2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
B blossom- canım ben o ilacı sabah uyandığımda aç karnına içiyorum. ilacı içtikten yarımsaat -1saat kadar sonra kahvaltı yapıyorum
Teşekkür ederim canım. Bende bu şekilde başladım. Kilo veya kabızlık yaptı mı sende? Yok yok canım yanlış yonlendirmiyorsun doktorla görüştüm oda bu şekilde söyledi :)

Gynoferon beni mahvetti canım ishal yaptı Ama her bünye bir değil sana yarar belki. Bugün maltofer şurup kullanmaya başladım bakalım..

Bu ilaç herkesde farklı etki yapıyor benide mahvetti ilacı içtikten sonra çarpıntım başlıyordu aşırı gaz oluyordu doktora söyledim değiştirdik. Değiştirdikten sonra düzeldim. Bu ilaçtan öncesi ve sonrasında süt ürünleri, çay,kahve dışında birde yumurta yememek gerekiyormuş(hiç anlamadım bunu). Eczacı öyle söyledi bunuda bi doktoruna sor istersen canım.

Demirin emilim duzeyini dusuruyormus canım. Ilacın 2 saat öncesinde veya sonrasında o yüzden yememek gerekiyormuş o ürünleri.

Teşekkür ederim canım. Bende bu şekilde başladım. Kilo veya kabızlık yaptı mı sende? Yok yok canım yanlış yonlendirmiyorsun doktorla görüştüm oda bu şekilde söyledi :)
gyno ferro sanol ilacım bu benim. bende kabızlık yapmadı aksine tuvalete biraz daha rahat çıkmaya başladım canım. kilo yapmadı ama dün doktorum şimdiden sonra kilo almaya başlıyacaksın dedi. bunun ilaçla alakası yok bebeklerimiz bize kilo aldıracak. bu arada çok afedersin ama tuvaletin siyahımsı koyu bi renk olacak korkma canım

Ben de gyno ferro sanol kullanıyorum. pilatese gitmeden önce aç karnına alıyorum. bişeyler yedikten sonra en az iki saat geçsin o zaman iç dedi doktorum. bana biraz kabızlık yaptı açıkçası. bir de benim kilo artışım hızlandı aynı hatta daha az yiyorum ama hızla şişiyorum

Tamam canım :) önceki sayfalarda kızlar ilacı kullanmaya başladıklarında öyle şeyler olduğunu yazmışlardi. Aklımda :)

Ben pentiden aldım canım. Çok hoşuma gitti hafif. Önceden balkonet 75 C cup kullanırdım. Şimdi balkonet 80 C kullanıyorum içi boş. Bi tane aldım. Büyürse yine alırım. Çok rahat ettim.

Bi kaç model belirledim kafamda bakıcam hepsine canım teşekkür ederim

Demirin emilim duzeyini dusuruyormus canım. Ilacın 2 saat öncesinde veya sonrasında o yüzden yememek gerekiyormuş o ürünleri.

Canım derdin fort kullanıyorum bende tiroit ishal yapıyor bu kabız dengeliyorlar birbirlerini sadece Demir ilaçlarında sevmediğim şey o tuvallette yaşadığım renk kabusu içim kaldırmıyor maalesef benim , ben ilacı içtikten yarım saat sonra mandalina yiyorum c vitamini emilimi hızlandırıyor diye okudum .

Bu arada tartıldım bugün 75 kilo ile hamile kalmıştım 69 a düşmüştüm şimdi 72.5 olmuşum zaten karnım ve memelerim bi 5 kilo eder diyordum ben yine iyi almışım bundan sonra hedefim kalan 5 ayda 5 kilo almak en fazla inşallah , bende hareket hiç Yok ne yürüyüş ne spor en fazla dışarı çıkınca alışveriş için yarım saat o da dura dura bunları arttırmam gerek sanırım hem kilo alışım hem de Doğuma hazırlık için

Sen yine iyiymissin ben bazen haftada toplam yarım saat çıkmış oluyorum yeni geçiyor düşük riskim . Biraz daha zaman geçsin yaparız artık yürüyüş falan. Sende yavaş yavaş başladın mi tamamdır :)

Bende Cumartesi günleri dışarı çıkıyoruz akşam bir de doktor zamanı alışveriş için işte sonuçlar çıkana kadar oyalanıyorum tüm gün evde oturup akşam üstü uyuyorum eşim noldu diyor çok yoruldum diyorum bende korktuğumdan ve ilk başlarda ağır geçirdiğimden hareket etmek istemedim şimdi de bir hazırlansam çıkıp geçicem ama o hazırlanma kısmı bile beni yoracağından vazgeçiyorum

Kızlar sizi bişi sorcam benim kontrole 5 gün kaldı meraktan ölecem rüyalarımda bile saçma şeyler görmeye başladım artık çok şükür benim kanamam olmuyor artık ağrım falan da yok ama hala hiç bişi hissetmiyorum ben sanki bebeğim tek bi yerde durup duruyo ayy kötü bişi olmamıştır dimi yani ne biliyim

Maşallah sana görüşürüz diye elde sallamış bu minnoş sağlıkla büyüsün canım

Canım ilk gebelikse 21.haftaya kadar vakit var korkma emi

Kızlar konuşmaya uzak kaldım kontrolden dolayı bana da gyno ferro sanol vermiş bulantı olmasın diye tok mu için diyorsunuz ???

dillerini koparasim geliyor oylelerinin. ben evlendigimizin ikinci ayinda kaldim esimin ve benim ailem sevindi kocamla hemen istiyoduk zaten biz istedikten sonra onlara ne anlamiyorum . bu arada sen de cafede duruyorsunbenim gibi hep dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…