- 19 Ekim 2016
- 22
- 26
- 3
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.981
İnsallahAy cnm ben de günlerdir yoklayıp duruyorum kendimi evham yapmamak için netten falan araştırıyorum korma sen de inş herşey yolunda ve önünüzdeki günlerde biz de hissetmeye başlıycaz inş
Benim göbeğim cok yagli acanba yağdan mı hissedemiyorum iki dusukten sonra insan ister istemez evham yapıyorherkesin aynı olmayabilir canım endişelenme sonuçta çok küçükler henüz. bu vücut yapımıza kas yağ oranımıza kiloya göre değişiyor diye düşünüyorum ben 3-4 gündür hissediyorum ama mesela 1 gün çok oluyorsa 1 gün hissedilmeyecek kadar az.. 20 lerde hissedenler var. yakındır mutlaka.
Magnezyum eksikliğinden olabilir canimAynen sandimki elimin ustune yatmism bi kalkiorum elim karincalanio kac gundur bole sbh olmuo bi tek uykudaykn yani tamam olurda neden bnde okdr erken drada haftaya gdicez fzla kimseye olmamis
günde 1 kez alıyorum canım. sadece sabahları içiyorum. bana doktorda eczacıda 1 tane iç dedi. sana doktor mu dedi 2 tane iç diyeCnm gyno ferro yu günde bir kez mi kullanıyorsun ben de aynı ilacı kullanıyorum ama günde iki kez
Demir ilaclari o sekilde aliniyor canim.kalsiyum sut urunleri emilimini azaltiyor o yuzden c vitaminiyle alinmasi da arttiriyo emilimi:)bende troid hapimi sabah ac gyno ferroyu da aksam yatarken al dedi doktorumBu ilaç herkesde farklı etki yapıyor benide mahvettiilacı içtikten sonra çarpıntım başlıyordu aşırı gaz oluyordu doktora söyledim değiştirdik. Değiştirdikten sonra düzeldim. Bu ilaçtan öncesi ve sonrasında süt ürünleri, çay,kahve dışında birde yumurta yememek gerekiyormuş(hiç anlamadım bunu). Eczacı öyle söyledi bunuda bi doktoruna sor istersen canım.
sakın korkma canım. aklına kötü şeyler getirme. bende senin gibi birşey hissetmedim 2 gün önce çok hfif hissettim bidaha hissetmedim. doktor normal diyo. şimdiden sonra yavaş yavaş hissedermişizKızlar sizi bişi sorcam benim kontrole 5 gün kaldı meraktan ölecem rüyalarımda bile saçma şeyler görmeye başladım artıkçok şükür benim kanamam olmuyor artık ağrım falan da yok ama hala hiç bişi hissetmiyorum ben sanki bebeğim tek bi yerde durup duruyo ayy kötü bişi olmamıştır dimi yani ne biliyim
Haftaya benim de kontrolumu var.doktora soralım mutlaka çok erken sanki bu rahatsızlıkAynen sandimki elimin ustune yatmism bi kalkiorum elim karincalanio kac gundur bole sbh olmuo bi tek uykudaykn yani tamam olurda neden bnde okdr erken drada haftaya gdicez fzla kimseye olmamis
canım ben aç karnına içiyorum. sabah uyandığımda içiyorum. yarım saat -1 saat kadar sonrada kahvaltımı yapıyorum. sende uyandığın gibi iç. üstünü giyinip yüzünü yıkama felan derken yarım saat oluyo zatenKızlar konuşmaya uzak kaldım kontrolden dolayı bana da gyno ferro sanol vermiş bulantı olmasın diye tok mu için diyorsunuz ???
Canlarim daha once birkac arkadas daha bundan bahsetti gebelikte olabiliyor karpal tunel sendromu diye doktorlarinaza danisin mutlaka belkide baska birseydir sebebi.Haftaya benim de kontrolumu var.doktora soralım mutlaka çok erken sanki bu rahatsızlık
dillerini koparasim geliyor oylelerinin. ben evlendigimizin ikinci ayinda kaldim esimin ve benim ailem sevindi kocamla hemen istiyoduk zaten biz istedikten sonra onlara ne anlamiyorum . bu arada sen de cafede duruyorsunbenim gibi hep dimi
İnternetten baktimda badem ve kajuyu oneriolar.bide bn butun gun masa basinda hep bilgisayardaim ondanda olabilir dien var sen calisiomusnHaftaya benim de kontrolumu var.doktora soralım mutlaka çok erken sanki bu rahatsızlık
Çalışıyorum. Ogtetmenim ben de.İnternetten baktimda badem ve kajuyu oneriolar.bide bn butun gun masa basinda hep bilgisayardaim ondanda olabilir dien var sen calisiomusn
Ben de bir ayda 4 kg almışım doktordan tepki aldım yinegünaydın kızlar
ben bi anda 2 kilo almışım,1-2 hafta içinde. yani toplam 6 kilo almış oldum moralim bozuldu
Ben de bir ayda 4 kg almışım doktordan tepki aldım yineYemeden şişiyorum anlamıyorum Bende fazla hareket yok sanırım ondan.
canım sen zayıf olduğunu söylemiştin benim birazda fazlam vardı zaten zayıf değildim bi de üstüne 6 kilo çok kötü oldubende çok hareketli değilim de aşırı da yemiyorum sanki.ben kilo almaya meyilliyim galiba ya
daha geç hissedenler var canım merak etme.. ilk hamilelikte geç hissedilir diyorlar benim küçük küçük 19. haftamda başladı. yakındır mutlaka hissedeceksin. sonuçta henüz çok küçükler yarım kg bile değiller normaldir. bende düşük yaptım sizin gibi evhamlıyım. Allah evlatlarımızı korusun.Benim göbeğim cok yagli acanba yağdan mı hissedemiyorum iki dusukten sonra insan ister istemez evham yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?