tansiyonu dengeler diye biliyorum.
Bence belli saatler aralığında tansiyon nabız takip et bir kağıda yaz. Kendini degerlendir yani yoruldun mu uzuldun mu tuzlu mu yedin farkli olarak ne yaptin da yukseldi? Sürekli devam eden sana rahatsızlık veren bir hal alırsa da mutlaka doktoruna danış o sana gerekli tavsiyeyi verecektir. Gecmis olsun

Sağol canım evet öyle bir takip edeyim kendimi bakalım

E-Bebek kampanyalarından.. İndirim var kızlar..

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 105

ben ama deri genisliyor diye dusunuyorum galiba catlicakk gibi

Bugun doktor kontrolune gittim .kalbim kut.kut...heyecanimi bastiramadim.tansiyon 16 7 ...muayene oldum.soyledim.tekrar olculdum.12 7 normal.heyecana bagli olmus dedi
.bir de tuz etkiler dedi..sikinti yapmayacaksin hemsire dedi..notr olcaz..yuksek olcunce ensen agriyor mu dedi bas agrin...duzenli olc canim dinlenip olc..baktin cok degisiksin doktora git canim

o ara oldu cevabini aklima yazdim hemen ben cok cekiyorum milletin hangi ara kaldin demesinden

Bugun heyecan yaptim 16 7 oldu hastanede yirmi dakika sonra 12 7 normal.

Doktora soyledim..tuz yukseltir dedi..ilk gebeligimde tansiyon sorunu yasamistim.simdi koruyucu ilaca baslatti.bu aylarda tansiyon olmaz dedi...evde duzenli olcuyorum normal.cikiyor..yeme icmeye dikkat...ailende tansiyon var mi

o ara oldu cevabini aklima yazdim hemen ben cok cekiyorum milletin hangi ara kaldin demesinden

Kız sana yazıcaktım unuttum bende ilk hamileliğimi 4. Ayımda kaldım ama ne laflar sözler kayınpederim geldi utanmadan erken yaptınız dedi bende siz bizde kalmadığınız bir ara hallettik demiştim şimdi de hamile olduğumu kimseye demeyin dedim en başta hemen herkese yaymaya başlamıştı bende yüksek sesle bizim özel hayatımız da babanın en büyük merak konusu herhalde demiştim eşime çevreden de insanlar bir sürü laf demişti adam diyince tabi yüz buldular onlara neyse sanki bi kız arkadaşım dedi 3 ayda bir hamilesin diye düşün artık kocam nasıl beğeniyor beni cinsel hayatı kötü olanlar düşünsün demiştim en hassas en mahrem konuya ne hakla yorum yapabiliyorlar anlamıyorum

Kesinlikle canım o kişi hakkında al bendende o kadar. Neyse boşverelim e-bebek i söylemen çok iyi oldu canım bende oraya bakacaktım çekim var orada bir iadem vardı onu değerlendiriyim bende:) ama beğendiğin şeylere git istersen bostancı dakinden bak. Orası çok büyük bide içeride kendini çok mutlu hissediyorsun herkes hamile yada kucağında bebeği alışveriş yapıyor:)

Allah allah mutluluklar bizim çok sevindim canım tiroidinin düşmesine. Yarında kontrolden çıkınca böyle mutlu mutlu yaz

Bir de bebek gibi kokuyor içerisi pudra gibi bayılıyorum bebek mağazalarına... Evet o bostancıdakine gideceğim ilk fırsatta şu detaylı ultrasonu güzel haberlerle atlatalım da inşallah.. Alışverişlere devam edeceğim içim rahat mutlulukla... Haftaya cuma kontrol var.. Geçsin günleeer...

Kızlar herkese iyi akşamlar. Sinemaya gittik eksi elmaya. Haftalar sonra arkadaşlarımızla yaptigimiz aktivite hakkaten iyi geldi. :) Bugün kan degerim 9.8 çıktı. Randevuma 13 gün var.Doktora mesaj attım değerlerimi bakayım ne diyecek. Kan ilacı kullanmama izin vercek mi bilmiyorum.
duyguevren ve gbilges canlarim bugün sizlerle konuştuk bu konuyu ama içimde bir tedirginlik var.Sizce bu değer gebeliğimi kötü yönde etkileyecek bir değer mi? Diğer arkadaşlarım herhangi bir bilginiz var mı bu konuda?

Bebek arabasından sonra bugün annemle alt açma minderi , nevresim takımı , bir de kundak gibi bir şey aldık. Hepsi de pembiş Alışverişlere başladık yavaştan Çok sevdiğim bir ablamdan gelen 3-4 koca poşet kıyafet te yıkanmayı bekliyor kenarda. Daha da göndericek bir sürü Hepsi tertemiz ve çok az kullanılmış şeyler. Çoğunu hiç giydirmemiş bile. Hepsini yine de yıkicam yerlerine yerleştircem. Çok işim var çok

Canım benim durduk yere evde otururken yükseliyor. Bu ikinci oldu fark ettiğim. Daha önce tansiyon aleti yoktu evde bilmiyorum o yüzden daha önce de yükseldiyse. Ensem çok ağrıdı sanki başıma bişey bağladılar falan dedim hatta. Sonra bi ölçtüm 15 çıktı. Gidicem haftaya bir kardiyoloğa sanırım

Canım bu kan değeri dediğin hangi değer acaba? Ben de hemogram yaptırdım da onun içinde mi ölçülüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…