2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
deli_mavi_59 canım ben düşük bel aldım bugün gece yatarken gitmek için o da normalde pier cardin 5 li pakette almıştım çok güzel onlar hem rahat hem sıkmıyor öyle babaanne gibi de değil , sütyen bulamadım bugün ben kalmamış beden
gratiste indirim vardı bio oil Argan yağı aldım ama cilt temizleyici alamadım salistik asit bize zararlı mıydı diye çok düşündüm yanımda telefonda yoktu bakamadım zaten içeri girmek öyle zordu ki yağmalama vardı resmen karnımı görenler ikiz ya da erkek dediler bir tek eczacım karnın yayılmış aaa çok ilginç dedi kız olucak dedim şaşırdı oğlan da böyle değildin evet dedi bugün baya gezdim bu arada ama gözlerim yemek aradı sürekli ara ara dinlendim Yen'i eve geldim sol tarafımda hafif ağrı var dinlenince geçer inşallah

Canim merhaba uzun zamandir okuyorum ama pek yazmiyorum zamanim olmuyor ama senin sorunu es gecemedim. Ben de progestan kullaniyorum ve ayni sekilde idrarda beyaz tortular oluyor canim. Aslinda idrardan degil oradan bulasiyor muhtemelen biz farketmeden. Enfeksiyon degil yani canim. Hatta baska seylerden dolayi gecen hafta hem idrar tahlili yaptirdim hem vajinal kultur verdim ikisi de temiz. Ama dedigim gibi beyaz tortular progestan kullandigimdan beti oluyor bir bucuk aydir

Enfeksiyon değil cnm. Fitil kalıntıları korkma normal

ben esimle tek isletiyoruz halen birini bulamadik mecburen.10 dan 11 e kadar calsiyirum. hem yorgunluk hemde milletin lafi cekilmiyor. bide balik etli olmama ragmen benim 5 haftada gobegim cikti pek saklayamadim ne kadar istesemde bi kac kisi sormustu yok gibek deyip gexistirdim ama simdi massallah dillerini hemen uzatanlar varya musteri deyip susuyorum ama cildirtiyorlar bazen beni

Cnm bende ilk ay 1 hafta kadar önlem amaçlı kullanmıştım rahat ol fitilin kalam kısmı tortu şeklinde atılıyor merak etme

Şükür beni müşteriler değil çevrede eltimin arkadaşları ya da o çevreye mensup kişiler üzdü kısa zamanda iyi iş çıkardın falan gibi sözler geldi birde çok güzelleşmiştim ben o zaman hala bakarım fotoğraflarıma en güzel dönemim derim o halime neler derlerdi kıskançlık olduğunu anlamazdım salak salak işte şimdi laf deseler döverim susmam da olay çıkarma potansiyelim çok yüksek

Enfeksiyon değil cnm. Fitil kalıntıları korkma normal

Cnm bende ilk ay 1 hafta kadar önlem amaçlı kullanmıştım rahat ol fitilin kalam kısmı tortu şeklinde atılıyor merak etme
kızlar çok sağolun verdiğiniz cevaplar için çok mutlu oldum ya. çok teşekkür ederim hepinize.

Ne yaparsan yap alıyoruz, ben o kadar dikkat ettim hamur tatli vs yemedim porsiyonlarim cok kucuktu ama yine bu 2 hafta içinde 2 kg almışın hayret ettim doğrusu

1 kilo almışımdır diyodum ben ama 2 kiloyu da beklemiyodum çok çok fazla yemiyorum çünkü hamile kalmadan önce yediğim kadar yiyorum.demekki alıcaz napalım inşallah sonrasında veririz

benimde aklıma takılıyodu ben lastiği sıkı olan çamaşırlarımı giymiyorum.pamuklu çamaşır giyiyorum lastikleri de sıkmıyo.sanırım bedenleri dd büyük hamilelikten önce büyük diye giymiyodum çünkü şimdi iyi oluyo :)

Canım 1 hafta önden gidiyoruz en başlardan beri o yüzden :) öne kaydı tarih biraz 17+ da bugün mesela

L-XL aldım hala tam rahat değil. Popo da büyüdü benim Hiçbir şeyim olmuyor kafayı yicem
Canım biliyorsun beni ben de senin gibi çok bulantı çektim. Hamilelik öncesi kiloma daha yeni döndüm. 54 kg. O yüzden şimdilik L iyi gibi:) ilerleyen vakitlerde ben de XL alırım:))

Selam kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz uzun zamandır giremedim anneme gitmiştim grip oldum öksürük de var yardım edin ne yapayım ? ????????

Hayırlı akşamlar kızlar bir konuda yardımcınız ihtiyacım var 11 haftada crinone Jeli bıraktım şuan 16+4 günlük oldum halen kahve rengi gibi kararmış peynir gibi geliyor buda beni tedirgin ediyor anlamadığım şey hep içimde birikmiş bitmiyor bir türlü aynı şeyleri yaşıyanlar varmı korkuyorum bebege birşey olur diye.

Canım çok üzüldüm ne denir bilemedim. Doktordan çıkacak her türlü sonuç için Allah sabır versin size..
Hayatta yaşadığımız her şey sınav. İnşallah bunu da eşinle birbirinize destek olarak tüm sevenlerinizle atlatır göguslersiniz... Biz burda beraber dua ederek iyi sonuçlar almıştık hep olumsuz ihtimalleri olumluya çevirmiştik bakalım doktor ne diyecek bizi de haberdar et o güne kadar dualarımda olmaya devam edeceksin. Hakkınızda yine hayırlısını diliyorum. Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.

Selam kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz uzun zamandır giremedim anneme gitmiştim grip oldum öksürük de var yardım edin ne yapayım ? ????????

Öksürüğe babam bana süt hazırlayıp karabiber dökerdi hep küçüklüğümden beri hep bunu yapar

Normal canim.ic camasirinda da görebilirsin.illa bir miktar geri geliyor.ben de 12. haftaya kadar kullandim ama vajinal jeldi benimki.kulla diktan sonra da 20dk yürüyordum emilimi icin.fitil de boyle mi bilemiyorum ama geri gelmesi normal.

Canım mutlaka pamuk olmalı, akıntıya göre her gün mutlaka 1 kere , akıntı fazlaysa günlük ped kullanarak veya çamaşırını 2-3 Defa değiştirerek kuru ve hijyenik olmasına dikkat etmelisin. Ben hamile külotlarindan kullanmaya başladım hem karnimi da kapatıyor düşük bel giysem bile fanila giymis gibi kapalı oluyor bel, karın bölgem .. Çok aşağıda kaldığını veya sıktığını düşünüyorsan eski çamaşırlarını yine o tarzda bir büyük beden tercih edebilirsin veya direk anneanne donu formunda hamile külotlarindan alabilirsin benim gibi

bende öksürük için limon bal ve karabiberi karıştırıp içerim.nane limonda gribe iyi gelir.bol mandalina portakal narla atlatırım. bu yaşıma kadar antibiyotik ve grip ilacı içmedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…