- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.061
Canim merhaba uzun zamandir okuyorum ama pek yazmiyorum zamanim olmuyor ama senin sorunu es gecemedim. Ben de progestan kullaniyorum ve ayni sekilde idrarda beyaz tortular oluyor canim. Aslinda idrardan degil oradan bulasiyor muhtemelen biz farketmeden. Enfeksiyon degil yani canim. Hatta baska seylerden dolayi gecen hafta hem idrar tahlili yaptirdim hem vajinal kultur verdim ikisi de temiz. Ama dedigim gibi beyaz tortular progestan kullandigimdan beti oluyor bir bucuk aydirMerhaba kızlar iyi akşamlar. Progestanı fitil olarak kullanan ardaşlar vardı. Benn bunu bu şekilde kullandım kulanalı idrrımı yaparken beyaz tortular görüyorum klozette. Bu normal bişey mi. Yoksa enfensiyon falan mı geçiriyorum?
Enfeksiyon değil cnm. Fitil kalıntıları korkma normalMerhaba kızlar iyi akşamlar. Progestanı fitil olarak kullanan ardaşlar vardı. Benn bunu bu şekilde kullandım kulanalı idrrımı yaparken beyaz tortular görüyorum klozette. Bu normal bişey mi. Yoksa enfensiyon falan mı geçiriyorum?
Hayır canım durmuyorum ben insanlardan uzak kalma taraftarıyım bu dönemlerde sevdiklerim olsun yeter burası küçük şehir laf söz çok oluyor herkes birilerinin dedikodusunda resmen ilk gebeliğim de çok üzüldüm o yüzden durmuyorum hatta alışveriş yapıp elemanlara bırakıyorum dükkana bile dinlenmeye girmiyorum kapanışlarda bi iki kere toplantıda durdum o kadar biri dışarı da gördüğünde bile karnımı içime çekmeye çalışıyorum üstümde hep geniş şeyler var
Cnm bende ilk ay 1 hafta kadar önlem amaçlı kullanmıştım rahat ol fitilin kalam kısmı tortu şeklinde atılıyor merak etmeMerhaba kızlar iyi akşamlar. Progestanı fitil olarak kullanan ardaşlar vardı. Benn bunu bu şekilde kullandım kulanalı idrrımı yaparken beyaz tortular görüyorum klozette. Bu normal bişey mi. Yoksa enfensiyon falan mı geçiriyorum?
L-XL aldım hala tam rahat değil. Popo da büyüdü benimBenimki de oturuyor biraz rahatsız ediyor M giyiyorum normalde L aldım pentiden rahat ettim.
ben esimle tek isletiyoruz halen birini bulamadik mecburen.10 dan 11 e kadar calsiyirum. hem yorgunluk hemde milletin lafi cekilmiyor. bide balik etli olmama ragmen benim 5 haftada gobegim cikti pek saklayamadim ne kadar istesemde bi kac kisi sormustu yok gibek deyip gexistirdim ama simdi massallah dillerini hemen uzatanlar varya musteri deyip susuyorum ama cildirtiyorlar bazen beni
Canim merhaba uzun zamandir okuyorum ama pek yazmiyorum zamanim olmuyor ama senin sorunu es gecemedim. Ben de progestan kullaniyorum ve ayni sekilde idrarda beyaz tortular oluyor canim. Aslinda idrardan degil oradan bulasiyor muhtemelen biz farketmeden. Enfeksiyon degil yani canim. Hatta baska seylerden dolayi gecen hafta hem idrar tahlili yaptirdim hem vajinal kultur verdim ikisi de temiz. Ama dedigim gibi beyaz tortular progestan kullandigimdan beti oluyor bir bucuk aydir
Enfeksiyon değil cnm. Fitil kalıntıları korkma normal
kızlar çok sağolun verdiğiniz cevaplar için çok mutlu oldum ya. çok teşekkür ederim hepinize.Cnm bende ilk ay 1 hafta kadar önlem amaçlı kullanmıştım rahat ol fitilin kalam kısmı tortu şeklinde atılıyor merak etme
Ne yaparsan yap alıyoruz, ben o kadar dikkat ettim hamur tatli vs yemedim porsiyonlarim cok kucuktu ama yine bu 2 hafta içinde 2 kg almışın hayret ettim doğrusu
Kızlar aklıma bir şey takıldı. Nasıl iç çamaşırı giyiyorsunuz yani nasıl derken sıkı mı bol mu? Benim çoğu sıkı ama kasıklarda duruyor , bebeğe bir zararı olur mu kan dolaşımı açısından falan
Canım 1 hafta önden gidiyoruz en başlardan beri o yüzden :) öne kaydı tarih biraz 17+ da bugün meselaendless love canım merhaba senin de sat 23 benim de 23 temmuz ama senin tahmini Doğum tarihi 24 Nisa'n benim 29 Nisa'n anlamadım ,bu arada cinsiyetini öğrenmişsin ne mutlu sana ben de bugün gittim göstermedi Benim kuzum
Canım biliyorsun beni ben de senin gibi çok bulantı çektim. Hamilelik öncesi kiloma daha yeni döndüm. 54 kg. O yüzden şimdilik L iyi gibi:) ilerleyen vakitlerde ben de XL alırım:))L-XL aldım hala tam rahat değil. Popo da büyüdü benimHiçbir şeyim olmuyor kafayı yicem
guzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum . @MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
Selam kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz uzun zamandır giremedim anneme gitmiştim grip oldum öksürük de var yardım edin ne yapayım ? ????????
Merhaba kızlar iyi akşamlar. Progestanı fitil olarak kullanan ardaşlar vardı. Benn bunu bu şekilde kullandım kulanalı idrrımı yaparken beyaz tortular görüyorum klozette. Bu normal bişey mi. Yoksa enfensiyon falan mı geçiriyorum?
Kızlar aklıma bir şey takıldı. Nasıl iç çamaşırı giyiyorsunuz yani nasıl derken sıkı mı bol mu? Benim çoğu sıkı ama kasıklarda duruyor , bebeğe bir zararı olur mu kan dolaşımı açısından falan
Selam kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz uzun zamandır giremedim anneme gitmiştim grip oldum öksürük de var yardım edin ne yapayım ? ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?