- 6 Ocak 2015
- 356
- 647
- 33
- 36
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.021
Kahvaltı yaparken içme cnm demir hapını. Hiçbir yarar sağlamaz sana. Ya bir iki saat önce yada bir iki saat sonra iç yemeklerden. Kan ilaçları çay kahve süt ve süt ürünleri ile birlikte alınmaz. Eczacının izah etmiş olması lazım.Ben kahvaltı yaparken içiyorum ne ishal yaptı ne de kilo ne de iştah
Canım. Allah senden de razi olsun. Ne zaman kesin goruseceksiniz doktorla? İnşallah o görüşmede çok çok güzel haberler al annesi. Hakkınızda hayırlısı olsun.guzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
guzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
İnş cnmCanım kötü düşünme. Ben de kızımı bi kaç kere hissettim sonra kesildi. Ben de evham yaptım ama dün ayrıntılıya girdim. Her şey yolunda şükür. Senin de öyledir Allah'ın izniyle
Cok uzuldum canim Rabbim hakkinizda en hayirlisi neyse onu nasip etsin.guzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
Cnm kötü bi haber insanı Nasıl altüst ediyo çok iyi biliyorum ama ben çok duydum Dr ların Bebek için down sendromlu olduğunu söyleyip sağlıcakla kucağına alanları lütfen sen de iyi düşün Rabbim büyüktür bakarsın hiç bi sorun olmadan alırsın sen de bebişini kucağına canını sıkma Tmmguzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
Canım umarım olumlu bir haber gelir,iyi düşün iyi olsun ...guzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
Rabbim sabır versin inşallah, çok üzüldümguzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
Canimmmm bu bir imtihan en zorlularından biri belki de ama bunlarin cok cok cok daha ağırlari da var emin ol.Rabbim size bir melek göndermis size emanet etmis en naziğini en degerlisini cennet kuşunuzu:) muhakkak ki kimse sizim durumnuzu anlayamaz belkide.Hepimiz heran herseyin adayi olabilirz bi ara bir hastalik gecirmistim iliklerime kadar hissetmistim bunu.Hicbirimizin güvencesi yok.Eşin cocuklarin heran herseye muhtc hale gelebiliriz.Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermezmis belki sapsaglam cogu insanin yasadigi gibi yada velev ki olsun bunun bircok tedavisi de var gecen bi yere gittim servis yapiyordu bir ozel genc:)hesap aliyodu siparis aliyodu oturup muhabbet ediyordu.Rabbim sabrınızı,sevginizi,huzurunuzu hep arttirsin hakkinizda en hayirlisi en güzeli olsun canimm benim.guzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
guzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
Cnm ben basladim ama ishalden kullanamadim. ama herkeste ayni etkiyi yapmiyor. 5. gun gibi basladi ishalim onceden sadece bagirsak calistiriyordu. birakmak zorunda kaldim. Maltofer fola basladim.Yarın bol tekmeli bir gün olsun hepimizin bebisleri cossun içimizde de bizimde içler rahat etsin :)))
Gynoferon isimli kan ilacina yarından itibaren başlıyorum kızlar. Bu ilacı kullanan var mi? Bide progestan ilacim var. O zaten 3 aydır düzenli devam.
Bana magnezyum magvital 365 yazmış Dr canım. Aldım ama daha içmedim.Kızlar siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz ? Ben bugün ilaçları almaya doktor bana hem magnezyum yazmış hemde ayrıca d vitamini magnezyum kalsiyum içeren bir ilaç daha yazmış. Eczacı da şaşırdı hangisini kullanacksın ikisinede mi diyor.. Yeniden doktora gidip netleştiricem ama sizin kullandığınız megnezyum ilacını merak ettim birde hergün kullanıyor musunuz
Canim ben 3 dusuk yasadigim ve 2. cok travmatik oldugu icin sıkıntı hissettigimde bile sukur etmem gerektigini surekli hatirlatiyorum kendime. Yani cok ama cok haklisin. Hakkinda ve hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.Lutfen guclu ol. Biz elimizden geldigince, dilimiz dondugunce yanindayiz. Allah'im yardimcin olsun.guzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
Annanne kilodundan giyiyorum cnm kasikta degil gobegi orten % 100 pamuk.Kızlar aklıma bir şey takıldı. Nasıl iç çamaşırı giyiyorsunuz yani nasıl derken sıkı mı bol mu? Benim çoğu sıkı ama kasıklarda duruyor , bebeğe bir zararı olur mu kan dolaşımı açısından falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?