2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım şimdi gördüm ya. Dün yazmışsın ama endişelenme, doktor un döndü mü geri demir ilacı için peki?

Bende de var magnezyum eksikliği dr ilaç yerine maden suyu önerdi içerigine bak magnezyum oranı yüksek olan markaları iç dedi

Ahh canım arkadaşım Allah yardımcın olsun zor bi imtihan surecindesin gerçekten.. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama sabret bakalım heyet ne diyecek belki kesin değildir ablamada yengeme de sağlıksız dediler sağlıklı doğdu çocukları.Allah herşeyin hayırlısını versin..dualarımız seninle.

Pazartesi günü ilk işim çamaşır almak olcak canm. Az önce bütün çekmeceyi boşalttım ay hiçbiri olmadı hiç giyilmemişler bile olmadı. Geçici buldum bi kaç tane hafif transparan ne işime yarayacaksa Popo ayrı göbek ayrı büyüyo benim sanki benden bağımsız takılıyorlar Hamile donu paçalı dona kadar gidecek bu gidişle

Canım şimdi gördüm ya. Dün yazmışsın ama endişelenme, doktor un döndü mü geri demir ilacı için peki?
Canım teşekkür ederim :) döndü. Ilaç kullanmami onerdi. Başladım bende bugun. Zaten kontrolede çok yok bakalım. O güne kadarda protein ağırlıklı beslenicem. O gün bi kan idrar tahlili yaptırırım.

Kızlar Nasılsıniz gün boyu evde yoktum geçmişi okuyamadim herkes iyidir inşallah şimdi yatağa uzandım benim minik de yeter artık uykum geldi yat diye beni durtuyor :) bu da kendileri hanimefendi prenses artik sürekli hamile kıyafetlerimi giyiyorum kocaman oldu gobusum

Eklentiler

• 20161112_162304.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 152
Şunun şurasında ne kadar zaman kaldı ki giyip hevesimizi alalım hamileliklerden ,biraz daha büyüsün karnım ben de alacağım ,sen de zayıfsın ama fazlalık Yok

Canım herşeyin hayırlısı olsun. Seni anlıyorum bende 2 bebeğimi kaybettim çok zor ve büyük bi acı. Ama hayırlısı buymuş benim için. Senin içinde hayırlısı olsun. Dualarım seninle ve bebeğinle

Maaşallah canım daha küçük gobişin..bnmde bikaç gündür acayip çıktı sabah az var akşam 7aylık sanki..bide tartıda bişiy farketmiyor 2kg fln aldm ama hiç öyle durmuyor

Maşallah sana ve Kızına canım... valla hiç kocaman değil göbek gayet iyisiniiiz annesi
Bence normal üstlerin de oluyordur sana ama ben de birkaç hamile giyim üst aldım giymeye çok heves ediyorum azıcık daha çıksın giyeceğim

Yemek yedikten sonra dışarı çıktık şimdi geldim gezmenin dibine vurdum resmen bugün uzandım kızım beni azarlıyor sanki yer değiştirip duruyor Bu arada göbeğim ve sütyen arasında kalan kısımları ter içinde kalıyor resmen pişik olcak orası dimdik dursam da olmuyor sırtım ağrıyor bir süre sonra durumum resmen memeler baş kaldırmış bir de eşin çok şanslı diyorlar ahhh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…