2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Zayıftım canım ilk 12 hafta 47 kiloya düşüp şimdi sabahları aç karnına 54 buçuk kilo çıkıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin gidişat iyi değil

Zayıftım canım ilk 12 hafta 47 kiloya düşüp şimdi sabahları aç karnına 54 buçuk kilo çıkıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin gidişat iyi değil

şanslısın o yüzden canım.ben bi 5 kilo verip öyle hamile kalmak istiyodum ramazan geldi veremedim sonrada bebiş geldi zaten :))) amin 14-15 kiloya razıyım da 20 kilo falan almam inşallah :)

Canım kötü düşünme. Ben de kızımı bi kaç kere hissettim sonra kesildi. Ben de evham yaptım ama dün ayrıntılıya girdim. Her şey yolunda şükür. Senin de öyledir Allah'ın izniyle

Git bakalim canim 5.aydan sonra diyo okuduklarimda önemli bisey degildir insallah merak etmeyin.hepimiz sosyal medyada elimizde telefonlar bilgisayarlar belki daha oncesi de vardir.benimde ilk baslarda oluyodu sonra farkettim elimin ustune yatiyorum yada tel cok vakit kaybettiriyo simdilerde yok.

Tok karnına mi iciyordun canim?Tokken icildiginde genelde ishal yapiyormus.
Bakalım bende nasıl bir etki olacak. Arkadaşım artık kilo almaya baslarsin bu ilacla dedi. Kilo yapiyormus sanırım
Ben kahvaltı yaparken içiyorum ne ishal yaptı ne de kilo ne de iştah

Kızlar konuşmaya uzak kaldım kontrolden dolayı bana da gyno ferro sanol vermiş bulantı olmasın diye tok mu için diyorsunuz ???

Tok değil canım aç karnına. Ve doktorum önce ve sonrasında 1 saat kadar süt ürünleri tüketme dedi.

günaydın kızlar
ben bi anda 2 kilo almışım,1-2 hafta içinde. yani toplam 6 kilo almış oldum moralim bozuldu
Bende çok kilo aldımve nasıl aldığımı hiç bilmiyorum. Çok sağlıklı besleniyorum ama yediğim herşey yağa dönüyor sanırım. Vücut yap depoluyor.

Son zamanlar da allianz reklamını görüp ağlayan bir ben miyim ?

Bende bende bebek,hamile, çocuk görmiyim zaten hemen ağlayasım geliyor.

İnsallah degildir ilgilendiin icin saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…