2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gynoferon beni mahvetti canım ishal yaptı Ama her bünye bir değil sana yarar belki. Bugün maltofer şurup kullanmaya başladım bakalım..

Evet Can'ım kadroluyum. Tamam çoook teşekkür ederim

Gynoferon beni mahvetti canım ishal yaptı Ama her bünye bir değil sana yarar belki. Bugün maltofer şurup kullanmaya başladım bakalım..
Tok karnına mi iciyordun canim?Tokken icildiginde genelde ishal yapiyormus.
Bakalım bende nasıl bir etki olacak. Arkadaşım artık kilo almaya baslarsin bu ilacla dedi. Kilo yapiyormus sanırım

Kilim ve tohum Canim iyisin değil mi? Ellerindeki sizilar da geçsin inşallah hemen. Sana Bursa dolaylarından pozitif pozitif enerjiler yolluyorum Bebis zaten iyi annesi..
Ama annelikte böyle bir duygu iste :) hepimiz bi sekilde endiselerle geciriyoruz bebisler iyi olsun diye. Yakısıklıyı öpuyoruz annesi bak oglusumda bir yandan hareketlendi. Oda geçmiş olsun diyor teyzesine

Çok geçmiş olsun canım gobus büyüyünce dengede bozuluyo biraz galiba. Bebisi korumuş sun sende iyiles inşallah biran once

Canım benim çok teşekkür ederim. Evet canım darbe almadım çok şükür ağrı ve kanama Yok. Amin canım Allah bütün melekleri korusun.
canım yaa ne oldu sana çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.. tekmeyi yeni hissettiysen hemen yine hissedemeyebilirsin korkma o yüzden oğlun çok iyidir. onlar çok korunaklılar. içini ferah tut inşallah bir tekme yersin yine için rahatlar. dizin bileğin nasıl oldu? gelmiş geçmiş olsun.

Kilim ve tohum canim cok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.bugün bende iş çıkışı arabaya yururken ayağım kaydı.yol kenarinda ki isyeri camlarini sabunla yikamis.sabunlu su yu da kaldırıma atmış.bilmeden basmamla kaymam bir oldu.Şükür ki düşmeden ayakta toparladim.verilmiş sadakamiz var mış canım

İlk hamileligimde o ilacı kullandım çok iyiydi hersey bir sıkıntım olmadi. Bu kez doktor Ferrum Fort verdi o kabiz yaptı doktora söyledim bu kez maltofer hap verdi bende 2 gündür onu kullanıyorum inşallah düzelir. herkeste farklı etkileri oluyor bu haplarin

Tok karnına mi iciyordun canim?Tokken icildiginde genelde ishal yapiyormus.
Bakalım bende nasıl bir etki olacak. Arkadaşım artık kilo almaya baslarsin bu ilacla dedi. Kilo yapiyormus sanırım
Tok içiyordum canım gece yatmadan 1 2 saat önce. Dene bakalım belki sana yarar

deli_mavi_59 hilelf sag olun kızlar. Bakalım ictim şimdi. Bi anda 9.8 e düşünce çok endiselendim ama gebelikte zaten normalmis düşüş olması.. Ilacla toparliycaz artık. Bide bu hapı içmeden 2 saat öncesinde ve sonrasında kalsiyum almamak,çay içmemek gerekliymis. Belki etkileri buna göre degisiyordur. Teşekkür ederim cevaplar için :)
Bu arada herkese günaydın kızlar. :) Mutlu haftasonları.

Canım benim çok geçmiş olsun. şükür toplarmamıssin hemen :) Çok dikkatli olmamız lazım artık.

Gunaydinlarrrr!bugun erken basladik bizde kizimla kahvalti ettik cizgi film saatimiz:) oglusum da icerden tekmeleriyle bize katiliyor.Baya hareketlendi uzun zamandan beridir hissediyorum ama bu hafta artik iyice kuvvetlendi minnosum yedigim yumurtalar peynirler kalsiyum oldu galiba:)

Canım benim kalp kapakçığımda darlık yok tam tersi geniş. Darlık olunca sıkıntı oluyormuş. Mitral kapak yetmezliği var yani bende. Normal doğum yapabiliyorum canım doktorum öyle dedi. Ankaradaki kardiyologda bana çocuklarını doğur merdiven çıkamıcak hale gelince ameliyat dedi. Normal doğum düşünüyorum ama nasip işte hiç belli olmaz.

Canım inan benim de aynı ama bende mitral kapak yetmezliği var. Bazen kendini yormasan dahi bebek de olduğu için çarpıntı oluyor. Hatta ben bu kadar çok çarpıntı yaşamazdım. Eğer çok sık oluyorsa rahatsız ediyorsa bence git kardiyologa. Kalp ultrasonu ile kalbe bakıyorlar. Giderken önünü rahatça açabileceğin gömlek gibi bişi giy.

Ben pentiden aldım canım. Çok hoşuma gitti hafif. Önceden balkonet 75 C cup kullanırdım. Şimdi balkonet 80 C kullanıyorum içi boş. Bi tane aldım. Büyürse yine alırım. Çok rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…