2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
O zaman çok şükür canım. Darbe de almamıssın Allahtan. Bişey yoktur annesi oğlusunun Allahın izniyle.Sen içini ferah tut.
Evet kuzum darbe almadım doktoruma ulaşamadım henüz. Bu gece biraz tetikte bekleyeyim de bir şey olursa hemen giderim en yakın acile artık

Sağol canım benimki de 11,7 çıkmış. Ben 12.haftadan beri kan hapı kullanıyorum. Çok düzenli kullanamadım gerçi
Benim 10 gün önce 11.9 çıkmıştı. Doktorum benden iyisin demişti. Şimdi bi hemşire arkadaşımla konuştum 10 gün içinde böyle bir düşüş imkansız gibi bişey dedi. 2 litre falan kan gidecek anca öyle mümkün olur dedi.Benimde 10 gündür hiç kanama yok şükür. Hemşire arkadaş sağlık ocağında yaptırdıysan çok güvenme kendini korkutma dedi. Nedeni şuymus özel hastanelerde hemen sonuç olduğundan olması gereken ısıda hemen teste gonderiliyormus kan ama sağlık ocağında saatlerce bekliyor güvenme o sonuca dedi. Şimdi doktorum mesaj attı. Kan ilacına başlayabiliriz artık dedi. İçim rahatladı :)

Evet kuzum darbe almadım doktoruma ulaşamadım henüz. Bu gece biraz tetikte bekleyeyim de bir şey olursa hemen giderim en yakın acile artık
Olmaz annesi olmaz. Onlar öyle güvenli yerdeler ki biliyorsun.. Yani hoş bir örnek olmayacak ama için rahat olsun diye yazayım. Bir tanıdigim var maalesef eşinden 9 ay boyunca şiddet gördü hamileliginde. Tahtalarla falan yani öyle tokat falan da değil. Pislik herif.. Ama o bebek bile şükür çok sağlıklı doğdu :) Bunu düşünmek lazım yani demekki o kadar korunaklılar.. Can sıkıcı örnek için kusura bakmayın arkadaşlar sadece bişey olmamıştırın örneğini vermek istedim..

Canim afp detaylidan once yapiliyor. 16 ile 18. Haftalar arasi galiba emin degilim bende doktora gidince duydum. Ense ve sirtta aciklik kalmis mi diye yapilan bir test sanirim. Benimki perinatolog oldugu icin belki yapti bilmiyorum ama eger ikili uclu yaptirdiysan onlarda da o deger olabilir belki. Benimde cok bilgim yok acikcasi yine de icin rahat edecekse doktoruna bir sor tabi.

Ah canimm cok gecmis olsun kiyamaaaam iyisin dimi? Kasiklarda belde agri var mi? Bence bisey olmamistir benim arkadasim kotu dusmustu acile gitmisti bebekte bisey yoktu. Seninde icin rahat edecekse bi git istersen ama karninin ustune sert dusmediysen hic bisey olmamistir. Cok cok gecmis olsun tekrardan canimm

Arkadaşlar benim arada bi tansiyonum yükseliyor. Bugün 15'e çıktı büyük tansiyon. Normal bişey değil di mi? Kardiyolağa mı gitsem? Yakınlarda doktora gidecek olan var mı benim için soruverse?
Benim doktoruma çarpjntım var dediğimde 120 ye kadar hamilelikte normal 120 üstüyse kardiyoloğa gitmenizi öneririm dedi.benim 90 larda falan genelde.bazı geceler çarpıntıyla uyanıyorum.100 falan çıkıyor.o bile beni nasıl rahatsız ediyorki senin 168 kimbilir nasıl hissettiriyordur.bence kardiyoloğa görünmelisin.benim hamile kalmadan bir iki ay önce tiroit kontrolüm vardı.hastanede sıra beklerken birden çarpıntım başladı fenalaştım.hemen yan taraf kardiyolojiydi.tansiyonumu ölçtüler nabzım 147 çıktı.ambulansla hastanenin acil servis bölümüne götürdüler beni.cerrahpaşada oluyor bu olay.akşama kadar bir sürü tetkik yapıldı.hiçbir şey çıkmadı.bende panikatak var yıllardır ama nabzı bu kadar yükseltebileceği aklıma gelmezdi.
Karnının üstüne mi düştün?eğer öyleyse bir doktora gitmeni öneririm canım.hamilelik insanın ağırlık merkezini bozuyor resmen düşmeler çarpmalar artıyor.

H Hayirlisikismet
Magnezyum eksikliği ya da karpel tunel sendro mu olabilir özellikle serçe ve yanındaki iki parmaktaysa.doktoruna danışsan iyi olur.

Son düzenleme:
Gecmis olsun cnm. karnin degmedi sanirim.zaten kat kat tabaka altindalar. bence korkma ama doktora yarin gorun de agri ile yasama. kiyamam. basin mi dondu acaba?

Tabi kalbim ağzımda atıyor gibiydi o gün. Randevu aldım gideceğim haftaya inşaallah

Canım örnek nahoş haklısın ama bebeğin gücünü anlatmak adına da gayet net oldu. Sağolasın.

Gecmis olsun cnm. karnin degmedi sanirim.zaten kat kat tabaka altindalar. bence korkma ama doktora yarin gorun de agri ile yasama. kiyamam. basin mi dondu acaba?
Canım çok teşekkür ederim karnım değmedi gayri ihtiyari elim karnımdaydı yerdeyken.
Kaygı insanı yoruyor hakikaten.
Başım dönmedi kuzum her gün gidip geldiğim yol topuklu giyiyorum ben mesela her gün bir şeycik olmadı çok şükür ama bugün spor ayakkabı ile ve eşimle Yanyana iken oldu.

Canım Yok karnıma darbe almadım sadece sağ bileğim ile sol dizim fena oldu. Daha kilo da almadım ben demek ki dikkatli olmak gerekiyor biraz daha

Kesin tanı oluyor my bilmiyorum kuzum ama benim doktorum ayrılıyor diye aklımda kalmasın diye istedi trizomi 18 için belki bir risk olasılığı hesaplamak içinde olabilir

Çok geçmiş olsun hareket hissediyorsan eğer uzandığında falan kanama ağrı yoksa birşey olmaz kuzum sen dikkat et kendini iyi dinle

Canım çok teşekkür ederim kasıkta belde ağrım yok kanama da Yok çok şükür.
Sadece dizim ve bileğim kötü.
Şimdilik iyiyim ama yarın bir doktora gidebilirim

Canım benim çok teşekkür ederim ilk defa bugün bebeğimden net hareket aldım yaklaşık beş dakika aralıklarla tekme duyduk akşam üstü onu size yazacaktım ki hop düştüm
Kanama Yok o bölgemde ağrı da Yok çok şükür.
Ama hareket hissetmiyorum

Tabi kalbim ağzımda atıyor gibiydi o gün. Randevu aldım gideceğim haftaya inşaallah
Canım ben panik atak hastasıyım en fazla 137 gördüm ve nasıl bir his olduğunu bilirim. Lütfen hiç bekletmeden bir kardiyolağa git. Tansiyon yükselmesi durumundan kadın Doğum uzmanını haberdar et preeklampsi riskine önlem olarak belki coraspin tarzı ilaçlar kullandırır canım.

Bak ne güzel hareketini hissetmişsin artık devamı gelir Yen'i hissettiysen bidaha olmazsa panikleme sakin , birşey yoktur olsa hissedersin annelik güçleri devreye girer :)

Karninin ustune dustun yani...gidebilecek durumun varsa kadin dogum acile git istersen...bebege birsey olmamistir da ayagin sisebilir..

Bak ne güzel hareketini hissetmişsin artık devamı gelir Yen'i hissettiysen bidaha olmazsa panikleme sakin , birşey yoktur olsa hissedersin annelik güçleri devreye girer :)
İnşallah bir şeyi yoktur canım.
Evet o his çok güzelmiş Allah isteyen herkese kısmet etsin tez vakitte

Karninin ustune dustun yani...gidebilecek durumun varsa kadin dogum acile git istersen...bebege birsey olmamistir da ayagin sisebilir..
Karnıma darbe almadım gayri ihtiyari karnımı korumak adına dizimi sürttüm canım elim de karnımın üstündeydi şimdilik bir ağrı ve kanan Yok çok şükür sıyrıklarla sızlıyor ve sağ bileğim ağrıyor onun dışında bir şeyim Yok. Yine de bir bakacağım kötülersem hemen acile gideceğim.

Demek ilk hareketini hissettin oğluşunun.teyzesi öpsün onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…