- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.961
Yarın bol tekmeli bir gün olsun hepimizin bebisleri cossun içimizde de bizimde içler rahat etsin :)))
Gynoferon isimli kan ilacina yarından itibaren başlıyorum kızlar. Bu ilacı kullanan var mi? Bide progestan ilacim var. O zaten 3 aydır düzenli devam.
Gynoferon beni mahvetti canım ishal yaptıAma her bünye bir değil sana yarar belki. Bugün maltofer şurup kullanmaya başladım bakalım..
İki haftadır benim ellerim de uyuşuk ve şiş. Yuzuklerim parmağın yarısına kadar giriyor takamiyorunKizlar aksam uyurken kimsenin eli uyusmuyomu
Demirin emilim duzeyini dusuruyormus canım. Ilacın 2 saat öncesinde veya sonrasında o yüzden yememek gerekiyormuş o ürünleri.Bu ilaç herkesde farklı etki yapıyor benide mahvettiilacı içtikten sonra çarpıntım başlıyordu aşırı gaz oluyordu doktora söyledim değiştirdik. Değiştirdikten sonra düzeldim. Bu ilaçtan öncesi ve sonrasında süt ürünleri, çay,kahve dışında birde yumurta yememek gerekiyormuş(hiç anlamadım bunu). Eczacı öyle söyledi bunuda bi doktoruna sor istersen canım.
gyno ferro sanol ilacım bu benim. bende kabızlık yapmadı aksine tuvalete biraz daha rahat çıkmaya başladım canım. kilo yapmadı ama dün doktorum şimdiden sonra kilo almaya başlıyacaksın dedi. bunun ilaçla alakası yok bebeklerimiz bize kilo aldıracak. bu arada çok afedersin ama tuvaletin siyahımsı koyu bi renk olacak korkma canımTeşekkür ederim canım. Bende bu şekilde başladım. Kilo veya kabızlık yaptı mı sende? Yok yok canım yanlış yonlendirmiyorsun doktorla görüştüm oda bu şekilde söyledi :)
Tamam canım :) önceki sayfalarda kızlar ilacı kullanmaya başladıklarında öyle şeyler olduğunu yazmışlardi. Aklımda :)gyno ferro sanol ilacım bu benim. bende kabızlık yapmadı aksine tuvalete biraz daha rahat çıkmaya başladım canım. kilo yapmadı ama dün doktorum şimdiden sonra kilo almaya başlıyacaksın dedi. bunun ilaçla alakası yok bebeklerimiz bize kilo aldıracak. bu arada çok afedersin ama tuvaletin siyahımsı koyu bi renk olacak korkma canım
Ben pentiden aldım canım. Çok hoşuma gitti hafif. Önceden balkonet 75 C cup kullanırdım. Şimdi balkonet 80 C kullanıyorum içi boş. Bi tane aldım. Büyürse yine alırım. Çok rahat ettim.
Demirin emilim duzeyini dusuruyormus canım. Ilacın 2 saat öncesinde veya sonrasında o yüzden yememek gerekiyormuş o ürünleri.
Cnm gyno ferro yu günde bir kez mi kullanıyorsun ben de aynı ilacı kullanıyorum ama günde iki kez
Sen yine iyiymissin ben bazen haftada toplam yarım saat çıkmış oluyorumBi kaç model belirledim kafamda bakıcam hepsine canım teşekkür ederim
Canım derdin fort kullanıyorum bende tiroit ishal yapıyor bu kabız dengeliyorlar birbirlerinisadece Demir ilaçlarında sevmediğim şey o tuvallette yaşadığım renk kabusu içim kaldırmıyor maalesef benim , ben ilacı içtikten yarım saat sonra mandalina yiyorum c vitamini emilimi hızlandırıyor diye okudum .
Bu arada tartıldım bugün 75 kilo ile hamile kalmıştım 69 a düşmüştüm şimdi 72.5 olmuşum zaten karnım ve memelerim bi 5 kilo eder diyordum ben yine iyi almışım bundan sonra hedefim kalan 5 ayda 5 kilo almak en fazla inşallah , bende hareket hiç Yok ne yürüyüş ne spor en fazla dışarı çıkınca alışveriş için yarım saat o da dura dura bunları arttırmam gerek sanırım hem kilo alışım hem de Doğuma hazırlık için
Aynen sandimki elimin ustune yatmism bi kalkiorum elim karincalanio kac gundur bole sbh olmuo bi tek uykudaykn yani tamam olurda neden bnde okdr erken drada haftaya gdicez fzla kimseye olmamisİki haftadır benim ellerim de uyuşuk ve şiş. Yuzuklerim parmağın yarısına kadar giriyor takamiyorun
Sen yine iyiymissin ben bazen haftada toplam yarım saat çıkmış oluyorumyeni geçiyor düşük riskim . Biraz daha zaman geçsin yaparız artık yürüyüş falan. Sende yavaş yavaş başladın mi tamamdır :)
Eki Görüntüle 1910471 Annecim cinsiyetimi öyle kolay kolay göstermem ,şimdilik sana by by haftaya görüşürüzdoktor kız gibi dedi 3 lü test yaptık sonucunda belli olur dedi ,kısmet boyumuz kilomuz şükür iyi
Canım ilk gebelikse 21.haftaya kadar vakit var korkma emiKızlar sizi bişi sorcam benim kontrole 5 gün kaldı meraktan ölecem rüyalarımda bile saçma şeyler görmeye başladım artıkçok şükür benim kanamam olmuyor artık ağrım falan da yok ama hala hiç bişi hissetmiyorum ben sanki bebeğim tek bi yerde durup duruyo ayy kötü bişi olmamıştır dimi yani ne biliyim
Amin canım hepimizin yavruları inşallah sağlıklı olurMaşallah sana görüşürüz diye elde sallamış bu minnoşsağlıkla büyüsün canım
Kız sana yazıcaktım unuttum bende ilk hamileliğimi 4. Ayımda kaldım ama ne laflar sözler kayınpederim geldi utanmadan erken yaptınız dedi bende siz bizde kalmadığınız bir ara hallettik demiştim şimdi de hamile olduğumu kimseye demeyin dedim en başta hemen herkese yaymaya başlamıştı bende yüksek sesle bizim özel hayatımız da babanın en büyük merak konusu herhalde demiştim eşime çevreden de insanlar bir sürü laf demişti adam diyince tabi yüz buldular onlara neyse sanki bi kız arkadaşım dedi 3 ayda bir hamilesin diye düşün artık kocam nasıl beğeniyor beni cinsel hayatı kötü olanlar düşünsün demiştim en hassas en mahrem konuya ne hakla yorum yapabiliyorlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?