2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bilmiyordum cnm boyle bir tecrube yasadigini. cok gucluymussun. Allah hepimiz icin hayirli yazi yazsin.

Canım evde olanları giymeye devam ediyorum penye olanlar sıkmıyor ama bazıları var onlar dar gelmeye başladı o yüzden onları giymiyorum. Eğer seninkiler sıkıyorsa giyme tabi bence mutlaka zararı vardır

hayırlı haberlerle dönün inşallah. rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

gercekten cok uzuldum benım kardesımde hamıle ense kalınlıgı 4mm cıktı, baska bı dr a gittiler o da 4,5 mm olctu, prena test ıcın kan verdıler amerkaya gonderıldı 2hafta ıcınde belli olacak ama ınan cok kotuyuz canımız sıkkın, Allahım herkesın yavrusuna saglık versın, verecegınız karar ne olursa olsun herseyın hayırlısı olsun

Merhaba kızlar iyi akşamlar. Progestanı fitil olarak kullanan ardaşlar vardı. Benn bunu bu şekilde kullandım kulanalı idrrımı yaparken beyaz tortular görüyorum klozette. Bu normal bişey mi. Yoksa enfensiyon falan mı geçiriyorum?

@berna0220 rabbim hayırlısını göstersin canım okurken kendi bebeğimin öldüğü zaman aklıma geldi yaşlar döküldü 6 ay çile çekmiştim tam 1 ay rahatladım derken gece kusmam başladı annemdeydik zemzem suyu içtim allahım sen hayırlısını nasip et bebeğimi sağlıkla hayırlısı ise kucağıma alayım diyip içtim ertesi gün öldüğünü öğrendim kendimden nefret ediyordum öyle dua mı edilir diye bi de normal Doğum yapıcam diye direndim sanki kendime o acıları çekmem lazım diye kızmıştım çok sonra aklıma geldi bazı şeyler demek ki hayırlısı buydu rabbim dua mı o yüzden kabul etti dedim acısı hala kalbimde doğduğunda gördüm ve ona benzer bir çocuk görünce hala ağlarım içim sızlar sonra şükür ederim karnımda bir melek daha var şuan Emin'im seninde bu imtihanın sonunda güzel kapılar açıcak üzüntünü içinde tutma ağlamak istiyorsan ağla bağırmak istiyorsan bağır ama asla kendini ya da başka şeyleri suçlama rabbim sevdiği kulları imtihan edermiş unutmadığını gösterirmiş sınavlarımızı güzelce atlatırız inşallah .

Benim doktorum magnezyum önermiyor malesef oyuzden kullanmıyorum.

Ben normal iç çamaşırlarımı giyiyorum. Benim kasıklarda duruyor ve öyle çok sıkmıyor. İç çamaşırın sıksa bile bebeğe zararı olacağını sanmıyorum canım.

Kızlar demir hapından bahsedilmiş, kullanmayı bilmeyen arkadaşlar sabah aç karna 1 yada 2 saat önceden içilmesi gerekiyor. Çay ve süt ile birlikte tok karna kesinlikle içilemez. Eczacı yada doktorunuz bunu size söylemesi gerekir. Bilginiz olsun diye söyleyim kızlar. Siz yine eczacınıza sorun mutlaka.

Ne yaparsan yap alıyoruz, ben o kadar dikkat ettim hamur tatli vs yemedim porsiyonlarim cok kucuktu ama yine bu 2 hafta içinde 2 kg almışın hayret ettim doğrusu

Canım benim tüp bebek tedavisi olduğu için mutad veriyorlardı progestanı. İlk 3 ay jel şeklinde kullandım. Rahim emmediği kısmını pütür pütür atıyordu. Daha iyi emmesi için de kullandıktan sonra bir iki dakika yatakta bisiklet hareketi yapıp, sonra da kalkıp 5-10 dk yürüyordum. Bunları yapınca atık daha az geliyordu ya da hiç gelmiyordu. Fitil de aynı şey mi bilemiyorum tabi

@berna0220 çok üzüldüm bende inan ki bu durumda ne diyeceğini bile insan toparlayamıyor ama bende arkadaşa katılıyorum belki öyle değildir bir umut vardır yine de hakkınızda hayırlısı olsun

Belki dediğin gibidir canım. Ama ben gece yatarken koyuyorum fitili sonra 1 saat kalkmıyorum yataktan. Gitsin iyice diye. Ama bisiklet cevirceğimi sanmıyorum bebekten dolayı. Sağol cevabın için.

Benimki de oturuyor biraz rahatsız ediyor M giyiyorum normalde L aldım pentiden rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…