2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay cnm çok geçmiş olsun ya geçmiş yorumları okuyordum şimdi gördüm. bebeğinin de bişeyi yoktur insallah cnm allah korur onları merak etme. sen hareketlerini hissediyor muydun ? eğer hissediyorsan bekle bakalım bir süre dinle

Canım çok çok geçmiş olsun. Geçer inşallah hemen ağrın. Benim bir arkadaşımda düşmüştü doktora gitmiş hemen doktoruda demişki sen bebeği o kadar hassasmı sandın bi düşmeyle bişe olmaz diye. Sende hiç telaşlanma bebişin için sadece içerde biraz sarsılmıştır noluyo demiştir

Canım çok teşekkür ederim inşallah yoktur bir şeyi.
İlk defa bugün hissettim hareketini çok özel bir şeymiş. Şimdi içimden dua ediyorum haydi oğlum bir tekme at da içimiz rahat etsin diyorum:)

Acaba ben de ikili üçlü hiç bir test yaptırmak istemiyorum dediğim ve ayrıntılı şükür iyi çıktığı için mi hiç bahsetmedi? Kafamı karıştırmayayım bari ben
Cnm benim doktorum da hiç AFP testinden bahsetmedi zaten olsa da ben yaptırmayı düşünmüyordum çünkü anladigim kadariyla Spina bfida için yapılan bir test zaten bu ayrıntılı ultrasondan da gorunur

Canım çok teşekkür ederim ağrı sızı çekerim o mesele değil. İnşallah dediğin gibi bebeğim iyidir. Çocukcağız tam güçlendik bu annem de beni ordan oraya atıyor diye düşünmüş olabilir :)

Canım çok teşekkür ederim inşallah yoktur bir şeyi.
İlk defa bugün hissettim hareketini çok özel bir şeymiş. Şimdi içimden dua ediyorum haydi oğlum bir tekme at da içimiz rahat etsin diyorum:)
Cnm daha ilk defa hissettiysen hemen arka arkaya hissettirmez endişelenme zamanla hissettirme sayısı artar. ben bir süredir hissediyorum dün doktor sordu günde 10 defa hissediyormusun diye ben de bugün saydim daha fazla bile hissediyorum ama dedigim gibi ilk hissettirdiginden sonra hemen bir daha hissettirmesi uzun sürmüştü. ama başlamış senin minik de artık allahın izniyle artarak devami gelecek :)

Haha:) aynen uyuyorsa uyanmıştır falan başkada bişe olmamıştır kuzuna ama şuna dikkat et psikolojik olarak şimdi karın ağrısı falan çekebilirsin oraya odaklandınya:) bana oluyor bazen çok yorulduğumda hemen psikolojik olarak karnıma sancılar giriyor hee bide şunu demiş bebeğin size bağı(heralde göbek bağını kast etmiştir) 12.haftadan sonra özellikle çok güçleniyor diye. Şimdi senin bu durumun olunca whatsapptan sordumda arkadaşa öyle dedi.

Kilim ve tohum canim bebisine birşeycik olmamıştır merak etme.Allah o küçük meleği korur hem o suyun içinde güvende.Annem bana hamileyken fabrikada calisiyormus.kac kere suda kayıp düşmüş.Allahin izniyle birsey olmaz hem karnin darbe almamislar cok şükür

Canım benim çok teşekkür ederim. Evet canım darbe almadım çok şükür ağrı ve kanama Yok. Amin canım Allah bütün melekleri korusun.

Selam kızlar,cok onemli bi soru sorucam sizinde akşam uyurken ellerinizde bi sizlama sanki ustune yatmis gbi uyusma oluomu,hic yuzuklerimi takamiorm iste klavyeyi bile zor kullaniorm parmklarm cok agrio normal mi
Dün gece uyurken ilk defa benim de uyuştu. Parmaklarım da şiş yüzüğüm zor oluyor normal sanırım

Canım çok teşekkür ederim ilgine. Benim de ağrı eşiğim iyice düştü sanırım bir yerim ufacık bir şey de olsa sanki büyük bir şey olmuş gibi sızlıyor.
Uykusunu bozduk paşanın:)
Tabi canım çok doğru her gün biraz daha kaynaşıyoruz yavrularımız ile.

Geçmiş olsun canım olmaz emin ol çok korunaklı bir yerde bebeğin

Yarın bol tekmeli bir gün olsun hepimizin bebisleri cossun içimizde de bizimde içler rahat etsin :)))
Gynoferon isimli kan ilacina yarından itibaren başlıyorum kızlar. Bu ilacı kullanan var mi? Bide progestan ilacim var. O zaten 3 aydır düzenli devam.

Kilim ve tohum Ben geçenlerde karnıma darbe aldım. Eşim sağolsun üzerini giyerken arkasında beni görmedi küt eli karnıma geldi. Bayağı da sertti canım acıdı sinirlerim boşaldı kaç saat ağladım. Bir şey olmadı çok şükür ama çok korktum. Sen de içini ferah tut canım bir şey olmamıştır. Çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…