2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
AFP testi yapan arkadaşlar vardı. Sanırım 16-20 haftalar arası imiş. Benim doktorum hiç bahsetmedi. Devlette yapılan bir test mi bu?
Bir de ikili test gibi sadece risk oranı mı veriyor? Yani tam olarak kesin tanı konuluyor mu?

Kızlar az önce yürüyüşten dönerken eve 20 metre kala yüzüstü kapaklanıp düştüm dizimde sıyrıklarla ile sağ bileğimde şiddetli ağrı var eve çıktık buz koyduk ağrı sızı geçer de bebeğim iyidir inşallah değil mi?

Suwen markada ithal sütyen grubu var canım onlardan bakabilirsin.

Çok geçmiş olsun. Olmamıştır bir şey Allah'ın izniyle bence. sonuçta o kadar da korumasız değiller içerde. Ama yine de bir kontrol ettirsen için rahat eder canım

Çok geçmiş olsun. Olmamıştır bir şey Allah'ın izniyle bence. sonuçta o kadar da korumasız değiller içerde. Ama yine de bir kontrol ettirsen için rahat eder canım
Acile mi gitsem bilemiyorum canım doktoruma da ulaşamadım. İnşallah bir şey yoktur

Canım bu kan değeri dediğin hangi değer acaba? Ben de hemogram yaptırdım da onun içinde mi ölçülüyor?
Evet canım hemogram,hematoloji deniyor sanırım ikiside aynı şey mi bilmiyorum ama testlerde bunlar yaziyodu. 9.8 çıkan değerimin adı hemoglobin.

Annesi oğlun çok iyidir.İyi düşün lütfen ama imkanın varsa acile git için rahat etsin. Bize de haber ver

Ayy canım benim çok geçmiş olsunnn nazar mı değdi yoksa sana yaaa Bebişhe bir şey olmaz merak etme bileğinin dizinin üstüne düşmüşsün bellikiii... Karnına bir darbe olmamış... Onların Allah tarafından içeride air bag'leri var hiç merak etme sen miniğin iyidir sen kendine dikkat et...

Selam kızlar,cok onemli bi soru sorucam sizinde akşam uyurken ellerinizde bi sizlama sanki ustune yatmis gbi uyusma oluomu,hic yuzuklerimi takamiorm iste klavyeyi bile zor kullaniorm parmklarm cok agrio normal mi

Acile mi gitsem bilemiyorum canım doktoruma da ulaşamadım. İnşallah bir şey yoktur

İçin rahat etmeyecekse git acilde gör bebişhini canımmm... Kötü bir şey olsa Allah korusun normal duramazsın zaten ağrı sancı bir şeyler olur...

Evet canım hemogram,hematoloji deniyor sanırım ikiside aynı şey mi bilmiyorum ama testlerde bunlar yaziyodu. 9.8 çıkan değerimin adı hemoglobin.

Sağol canım benimki de 11,7 çıkmış. Ben 12.haftadan beri kan hapı kullanıyorum. Çok düzenli kullanamadım gerçi

Cok gecmis olsun,bisecik olmaz merak etme Allah korusun kaza gecren hamilelre bile bise olmuo hic kalbine skintiyi alma

Canım ben yaptırmadım , benim doktorum istemedi. İkili test yaptırdım sonrasında netice temiz , risk düşük olduğu için detaylı ultrasonu yeterli buldu sanırım. Afp istemedi bahsetmedi bile. Haftaya detaylıya gireceğim.

İnternetten bulduğum bilgi ise görselde.

Eklentiler

• image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 30
  • image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 32
  • image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 31

Acaba ben de ikili üçlü hiç bir test yaptırmak istemiyorum dediğim ve ayrıntılı şükür iyi çıktığı için mi hiç bahsetmedi? Kafamı karıştırmayayım bari ben

Kuzum inşallah öyledir tabi yedi kat mantoları altında keselerindeki su airbag gibidir muhakkak karnıma darbe almadım sol dizim ve sağ ayak bileğim hasarlı
Nazar diyip içimize su serpelim bugün müthiş yoruldum zaten sanırım daha dikkatli olmak gerekiyor

Canım ağrın yoksa, karnına darbe almadıysan gerçekten bişey olmamıştır inşaallah. Ama için içini yiyecekse bir gör gel derim ben
Doktoruma ulaşamadım henüz genel olarak iyiyim yoksa! Biraz tetikte bekleyeyim olası bir şey de hemen acile doktora giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…