2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar hep sola mi yatiyosunuz uyurken ben sürekli yön degistiriyorum rahat edemiyorum sola çok yatınca kalbim sıkışıyor
Ben sabaha kdr dönüp duruyorum bazen sırtüstü buluyorum kendimi.o şekilde yatmamaya dikkat ediyorum ama uykuda dönmüş oluyorum

Pazarlari dinlenme mi yorgunluk mu bilemedim:) naptiniz bacılar:) ayy bende sag sol yatmaya calisiyorum bazen bi uyaniyorum sirt üstü uyumusum

Citolesgen canimcim benimde ilk kizimda dedigin hassasiyet olurdu acirdi ya sagi solu deligin cevresi bisey cikmadi.karin ilk defa genisliyo normaldir.benimde rahim kucuktu cok sert ve net hissederdim tekmeleri bazen de vagina girisinde bile hissederdim tekmesini cikcak gibi gelirdi.simdi daha iyiyim gobek deligim bile genisledi zaten kaldi oyle:) icine sinmezse yine git canim

Kizlar dün biseye sinir oldum. Gorumcem parmağıyla belki 10 kere gobegime dokundu. Sert mi yumusak mi bakiyim diye. Ne alaka yani? Sert olsa sana ne yumuşak olsa sana ne? En son dokundugunda elini yumuşakça engelledim. Anladı mi bilmiyorum yani. Tamam canım acımadı dokundu sadece ama ne parmaklıyosun 10 kere nereyi parmaklıyosun? Senin elin ultrason cihazı mı? Yani baskı vs uygulamadı yalan soylemiyim. Muayene olduğumuzda ultrason cihazını doktorlar bastiriyor ya öyle bir şiddet değil. Zaten altimda ayriyetten taytte vardı eline o geldi ama sinirlendim yani rahatsız oldum. Bazı insanlar gerizekalı bence cidden zekası geri.

Kimbilir kendince neyi test etti! Duyduğu veya okuduğu bir şeyi mi denedi ? Tecrübeli doktorlar bile parmakla bir şey kontrol etmiyor dışardan ne alaka anlayamadım. Keşke sorsaydın neye bakıyorsun diye? Anlamış olurduk. Ne olursa olsun ayıp bir şey. Keşke ikinci parmağı attığında huylanıyorum diyerek müsade etmeseydin. Ben hamile can ciğer arkadaşlarımın bile göbeğine dokunmuyorum kafama göre bak tekme atıyor derlerse filan elliyorum. İnsanlık hali rahatsız olabilir. İnsanlar çoooook düşüncesiz malesef.

3 çocuk doğurmuş biri kendisi de yani. Desem ki cahil bilmiyor. Yok! Ben ne olduğunu,ne yapmaya çalıştığını anlayana kadar dokundu zaten 3-5 saniye içinde. Operatör doktor sanki sağlı sollu dokundu bide. Baktığı dediğim gibi yumuşak mi hala yoksa sertleşmiş mi. Sonrada teşhisi koydu yumuşakmış daha. Halbuki sert hatta cok gerilmis vaziyette ama icimde 2-3 kat oldugundan onun parmaklari onlara geldi. Gobegimi hissedemedi. Ama cok sinirlendim. Tekrarlamasına izin vermiycem ama Allah korusun.

Evet canım kaşla göz arasında dokunmuş ellemiş oluyorlar haklısın engel olunmuyor anlık gelişiveriyor , benim de başıma zaman zaman geliyor ama muayene etseler böyle görümcen gibi hormonlarla çarparım onları! :))) o senin hanımlığına dua etsin. Müsade etme bir daha hoşlanmadıysan. Üzerinde 'karnıma dokunma , dont touch me' filan yazan hamile üstleri yapsınlar aslında pek çok anne adayı bu maduriyetten kurtulur.

Bir daha yeltenirse huylanıyorum canim yapma lütfen dicem. Allahtan senede bikac kez görüşüyoruz. Bi daha belki doğuma yani öyle diyim. Uzaktalar. Sinir küpü oldum. Çok şükür o hareketten sonra defalarca hissettim oğlumun hareketini...

Ya canım sola yatmak şart değil deniyor. Nasıl rahat ediyorsan öyle yat diyen doktorlar da çok.. Ben de sola yatacağım diye tilki uykusundayım , uyanıp sırtüstü yatarken buluyorum sürekli. En iyisi dedim hafif sola eğimli yatayım ortada buluşalım. :)) Hangisi en doğrusu bilemiyorum.

Boşver canım gelmiş geçmiş. 3 çocuk annesi kötü niyeti yoktur diyelim. Biraz düşüncesiz bir daha sen de engel olursun zaten o hanımla görüştüğünde daha temkinli olursun Sen bir dua et kendine o her şeye iyi geliyor. Ben hamile kaldığımdan beri nazar dualarıyla kardeş oldum.

Sağ ol canim. Içime ferahlık geldi yazdıklarınla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…